Farmerama játék (beszélgetés)
Nekem nagyon tetszik :)
Szereztem 2t, de 1 elég lenne..., ha kapnék érte valami értékeset.
Nem tudjátok véletlenül, hogy mennyi idő alatt érik meg szupertáppal és vízzel? Már megint nem látszik semmi. Ez most már szinte minden másodszori belépésnél probléma. Nem igaz, hogy nem tudják kiküszöbölni valahogyan
Köszi
én rendeltem smsben aranyat a kóddal, és duplán adta meg.....tehát működött,nem tudom minek írnak olyat ami nem igaz.
Nekem duplázó volt, nem tudom milyen volt még kiadva.
Igazán nincs mit :)
Sok sikert hozzá!
Az event általános ismertetése:
Kezdete: 2013. január 4., 14:00
Vége: 2013. január 9., 14:00
Jellege: növénytermesztős, gazdaköri teljesítős
Termesztendő növénye: Tűzijátékvirág
Szükséges minimum szint: 2.
Tűzijátékvirág
Tulajdonságai az event alatt:
Érésidő: 4 óra 30 perc
Amit nyújt aratáskor: 36 TP
Szint: 2. szinttől
Ültethető: Főfarm, Szédült szántó
Teljesítéshez szükséges:
8000 Tűzijátékvirág
2350 Édeskömény
2150 Uborka
1350 Zeller
1225 Orchidea
450 Paradicsom
90 Disznó
90 Alma
90 Tyúk
80 Kacsa
80 Kecske
80 Nyúl
85 Juh
75 Szilva
50 Mangó
45 Kókuszdió
40 Banán
30 Dió
10 Tojás
Szia! A hivatalosban benne volt:
Hírlevél bónuszkód - új lejárati határidő!
Adj' Isten Farmerek!
Az egy héttel ezelőtt, azaz 2012. december 14-én, pénteken e-mailben hírlevél formájában kiküldött karácsonyi meglepetés bónuszkódok lejárati határideje megváltozott.
A levélben említett határidő (2013. március 15.) módosult, vagyis ezeket a kódokat a bankban 2012. december 31-én éjfélig van lehetőségetek felhasználni. Tehát az újévben már hiába próbálkoztok vele, nem fog működni.
Emellett szeretném mindenkinek a figyelmét felhívni, hogy a kód telefonos megrendelési módok (SMS, hívás) használata esetén nem működik.
A megértéseteket köszönjük.
A Farmerama csapata
Sziasztok. December 14-én küldött a rendszer emailben egy ajándék kódot, ez alapján a legközelebbi arany vásárlásnál dupla aranyat írnak jóvá. Elvileg 2013.március 15-ig volt érvényben a kód.
Ma beírtuk, de valami hiba van. Nem azt írta ki hogy a kód nem érvényes vagy már ki lett váltva, hanem valamit a központról hogy nem ismeri vagy valami ilyesmi. És ennek megfelelően sms-ben vásárolt aranynál nem adott duplát.
Tudtok erről valamit? Valaki váltott be ilyen kódot?
Köszi.
Kinek van meg hogy milyen bónusz hat az event növényekre???
A többit sem tudom, mert a szerelő kitörölte. :((((
Van valakinek linkje??
Sziasztok!
Nagy kérésem lenne, hogy aki tud még nekem küldeni a Csondita-banditára patkót, küldjön! Pár darab még hiányzik. Természetesen meghálálom, csak írjátok meg, mit kértek cserébe.
Köszi-köszi-köszi
Adry
Sziasztok!
Tényleg fog a napokban megint kezdődni egy event? Mintha az ünnepek alatt olvastam volna valami ilyesmit. Csak hogy tudjam érdemes e visszarendezni a farmot.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?