Farmerama játék (beszélgetés)
Köszönöm a válaszokat!
De ez a link nem jó!
Egyénként van egy lista a flash-t kezelő telókról, az összes HTC rajta van, kivéve az X (az enyém) Tehát nem android függő a farmozás, mert a többi HTC is androidos!
Majd ilyen telefon guruktól rákérdezek!
helyesbítek, itt többet megtudhatsz:
Andoridon még nem lehet farmozni ha jól tudom,
ha nem javítsatok ki
Sziasztok!
Most kaptam páromtól egy HTC Desire X -et, és lenne egy hatalmas problémám, nem tudok rajta farmozni, nem engedi letölteni hozzá a kellő programot!
Most mit csináljak??? Valakinek van még ilyen telója??
3,11 elkelt :)
6,13,19,27-es piacu 40 szint feletti farmjaim meg mindig keresik uj szorgos gazdajukat :)
Az event 2 nap alatt befejezhető, kellett hozzá:
996 db. csodaszarvas
402 db. táp
1520 db. bájital
1 db. rózsaszín zselé
1 db. répás-almás csatni (varázsdió 2 szántón,1x1-en vetve)
Most rúnátlan segéden próbálkozom befejezni az eventet és szerintem sikerülni fog bőven szombatig.
Nagyon könnyű ez az event.
Ráadásul az egyik segéden alig van bájital, ez az igazi kihívás :)
Nem. Kitermeltem túl sok növényt (4700 darabot) és a táphoz úgy 2400 körülire volt szükség csak.
A nyakamon maradt egy halom táp és szarvas is. Abból 500 dobozzal vettem (2000 szarvast) és a fele is elég volt.
Mások is, elég sokan kész vannak, sőt, van, aki sokkal előbb kész volt, mint én.
Nem vagyok formában, bocsánat (így jár, aki csak bekukkant).
Nem szarvasból fogyott 360 körül, hanem tápból!
Szarvas sokkal kevesebb fogyott, 300 doboz alatt (van rúna, hangsúlyozom).
Ahol nincs rúna, ott valószínűleg több kell.
Azaz 300 doboz, már számolni sem tudok.
Szarvast azonban végig lehet vásárolni, korlát nélkül, ha kevés lenne, arra nem vonatkozik az 5 napos "szankció".
Hogy mennyi szarvas kell, azt mindig a tenyésztés menete adja meg, ráadásul farmonként eltérő is.
Ha sok állatot kap vissza valaki (pluszbébi rúna), akkor sokkal kevesebb szarvast kell venni, és ha sokat ugrik a tenyésztés, akkor is.
Nekem úgy 360-365 doboz fogyott el (rúnával), de nem biztos, hogy másnak is ennyi, ezért előre megbecsülni lehetetlen.
Az 1200 szarvas 400 doboz és lehet, hogy elég is.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?