Farmerama játék (beszélgetés)
Ébresztő!!!!!!
Jó reggelt, a hasatokra süt a Nap:-)
Teljes mértékben...
+ így nehéz lenne felküldeni...
Még jó, hogy nem kötelező...
Gyorsan átszaladtam rajta.
Szerintem, hallatlanul bonyolult lett az egyes cuccok cseréje. Valószínű nem fogok élni vele.
Te is így látod?
Még nem olvastam el, csak megköszöntem:-)
Véleményt, így nem tudok írni. Az eventet rendezem, bepakolom a cuccokat:-)
Szia, Kriszta:-)
Köszi, hogy betetted ezt a linket:-)
Puszi!
Szerintem csak annyi,hogy azt a farmját zárolják.
Csinál másikat és folytatja.. :(
ezt írták!
Kedves Anita,
köszönjük, hogy leveleddel megtiszteltél bennünket. A nevem Zoltán és én leszek a kapcsolattartód ebben az ügyben.
Természetesen egy csalóról van szó, és megtettük/megtesszük a szükséges lépéseket az illető ellen.
A levelet nyugodtan törölheted a postaládádból.
Remélem, tudtam segíteni a kérdéseddel vagy a problémáddal kapcsolatban. További jó szórakozást kívánok a játékhoz!
Üdvözlettel
Zoltán
A sín, piára kell=függőség.
A farm lopás, dettó.
függőség:)
Avagy miért lopják el a síneket?
vigyázatok!egy tetű csaló elyes55 néven ír farmokra,csak tudnám honnan tudja a farmom nevét ,mindegy ,szóval akarok-e ingyen farmaranyat,ha igen adjam meg a jelszavam!
írtam neki anyádnak! szóval vigyázzatok!!!!!
Önmagában a belépési adatokkal sem megy sokra a tolvaj.
Én június óta gondozom egy szomszédom 2 farmját. Max. cserenapokon tudtam volna kifosztani, de sem farmnevet, sem jelszót változtani, sem ellopni nem tudnám, mert ahhoz a mailjához tartozó jelszót is ismernem kellene.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?