Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem rosszul kezdődik ez az event, nem tudom a bonbonokat összeszedni! A hatból négy nem akar eltűnni! Ki-belépés után sem sikerül,tudnátok tippet adni? Köszi!
Sziasztok!
Csak azt akarom kérdezni, hogy ti be tudjátok gyűjteni a pralinékat? Mert én hiába kattintok rájuk, nem csinál semmit. Már kiléptem meg beléptem, ill. átmentem laptopról asztali gépre, de semmi. Ez így nagyon gáz.
Sziasztok!
Természetesen megkapod. Ahányszor 300 FA, annyi réni:)
(természetesen külön rendelések estén.)
Szia!
Gondolom, hogy délután kezdődik, ahogy szokott. Nyugodtan arathatsz mert nem lesz felreppenő. A városban kell majd össze szedni a "cuccot".
Szétnézek, de nem most, hisz válaszra várok valahonnan, hogy mikor lezdődik az event?
Arassak, vagy ne arassak???
Jó reggelt, eredményes munkát:-)
Mikor kezdődik, aki tudja, írja meg!
Köszönöm:-)
Hírek/tarts rénszarvast házi kedvencként.
Egy hétig ha rendelsz 300 vagy több FA-t kapsz egy repülő rénszarvast, ami hetente ad egy csillagot.
Üdv Farmerek!
Miről is szól az e-mail megerősítés?
Megkérünk minden játékost, aki eddig még nem erősítette meg az e-mail címét, hogy tegye ezt meg most. Ezentúl egy kis jutalom is jár a megerősítésért.
Miért fontos, hogy legyen egy megerősített e-mail címe minden játékosnak?
A legfontosabb indok a biztonság. Ha elfelejted a jelszavad, csak a megerősített címedre kérhetsz újat. Emellett minden adatváltoztatáshoz (név, jelszó) szükséged lesz erre a címre. Így senki nem változtathatja meg a belépési adataidat az engedélyed nélkül.
Ezek mellett a Farmerama hírlevelére is csak a megerősítés után iratkozhatsz fel.
Minden játékos jutalomban fog most részesülni?
NEM, csak azok a játékosok kaphatnak ilyet, akik még nem erősítették meg a címüket eddig, és nem valamelyik partner oldalon regisztráltak (pl. iwiw), ahol nincs lehetőség mail cím megadására.
Hogyan is fog működni ez a rendszer?
A meglévő felületet tovább fejlesztettük, így egy új kinézetű oldal fog megjelenni azoknál, akik még nem érvényesítették a címüket, amennyiben a felhasználói fiók beállításai menübe lépnek.
Hogy könnyebben megtalálhassátok ezt a felületet, az érintettek számára egy új értesítést is létrehozunk, amit a hírek oldalon érhettek el. Innen közvetlenül eljuthattok a felhasználói fiók beállításai menübe.
Amint megadtátok a szükséges adatokat, egy felugró ablak fogja megerősíteni a folyamatot, ahol olvashatjátok még egyszer az e-mail címeteket, ahová a megerősítő levélkiküldésre került.
Ezután látogassátok meg az e-mail fiókotokat, ahová rövid időn belül meg kell érkeznie a megerősítő e-mailnek. Ha netán nem érkezne meg, érdemes a spam mappában is körülnézni. Egyes szolgáltatóknál hosszabb időbe is beletelhet, mire odaér a levél. Emellett az is lehet probléma, ha korábban letiltottátok a bigpointtól érkező leveleket erre a címre, ebben az esetben a supporton tudtok segítséget kérni. Ha megérkezett a levél, nincs más teendőtök, mint a levélben található megerősítő linkre kattintanotok.
Ha ezzel megvagytok, a játékba való visszatérés után egy felugró ablak értesít a sikeres megerősítésről és a jutalmatokról.
Arra repülő rénszarvast kapsz ami hetente egy csillagot ad.
Ez az ajándék a hírlevél fogadására jár, ha a múlt alkalommal nem pipáltad be:)
10 × Csillag
3 × Titokzatos csemete (az aktuálisan legújabb fajtából)
Hírlevél kirakós: 4 db 1x1 kütyü 150 TP-t ad darabja, ha jól emlékszem 12 óránként.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?