Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok!
Köszi mindenkinek a barátkozást! :D
1 Kérdés: a jávorszarvasról tudtok valamit? Látom aktív lett az ablak, de nem tudok ólat venni. Gondolom ez is ilyen ideiglenesen tenyészthető állat.
Sziasztok!
Valaki "barátkozna" Velem. 20-as szinten vagyok.
Azonosító: baltavari
Köszi Mindenkinek!
Sziasztok!
Szomszédokat keresek. magdu63
Sziasztok!
eva.hodvogner szomszédokat keres! :)
Ezt a választ küldték:
A karbantartási munkák jelenleg is folyamatban vannak. Előfordulhat, hogy egy-egy felhasználó hibaüzenetet kap, nem tud belépni. Ezek a felhasználók, amíg a fiókjukkal nem
végeztek, láthatatlanok a szomszédai, barátai számára. Ők eltüntek a szomszédok közül, illetve a barátlistáról és levelet, ajándékot sem fogadhatnak. Aggodalomra semmi ok, amint végeztek a fiókjával a karbantartók, máris megjelenik a többiek számára.
Ha szomszédaid tüntek el, kérlek legyél türelemmel. Próbálj meg írni nekik, ha azt a hibaüzenetet kapod, nincs ilyen felhasználó: dolgoznak a fiókján.
Amennyiben nála aktívként szerepelsz, kérd meg, hogy töröljön és vegyen fel újra.
Kérlek figyeld a fórumot, ahová a hivatalos közleményeket fogjuk kitenni.
Egyelőre ezek azok az információk, amiket megtudunk veled osztani.
Felhívom a figyelmed, hogy a karbantartási munkálatokkal kapcsolatos kérdéseidre, ezt a formálist választ tudjuk küldeni, akkor is ha többször teszed fel magát a kérdést, vagy a kérdés a karbantartási munkák során keletkező hibajelenségekre irányulnak.
Szíves elnézésedet kérjük a felmerült problémákért.
Ahogy eltűntek a szomszédaim,újra gazos lett a szántóm,és az ott lévő ólaim is eltűntek.:(
De időközben megtaláltam a "tehén"alatt.:)
Írjatok a moderátornak, és összehoz normálisan titeket! Milla, mosolygóslány, ez nektek szólt.
Ilyen volt nálam is másik szomszéddal.
Sziasztok!
Kellene sűrgősen egy barát domka101999
Nálam itt vagy:)
Akkor most hogy vagyunk??????:)
Megvagyok még most is Neked!:)
Gratula a 39.-ik szinthez!
Én most sajna lassabban haladok,mert elvettek Tőlem ezt-azt.:(:(:(
Sziasztok!
Ha nem sértek meg senkit a felesleges labdákat szívesen fogadom!
Előre is köszönöm!
gacsi811215
Sziasztok!
Egy szomszédot keresek,mivel eltűntek a nagy zűrzavarban.:(
38-as szinten vagyok.
sziasztok!
nekem van 5 szabad szomszédhelyem mert elvettek jó párat:(
30.szintű vagyok hasonlóakat szívesen fogadnék szomszédnak:)
üdv
fowley
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?