Farmerama játék (beszélgetés)
sziasztok...elvileg csak android 4-esen lehet... nekem 2.3 van, sajnos ezen nem megy... ha neked mégis ilyenen van, akkor lécci segíts, hogy hogyan lehet ezt kivitelezni:-)
kösziiiiiiiiiiiiii
Mozaik S díjcsomagom van, régebben volt nagyobb is, de mivel nem használtam ki a csomagot, így kisebbre váltottam.
Itthon meg t-home vezetékes netem van tv és telefonnal együtt, wifi-s a modemem, így ha mobilról netezek nem laptopról, akkor wifi csatlakozok a modemhez, azzal még gyorsabb és szintén ingyenes mert korlátlan az is 10mbit/sec sebességgel.
Nekem Xperia U van a T-mo-nál és tudok rajta farmozni teljes körűen. Még kertbirodalom és én kicsi tanyám is megy róla.
Korlátlan netcsomagom van a mobil előfizetésem tartalmazza.
Sziasztok. Szeretnék meglepetést okozni és teljesen tanácstalan vagyok! Mit javasoltok, melyik szolgáltató, melyik csomagja és melyik telefon együttes választása esetén tud a "meglepett" zökkenőmentesen farmeramazni? Szolgáltatót nyugodtan írjátok rövidítve, nehogy hirdetésnek minősüljön...
Én nem értek a mai csomagokhoz és telefonokhoz, nagyon örülnék a tippeknek. Köszönöm!
Nagyon sok tP-ét adf ha feljebb kerültél kb 4-5. szintre.
Van hogy 1 ablak, 4 féle növényt kér, ad 18-20,000 tp-ét.
Sok bahama tp-ét is ad.
De sok pehelytollat, mogyoró krémet is kér cserébe.
Dehogynem fér meg az android és a flash, csak kevés készülék tudja. Ugye, hogy meg lehet oldani? Nem tudom, ki ilyen okos :)
De most fejlesztik androidra a flash utódját, ami kevesebb erőforrást fog felhasználni, azzal majd még könnyebb lesz farmozni.
Nekem is van androidos készülékem, amin megy a flash.
Az iOS és a flash nem fér meg egymással, lehet, hogy erre gondoltak (de az nem android).
Örülök, hogy megoldódott :)
Szép jó reggelt mindenkinek!
A telefonnal kapcsolatba mindenhonnan azt kaptam hogy nem lehet rajta farmozni, android flash nem fér meg egymással! Állítólag....
DE!!! PÁROM MEGCSINÁLTA NEKEM!!! TUDOK RAJTA FAROZNI :)))))) És olyan gyönyörű telefonon is! Olyan boldog vagyok!! :))))
Csak megakartam veletek osztani az örömhírt!
További szép napot nektek!!
Sziasztok!
Szomszédokat keresek, akik aktívak és kedvesek,ha magadra ismertél kérlek legyél szomszédom! Siess h szomszédom lehess! Játékosnév: tomka97
Kellemes délutánt mindenkinek!
Délelőtt sikerült befejeznem az eventet, nekem nagyon tetszett! Köszönöm az itt olvasott tanácsokat!
Mindenkinek nagyon szép napot kívánok:-)
Várom, hogy letegyék a lantot, és megjöjjön a család.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?