Farmerama játék (beszélgetés)
:)
Nem kértem senkitől farmot, bocs.
Ez hihetetlen....
Hogy állsz az eventtel?
Ma érkezett hozzánk egy üzenet a barátainktól, a Nublonoktól.
A levélben megírták, hogy mennyire szomorúak, hogy ilyen ritkán tudnak eljutni hozzánk, mivel óriási a távolság a Nublon bolygó és a Föld között.
De egy jó hírt is közöltek velünk, mégpedig azt, hogy küldtek részünkre egy ajándékot. Ez az ajándék nem más, mint a legutóbbi látogatásukból jól ismert "Újrahasznosító űrszerkezetet".
A szerkezet már úton van a Föld felé és várhatóan a jövő hét közepén érkezik meg hozzánk.
Hogy minden gazda kellőképpen fel tudjon készülni az érkezésére és annak használatára, már holnap (pénteken) meg fog jelenni a felreppenő tárgyak között a Nublion akku.
Aki már elfelejtette volna miről is van szó, az olvassa át nyugodtan a korábbi eventről szóló ismertetőt. Az event várhatóan meg fog ismétlődni bizonyos időközönként.
Reméljük Ti is izgatottan várjátok az űrszerkezet érkezését!
Jó szórakozást kíván
a FARMERAMA csapata
Rackó nem plusz pörgetést ad, hanem Ő adja a napi ingyenes pörgetést!!!
A hivatalosban is írták, hogy a legkülönbözőbb neveket hamisítja, volt már Rudolfbeertől kezdve sok mindenki más (csocso is), nyilvánvalóan ugyanarról a személyről van szó.
Csak nem Zümike drága?
De jó hosszasan. :) És csapjon vissza a nyakába, a szapora. :)
Basszus itt vidámkodok és lejárt a csatnim, rózsa lekvárom is.
Na-na!
Én igenis megismerem az igazit!( ha másról nem, a horkolásáról :) ) Azért mentem hozzá kétszer is! :D
Sziasztok!
Látom ismét zajlik az élet:))
fatbird már Te is osztodsz???:-DDDD
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?