Farmerama játék (beszélgetés)
az első előkészítő mérkőzést, ha végigcsinálod, a jutalmad egy őszibarackfa :)
Sok értelme nincs, hogy ennyi terményt leadjunk...:S
Van 6 előkészítő mérkőzés, negyeddöntő, nyolcaddöntő, elődöntő, és ha a döntőt is megcsinálod, kapsz egy VBlufit. Szal semmi értelme...szerintem
Növényeknél 4.-ik(9-es számon),állatoknál:2.-ik(16-os számon).
Már arra gondoltam ennyiben hagyom.Nem tudom akkor mi lesz?!
És te meddig?
Elkezdtem játszani a futball stadionos részt,de nekem csak úgy tűnik,hogy a rengeteg termést rakhatom bele,de nem igazán látom értelmét.
Valaki végig csinálta már?Mit nyert vele?
Sziasztok megint én.Még egy pár szomszéd elkelne
anyuci5555
svaci
Jó szomszédok vagyunk.Előre is köszi
nekem is német, gondolom a nem normál játékfelületet nem fordították le.
Farmokat tudsz nézegetni, ha rámész a hírekre, és a fényképezőgépre.
Sziasztok.
Szerintetek hogy-hogy engem egy csomóan bejelöltek szomszédnak.Ránéztem a fényképeikre és mindegyiknél a német nyelvű farmerama jött elő?!Van olyan rész esetleg,ahol az új játékosok láthatók?
Szia, jó szomszédok leszünk. :)
Ja, ott a nevem Jucc30. :)
Még mindig kéne egy jó szomszéd!
linus1981
nzoli0
Sziasztok Szomszédokat keresünk!
domka101999
aniko0716
Légyszi jelöljetek!
Jó szomszédok leszünk
sziasztok!szomszédokat keresünk!
linus1981
nzoli0
svaci
anyuci5555
Sziasztok!
Szomszédokat keresünk mi is.
--lacas--
-lacafaca-
pindur_pandurok
Előre is köszi a bejelölőknek.
Sziasztok!
Tesómnak keresünk szomszédokat, neve: kicsi1978
Bőven van még hely, gyertek bátran!!!
Sziasztok vagyunk páran akiknek még kellene pár szomszéd!
KesAnita 30szint
hszu60 41 szint
ferry12 37 szint
Kate1983 33 szint
Vegyetek fel, köszi!!!
Sziasztok!
Szomszédokat keresek, akik már legalább 17 szinten vannak. Aki szeretne vegyen fel:) Nevem: Muzsi90 Előre is kösziii:)
Köszi.
De közben megtetszett a gyerekeimnek,úgyhogy még egy ideig maradok(maradunk:).Abban viszont egy kicsit bizonytalan vagyok,hogy mindenféleképpen maradhat ingyenes ez a játék,ha nem választok pl:farmarany váltás igazi pénzért stb...
Vagy előbb-utóbb fizetőssé válhat?
Felhasználó fiók (farm) törlésének lehetősége:
--------------------------------------------------------------------------------
Amennyiben 28 napon keresztül nem lépsz be a játékba, a fiókod deaktiválódik. Mondjuk úgy, szunnyad…
Így eztán bármikor újra szeretnél játszani, minden gond nélkül megteheted. Ha többé nem lépsz be, akkor sem történik semmi. Adataidat biztonságosan kezelik.
Ha mégsem akarod gondozatlanul hagyni a farmot, de Te már nem foglalkoznál vele, megteheted esetleg, hogy valakire átruházod a növénytermesztés és állattenyésztés gondját.
Ha szeretnéd, hogy a fiókodat azonnal leállítsuk, kérlek küldj egy üzenetet a supportnak a felhasználóneveddel, UserID-val és a jelszavad első 4 karakterével és mi töröljük az accountodat.
A felhasználói fiók törlésével nem mondod fel a prémium csomagokat automatikusan.
De ha 28 napig nem lépsz be akkor is deaktiválódik a fiókod, ezt irják
Sziasztok.
Tudja valaki,hogyan lehet végleg kilépni a játékból?
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?