Farmerama játék (beszélgetés)
ja értem. Nem is tudtam, hogy a narancs fejlesztések mire valók:)
De én olyanra gondoltam, hogy jack boltban olyan fejlesztést tudsz kiváltani, mint a denevér is. Ezek szerint ez csak sima hollót ad
Mi van, nálam nem jó a Rudi????
Nálatok?????
Jacknál csak alap ólat válthatsz ki.
Most az event ad narancs fejlesztést ami 2 Db-ot ad.
A narancsot kiválthatod barkácsért hollókért a városban is.
sziasztok!
Nekem 4 hollótanyám van, még a régi eventből.
Nem tudom hogy sikerült, de szerintem mindenkinek ennyi van, aki csinálta az eventet.
ugye jól sejtem, hogy a mostaninak az egyik ajándéka a színes holló fejlesztés? De ugye ez nem egyenlő azzal, amit Jack boltjában lehet kiváltani?
Köszönöm, már be is váltottam, csak a munkásokat hagytam reggelre!
Te hogy állsz vele?
Sziasztok!
Kellemes napot,vidám hetet kívánok!
Még pár csoki és kész az event!
Sok sikert mindenkinek!
Valaki lesz a barátom/szomszédom ,vagy valakit meghívhatok barátnak?Mindennap küldök ajándékot pl szerszámos ládát ha szeretnétek!:)
gazdám neve : Zsuzsabácsi
:D
Én most szedtem. Még 100 csp értékben kell és kész.
4-5 db csoki.
Szia!
Nálam jó, épp az előbb szedtem le egyet!
Szia
Nekem a tisztáson vannak, mostanában ott nincs event, és nem kell pakolgatni őket! Ott az itatáshoz nem kell vizet venni!
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne,hogy hová érdemes kirakni az ólakat? Mert ugye van olyan játék amit csak a rendes farmon lehet játszani. Jobb lenne a szédült szántóra,mert arról el lehet érni a malmot a táp miatt?!
SziasztoK.-)
Szép napot, és kellemes hétvégét kívánok:)
Jó reggelt!
Nektek is szűkösen méri a pralinét a BP? A virág simán meglesz, míg a többi nem,még az ajándékkóddal sem.Jól ki van találva.
Üdv Farmerek!
A tegnapi nehézségekre való tekintettel a vezetőség úgy döntött, hogy egy ajándékkódot bocsájtanak a rendelkezésünkre.
A kód:
valentin
Amit nyújt számunkra:
10 szupertrágya
5 nagy doboz praliné
Beváltási határidő: 2012.02.20. 14 óra.
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?