Farmerama játék (beszélgetés)
Én most először leszedtem mindent kopaszra.
Szegény imádott óljaim a raktárban. :(
még jó, hogy a BP a bónusz átalakításakor azzal próbálta beetetni a népet, hogy könnyebbek lesznek az eventek, nesze, több mint harmincezer növény...
egyszer adott egy bónusz rekeszt, oszt jónapot.
én jól szórakozom, bár a régi csapat jobban tetszett. Majd 10 után ha a gyerekeket elfenekelte az anyukájuk, és végre internetszünetet kapnak akkor csendesebb lesz itt minden, és lehet értelmesen beszélgetni.
A zümikékt meg kitiltatom!!!! Jelentem a főzümit!
sziasztok
Segítsetek kérlek. A farmerama fórumot keresem, de ez itt egy diliház őrültekkel.
Hová költözött a fórum?
"Nekem kell a farm, megoldás a prosztatagondjaimra. "
Na itt kifexem már a röhögéstől. De dilis vagy zümi. :)))
Köszi!
Az elültetni való hordókat hol találom meg?
Húúú, mennyi zümi :) van itt valaki?
Pakolhatjuk megint a hordókat mint a múltkor a szivarfákat :( viszont csillagokban egész bőkezű.
Nagyon szemlelen az az ember,aki úgy tesz mintha én lennék,szóval nekem adja ki magát,úgy tesz mintha ő én lennék!Nagyon fáj a szívem,hogy nem haggyátok abba! :(
MIÉRT NEM VAGYTOK BOLDOGOK,HOGY NEKTEK VAN FARMOTOK!ÖRÜLJETEK NEKI!DE NEKEM 0 VAN,EGY SINCSEN!MOST MÁR NEKEM HAD ADJON VALAKI!KÖNYÖRGÖK! :(
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?