Farmerama játék (beszélgetés)
Nem biztos, hogy komolyan lehet venni, az előbb is visszajött, két néven is (az isten tudja,hányas zümike).
Jó lenne egy zümikementes fórum, már ne is haragudjatok.
Pszt, ezt csak priviben, tilos ám nyilvánosban.
Mindegyik szériából, naná :) Az 450 arany, ugye?
Jaj, de ari vagy, de nekem nem kell ám két farm, mert az sok munka, szerintem add másnak (esetleg van is ötletem és az nem más, mint.... mint....mint figyelő )
Ő kért farmot kókuszkától az imént, hátha örül neki :)
Ez már brazil szappanoperának is elmenne!!! 4...5...6...hány Zümike van itt? Már azt se tudom, kinek van papagája, kutyája, macskája, papa, mama, gyerekek :O
Már azt se tudom, kinek adnám a tanyát! Ki vagyok én? Uramég!!!
De ha valaki megszánna pár farmmal, amiken van arany meg aranyfa, meg más jó cuccok, akkor nem lenne gond, mert akkor mindenkinek tudnék adni!!!
Segítsetek rajtam!
Már az lenne a legjobb, ha mindenki leszállna rólam!... KÉRLEK, MÁR AZ ÉN HÁZI MINI ELEFÁNTOM IS HALÓDIK!!!
Kérlek, segítsetek!
"vagyis..én! Én vagyok az igazi ZÜMIKE!! "
Halljuk mi is, hogy zümmög odabent a kobakod....
Akkor épp ideje időpontot kérnek a pszichiáteredtől. Majd valaki megunja, és törölteti a regisztrációdat.
Ez legyen a legnagyobb örömöd az életben, hogy itt szórakozol mások idegeivel.
A farmerama egy játék. Regisztrálj egyet és rajta.. Egyszer te is eljutsz a csúcsra....
vagyis..én! Én vagyok az igazi ZÜMIKE!!
A többi csak utánzat!Szóval,én vagyok az igazi!
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?