Farmerama játék (beszélgetés)
Adjisten, Gazda!
Alig várod már a tavaszt? Nos, a farmot még hó borítja, de mi februárban majd felmelegítünk egy kicsit… belülről.
A téli depresszió ellen a legjobb gyógyszerrel: vidám karneváli eseménysorozattal várunk 2013. február 6-tól 11-ig a Gazdakörben!
A tavasz hírnökei még nem érkeztek meg, a kikelet messze van, de a jó gazda kiskertje ilyenkor is vidám színekbe öltözik: kezdetnek tíz vízipisztoly-virág maggal várunk, és már kezdhetsz is ültetni. Ha ötnél kevesebb ilyen növényed van az eszköztárban, ezeket öt óránként egyszer után rendeljük neked. No és persze a jó karnevál más fontos kellékei, a karneváli mulatság, karneváli kocsi, jelmezek és arcfestés sem maradhatnak el.
Hát maszkra fel: itt a farsang, áll a bál! Indul a karneváli kocsi!
Sziasztok! Hoztam egy kis pletykát, nem tudom mennyi az igazság benne, fenntartásokkal fogadjátok:
A farsangi event várhatóan hetedikén kezdődik és 6 napos lesz, egy nap szünet és 6 napos Valentin-nap.
További kellemes játékot kíván
Üdv Farmerek!
Holnap ismét egy közkedvelt akció érkezik a farmunkra:
Boldog ól nap!
Az esemény időtartama:
Az akció kezdete: 2013.02.05. (kedd) 10:00
Az akció vége: 2013.02.06. (szerda) 11:00
Aratáskor dupla tapasztalatpontot kapunk az ólakra, valamit XXL ólfejlesztés (Retró ++) vásárlásakor is jól járunk, hiszen 1 helyett 2 kapunk!
Természetesen a narancssárga ólfejlesztésekre is vonatkozik az egyet fizet kettőt kap akció!
Ez a kedvezmény is 25 órán keresztül lesz elérhető számunkra.
A Boldog ól nap a Bahamarama szigetén élő állatokra is vonatkozik.
A műhelyben való építés nem egyenlő a vásárlással! Ebben az esetben nem kapunk két ólat!
Figyelem!
A vásárlásnál nem érkezik felugró üzenet a sikeres vásárlásról!
A menüben tudjátok ellenőrizni a vásárlást: megjelenik a megvásárolt fejlesztés.
Sikeres gazdálkodást és bő termést kívánunk!
A Farmerama csapata
4 sima tehénre kaptam egy bolyhosat. A többinél nem adott extrát, csak a soron következő és egy az eredetiből :(((
hollót meg denevért még nem tudok tenyészteni....
nekem sosem jön be a teliholdas időpontja, olyankor mindig melóm van :((((
Jó reggelt.
Én 1 farmon hollóztam. Nagyon elégedett vagyok.Alap 1 szintű hollókra adott sok mexikóit. lett ha jól emlékezem 12 db. Az 3 narancs ól fejlesztés.
És 1 alap hollóra jött 8 szintű holló. UJJÉÉÉÉ.
A többin lovakat tenyésztettem. Nagy néha adott kicsit jobbat.
Ma még vissza van kb 6-7 faron a sex.
Tegnap hajnal 3 ó óta este 21,40.ig seseltettem.
Közben kétszer 45 percet pihiztem, mert enni kellett.
Jól elfáradtam.
Remélem, Nektek, jó napotok volt, eredményes.
Nekem, annál kevésbé:-(((
Megyek tévézgetni, szép álmokat:-)
Pont így van nálam is:-((
Semmi érdemlegest ne ad, csak az alapoknál marad.
Így nem tudok a gazdakörben sem csillagot szerezni, de pénzem sem gyarapszik:-((
Meddig csinálom....., míg a sztáp miatt bedühödök:-(((
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?