Farmerama játék (beszélgetés)
*Nem*Hisz*Emel*
szomszédokat keres. Kérlek jelöljétek. A párom regizett egyet magának, és 34 es lett...:DDDDDDD
Nagyon szomoru vagyok :(
Vettem 10 db titokfat es egy berkenyem se lett , viszont lett 3 sofam amire aztan semmi szuksegem .
Cserenapkor szivesen megvalnek toluk berkenyeert !!!
Teleholdnál, már megcsináltad??????
Addig, míg ott nem vagy kész, addig nem tudod tenyészteni:-(((
Sziasztok!
Én most valami rémséges ólfejlesztésre hajtok - már csak a kinézet kedvéért.
Sajna nálunk többször előfordul, hogy a képek igen, de a feliratok nem jelennek meg - pl a növények neve, hogy mennyi van már belőle. Más is tapasztalt ilyet?
Sziasztok! A közelgő napok eseményei:Mega TP napAz akció kezdete: 2012.12.29. (szombat) 10:00 Az akció vége: 2012.12.30. (vasárnap) 11:00
Titokzatos csemete akció Az akció kezdete: 2012.12.29. (szombat) 10:00 Az akció vége:2012.12.31. (hétfő) 11:00
szilveszteri feladatsort, 2012. december 30 és jan. 3. között érhettek el.
új eventtel indul: 2013. január 4. és 9. között pezsgősüvegek durrannak és tűzijátékok színes fénye borítja be a farmotokat!
nagyon sok és egyre több tp kell hozzá!!
ja ezzel én is így vagyok!!:)
:))
A régi játékosoknál érthető, hogy a kedv alább hagy.
Jó reggelt!
Gesztenye, én úgy értelmezem, hogy a 82-es szintet csinálta meg 2 hónap alatt, az azt megelőző 81 szint egy másik történet! :)
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?