Farmerama játék (beszélgetés)
Jalj mért adtam beeee a 35aranymakkomat????!!!!!
De egy hülye voltam...
Szia.
Szerencsés vagy:):)
sziasztok
én ma forgatam a kisfiam farmjára egy denevérbarlangot mondanom sem kell hogy a nyakamba ugrott
Én már többször nyertem:
1. +100% a terményekre
2. 120000 csengőpengő,amiből már csak 16000 van! Fogalmam sincs, hogy mire költöttem.
3. Jávorszarvas kifutó
4. Diófa XL vagy XXL már nem tudom pontosan!
Érdemes próbálkozni!
Most már a kunyerálós mókusnak is csak dacból adok enni! Ha ennyi mindent elb.sztam már, nem állhatok meg a lámpás felvonulás előtt HIHI
A gyerek meg pont halovínre lett nyűgös, kicsit szórakoztam és beadtam a mókusnak a sírkövet, meg vérparadicsomot stb, egy múmia medvét tudtam összekaparni :( DE MAJD JÖVŐRE!
:DD szegényke :(
annyira igazságtalan ez a farmkerék...
Nekem nincs, barackfám, jávorszarvasom és denevérbarlangom :SSSS
Kis nyominger vagyok, csak szart kapok a keréken, néha szuper szart...
én még a játék elején forgattam barackfát, de akkor még nem lehetett árulni, szóval nem sokra mentem vele. Az álmom egy jávorszarvas kifutó:D
ezért is nem aludtam 3 napig a halloween-es játék kezdete óta, h megcsináljam a denevérbarlangot, hogy nekem is legyen vmi különlegességem :D
én is így járok :)
a legnagyobb amit nyertem 1szer, az egy xl-es kacsaól volt.
vmi turbó cucc, vagy barackfa jól jönne :)
Sziasztok!
Lett egy üres helyem a szomszédaimnál, mert a kedves szomszéd nem játszik már. Aki gondolja jelöljön: Majmoca84 59es szint.
Szia!
Én tudtam az IWIW már reggel 6-kor aratni.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?