Farmerama játék (beszélgetés)
ha bent vagy a farmodon a jobb alsó sarokban van a support felirat, arra katt és írhatod a bajod, egyébként annyiból korrektek hogy válaszolni mindig válaszolnak, max. nem sokra mész vele
most mióta variáltak vele, biztos, hogy nem haladunk úgy...:(((
írnak jóvá valamennyit de töredékét, felírtam reggel a kezdő barkácskészletemet egész napos meló után ami legalább 5-6 aratás volt valami 5 szöggel meg 3 fával volt több. szóval vicces mennyiség, ennyit a felszállós korszakban egy aratáskor kaptam.
ez mind oké,na de egy csapásra minden szomszédom lelassult velem együtt,pedig látom ,hogy aktívak.
Én is, de nem hiszem, hogy összejön. Holnap sajnos már munkanap, így a gép előtti ücsörgésnek annyi!
Sajnos elég lassan megy a szintlépés. Szerintem az előző "rendszer" jobb volt. Tapasztalatpontot is alig ad.
hajduviki (45.szint) 4 szomszédot keres. Köszi!
kisebb szintű farmon én is könnyebben lépek, de a 66-os már nem halad úgy...
kész a boszim, nagyon ari, ahogy néha repül a seprűjén...:))) Most a macim készül épp, tegnap kész lett a denevér fám...:DDD
Egyébként nem tudom ki hogy van vele,de eddig nekem minden nap legalább 4-5 emberke lépett feljebb szintet én is 1-2 naponta lépte,mióta volt ez a nayg karba tartás az új szomikkal együtt is 2 emberke lépett és Én is 5 napot küzdöttem hogy lépjek.A tapasztalatpontok nagyon lassan szaporodnak,pedig termelek rendesen/folyamatosan.
Nálatok is hasonló a helyzet???
Sziasztok! Szép napot Nektek! .)
köszi és hova kell nekik írni hátha ha többen sírunk akkor elhiszik de mintha ők nem játszanának hahaha:-/
Valóban kevesebb a TP a grat. -kor és továbbra sincs "felszálló" barkácscucc aratáskor. Lehet, ettől még jóváírják, eddig nem figyeltem meg.
én írtam, a tp-ről, meg hogy nincs aratásnál barkács, csak a hivatalos közleményt nyomták, meg azt, hogy német-o-ból nem kaptak hivatalosan infót, hogy csökkentették volna ezeket, mihelyst lesz infójuk, majd tájékoztatnak. De nekik nincs arról tudomásuk, hogy ezek csökkentek volna. Jó mi, pedig elég feltűnő ha a gratulakor 1000 pont helyett 200 at kapsz, meg érdekes módon eddig láttam felszállni a barkácsokat most meg nem , hát ennyit nem romlott a szemem, de szerintük minden úgy van mint volt.
akkor kezd úgy ,hogy megnézed mit kér az első feladathoz,-még nem indítod el a küldetést-amit kérni fog abból teleülteted a földedet(lehetőleg a hosszab tenyész idejűt vesd el elsőre),mikor beért az összes,akkor bemész a gazdakörbe elindítod a küldetést és mész is rögtön szüretelni(ezzel rengeteg időt megspórolsz) és veted a többit ami még kell
okés am még nem kezdtem el..
ha nem muszáj ne költsd el,mert jól jöhet még a küldetéseknél mikor szupertáp vagy szupertrágya kell(le felezi a termési időt).
Figyi közben a városi gazdakörben az éttermi megrendeléseket csinálhatod(ha még nem kezdted el).
van amit csak azért vásárolhatsz a gazdaboltban
köszi :)
am a farmarany mire jó? Vagyis kell vmire?
most lettem 6. szintű már lehet kecskeólam de csak akkor lehet ha veszek nem? mert tyúkól magától lett 1db de nyúlketrecet már vettem.. szal csak akkor lesz ha veszek?
Hát, az a baj, hiába figyelek mint állat, mire rákattintok, megveszi tőled más a piacon:) De azért köszi, aranyos vagy.
Elvileg beadhatod továbbra is, és majd sorsolnak a legtöbbet adó 500-ból értékes ajándékokat - állítólag
Na nekem most mennem kell.Sziasztok!!!
Sziasztok!
aanikoo32 (46.szint) két szomszédot keres :)
na oda tényleg beadható,de az se tart örökké.......aztán mi a további sorsuk...
holnap már remélem meg lesz a denevérbarlang.:)
tenyésztő kupába beadhatod...nem?
További ajánlott fórumok: