Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok!
Örülök, ha nem lesz tematikus a felhősor, mert nekem is hiányzik az egyik kitehető. Így legalább használni tudom.
Szülinapi felhősor
Üdvözlet Farmerek!
Nagyon köszönjük a játékosoknak a visszajelzéseket a szülinapi eventtel kapcsolatban.
Tudjuk, hogy nagyon sok játékos szomorúan fejezte be az eventet, mivel a felhősora üresen maradt.
A Farmerama csapata átgondolta ezt a dolgot és egy jó hírrel szolgálhatunk: A felhősor hamarosan meg fog változni.
A változás azt eredményezi, hogy a felhősor tematikussága megszűnik, így más elemeket is rá lehet majd pakolni, ezáltal mindenki egyöntetűen örülhet a felhősorának, ugyanis aktiválni tudja majd.
Sajnos pontos időpontot nem tudunk mondani, de reményeink szerint ez a változás hamarosan végbe fog menni.
További jó játékot és örömteli kikapcsolódást kíván
Sziasztok!
A pletyka topicban van egy játék, de sehogy se találom a megoldást, már beleuntam... Hátha valaki másnak még van türelme :(
Már látom, nem fog összejönni:-((((
Jó reggelt mindenkinek!
Jobb híreket is hozhattál volna:-(
A holló az jó. Mikor az ékszert osztották, nem tudom, merre jártam, nekem nincs:-((
Ahogy elnézem, nem is lesz, mert egy fillért sem fogok kiadni érte, nekem, sok kellene.
Szép estét!
Van két új gazdaköri feladat: Az egyik a hollós, a másik ékszeres!
Sziasztok
szeretném megkérdezni hol lehet megszerezni a csokis palacsinta receptjét?
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?