Farmerama játék (beszélgetés)
A farmodat csak akkor tudták "ellopni" ha kiadtad az az adataidat. Jelszó lekérésnél is, te kapod az üzenetet arra az email címre, amivel regisztráltál a farmon.
Vagy ez történt, vagy nem mondasz igazat.
Nézz szét a vaterán! Ott van sok ilyen hirdetés. 1-2 el is kel, de ezek a nagy összegek csak lejárnak, de még nem láttam, hogy elkelt volna...
Meg van pár más oldal is, ahol lehet nézelődni. Mindenhol olyanokat írnak, hogy leesik az állam, mikor olvasom...
Hát, én is ezt kérdezem...
Én tuti, nem adnék, nincs miből, meg amúgy se. Még 1 feltöltés hagyján, de 10-20000-ek??!!
Még nem próbáltam, de szerintem az id számod alapján biztos lehet...
Hátha tud valaki itt tapasztalatot...
Igen, erre gondoltam.
Hát, szerintem egyenlőre nem tudsz sokat tenni, legfeljebb törölteted valahogy a farmot, akkor, bár elvész a munkád, de a tolvaj sem tudja a te fáradozásod eredményét használni, netán eladni jó pénzért.
Most olvastam egy ajánlatot, 81. szintes farmot adnának 12000-ért, 83-ast meg 20000-ért. :o
2x válaszoltak ugyan aztMinden játékos saját maga felelős a felhasználói fiókjának és adatainak biztonságáért. Egy játékon belül megjelenő layerrel, és a fórumban közzétett írásunkkal minden tőlünk telhetőt megtettünk azért, hogy a játékosok figyelmét felhívjuk a felhasználói fiók ellopásának veszélyére, leírtuk, tippeket és javaslatokat adtunk azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehet az ilyet elkerülni. Nem tudjuk garantálni egy esetleges accountlopás esetén a fiókod visszaállítását, illetve az esetlegesen elszenvedett károk megtérítését A jövőben, hogy elkerülhesd az ilyen eseteket, kérlek olvasd el a következő írást:
Én azt mondom, ne add fel!
Be tudsz lépni a jelszavaddal?
Ha igen, minden alkalommal nézd meg, hogy tudod-e megerősíteni a címedet, és egyszer csak sikerül. Ahhoz nem kell a régit beírni, elég csak az újat...
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?