Farmerama játék (beszélgetés)
Jaj, bocsi, látom már, FA-rendeléskor kapsz valami rénszarvast.
Viszont még egy kérdés: a hírek oldalon van az e-mail belépési bónusz. Angolul van a szöveg, nem merem megadni az e-mail címemet, mert fogalmam sincs, ez mit jelent.
Húha. Na, akkor arra még várhatok:) azt hittem, azt csak nyerni lehetett.
Az a helyzet, hogy annak idején csináltam ajándékküldés miatt egy kicsi farmot, amit éppen csak műveltem, nem volt tervben, hogy azzal is szórakozni fogok. Erre vettem egy titokfát, és lett belőle farmarany fa:)) gondoltam, ha már van a fa, és átküldeni nem tudom magamnak a nagy farmomra, hát legalább csinálok töklekvárt majd, amit küldözgethetek magamnak. Igen ám, csak jött a nagy felismerés, hogy ahhoz dolgozni is kell a farmon:) mert ugye a lekvárfőző első szintjét is nagyon nehéz volt kiváltanom. Most tartok a második szinten, de még FA-fával is elég nehezen gyűlik a FA. Napi 1
Csatni receptet is lehet venni féláron, de azt csak onnantól látod, ha elérted a lekvárfőzőben a 4. szintet. Addig nem kínálja fel a rendszer.
(Normál ár 200 FA)
Látom, már javában megy az egymást segítése:-)
Most értem még idáig, hogy nagyon szép napot kívánjak, Nektek:-)
Nem tudom. Szerintem az nem olyan nagy üzlet. Azért a havi egy alkalomért ennyi aranyat elpocsékolni?
Inkább vennék a piacon két boom között, és azzal bizniszelnék.:)
Én újra várom az 50%-os vételi akciót.
A Rózsaszín zselét is még pár farmomra megvenném.
Tenyésztéskor jól felmegy az ára.
Persze, azt bármikor. Féláron viszont csak gazdaraktár akció keretében.
Én smucig vagyok, így megvártam az akciót. Nekem számít 50 arany.
??? Elvesztettem a fonalat.
Bocsánat. Mi szólt nekem?
Dolgozom, néha be-be nézek.
Elesni nem én estem el.
A reggeli hasamra esik a hó csak vicc volt, a napsütésre. Napocskát nem látok sehol, csak havat. Most már latyakot.
FIGYELEM!!!
Nem a receptet veheted meg, most, hanem különböző csomagokat. Amiben termékek vannak.
A receptet fél áron gazdaraktár akció keretében veheted meg. Most volt kb egy hónapja, gondolom kb 2 hónap múlva lesz megint.
Sziasztok
Segítsetek légyszi.
Kinn van az óránál, hogy lehet vásárolni, gondolom olcsóbban, vagy nem tudom, mit jelez.
Ha rámegyek, kiírja, hogy megvehetem a töklekvárt.
Én már régóta erre gyűjtöm a farmaranyat, de még nem tudom megvenni.
Ez most azt jelenti, hogy csak ilyenkor vehetem meg, vagy máskor is van rá lehetőség?
Tigido!!!!!!!!!!!!!
Az előbbi, Neked szólt:-)))
Köszi, valahogy ez, nekem sem tetszett tetszene:-)
Vizes is, hideg is, sőt már sáros is:-))))
Adj' Isten Farmerek!
Aki a következő akció időtartama alatt egy összegben rendel legalább 300 farmaranyat, az ajándékba kap egy rénszarvasbölcsőt.
A rénszarvasbölcső korábban a 2011-es karácsonyi eventben volt kiváltható, azóta nem volt mód a megszerzésére!
Az akció időtartama:
Kezdete: 2013.02.13. (szerda) 10:00
Vége: 2013.02.18. (hétfő) 11:00
Nem lennék a helyedben:-)))))
Hideg is, vizes is:-((((
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?