Farmerama játék (beszélgetés)
Köszönöm, a 9 perc az nagyon jó!
Még egy kérdésem lenne, 1250 szarvasom és 770 tápom van, most a két területen event növény van, azt termeljek, vagy legalább egy területen tenyészthetek már? Előre is köszönöm a segítséget!
Ha eszel egy zselét - ahogy írtam, az állatok behelyezése előtt -, akkor a 18 perc helyett 9 perc lesz egy tenyésztési idő, 4 bájitallal.
8 óra hosszat hat a zselé.
Szia, köszi szépen! Én is mindenkinek sikeres ünnepi készülődést kívánok! :)
A rózsaszín zselé 8 órára felére csökkenti a tenyésztési időt. Kivált egy csomó bájitalt.
Viszont fontos, hogy az állatoknak a tenyészólba berakása előtt együk meg, mert különben nem használ az első tenyésztésnél.
A piacon úgy 10.000 csp/db mostanában az ára.
Szia!
A rózsaszín zselével mennyi a tenyésztési idő?
Vidám ünnepi készülődést kívánok Neked, és minden játékosnak!
Ahogy ígértem, itt a jelentés:
1. farmon 380 tápot használtam el, amihez 2208 varázsdió kellett.
Vettem 500 doboz csodaszarvast, de felesleges volt, a rúna miatt visszanyert állatok miatt 250 doboznyit használtam fel.
Több, mint 1000 csodaszarvasom megmaradt.
Elment 1100 bájital és 2 rózsaszín zselé.
2.farmon 385 táp fogyott el, ehhez 2310 varázsdió kellett.
Itt is 500 dobozzal vettem a szarvasból, de csak 326 doboznyit használtam fel (itt is van rúna és kaptam vissza állatokat is), elment 1500 bájital és szintén 2 rózsaszín zselé.
A zselék saját termelésűek voltak.
Sziasztok:)
3, 6, 11, 13, 2*19, 27 piacu farmjaimat elajandekoznam :)
Leírtam Gordonkának, vegyetek úgy 350 doboz szarvast, és csináljatok úgy 350 tápot. Aztán meglátjátok, egy nap alatt kiderül.
De ha befejeztem 2 farmon, majd szólok, mennyi ment el.
Nagy különbség van a saját két farmom között is, pedig mindkettőn van rúna kiváltva, és nagyjából egyformák. Csak nem egy szerveren vannak.
Jó éjszakát, szép álmokat:-)
Mostanában, nem nagyon fogok jönni, a családommal leszek, de ígérem, aki itt szilveszterezik, fog velem találkozni:-)
Addig is Békés Ünnepeket kívánok, minden társamnak:-)
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?