Ezel, bosszú mindhalálig (beszélgetés)
Nem pár fillér, de te is láttad, hogy amellett, hogy Bahart kezeltették, még maradt pénz a szállodájukra,játéktermükre, luxus kecóra, úgy, hogy még el is osztották azt a pénzt. Szóval bőven a sokszorosát lopták annak, mint ami a célt megszolgálta volna. Ráadásul ha nem ezt a bulit csinálják meg, nem is rontotta volna el az életét.
A zsarolásról meg már leírtam a véleményem. Eysan kihasználta Cengizt, hogy felhasználja a tervhez, persze, hogy ezek után Cengiz sem hagyta magát.
És Cengiz saját magát is feladta volna?
Volt egy jelenet ami a menyasszonyi ruha boltban játszódott, azt hiszem, na ott is elérte, hogy ingyen kapta meg a ruhát.
Utána meg együtt röhögtek Cengizzel, hogy mekkora balekok vannak.
Lynella: a külföldi műtét gondolom nem pár fillér.
Letty: Cengiz megzsarolta,ha nem marad vele,akkor megy a rendőrségre...illetve Bahar nem gyógyult fel...kellett a lóvé további kezelésekre. Az meg a másik,h ha már elbaszta az életét...akkor miért kezdené újra lentről?
Egyetértek veled, különben léteznek ösztöndíjak is.
Esetleg kereshetett volna alapítványt a húga gyógyítására.
Eysan mindig is a könnyebb utat választotta.
A luxus iránti igény mindig is megvolt. Amikor Ezel kisemmizte őket, és elment, hogy tárgyaljon azzal aki megvette a házukat (Ramiz), na ott is kész lett volna bevetni magát, csak akkor pattant fel az asztaltól amikor Ramiz felemlegette, hogy Ömer a börtönben állandóan Eysan árulásán kesergett.
Én sem, én is csak a saját véleményem szemléltettem. Az elején még én is sajnáltam Eysant, de mikor jobban kibontakozott a jelleme, már egyre kevésbé. Én már akkor megutáltam, mikor Cengiz megcsalta, ő meg akkora balhét csinált belőle. Pedig ő sosem szerette Cengizt, sőt megveti, és lenézi, megalázóan beszélt vele mindig is, és mégsem bírta elviselni, hogy esetleg más nőnél megtalálja azt, amit ő nem adott meg neki. És akkor bosszúból a szemébe vágta, hogy Can nem az övé.
Természetesen a gyermekkora miatt sajnálom, de ettől még nem lesz szimpatikus.
Szerintem Bahart a nagynénje nevelte, az anyjuk halála után Serdar csak Eysant vitte magával, tudta, hogy Eysant ki tudja használni, Bahar pedig a betegsége miatt nem kellett az apjának. Amikor Eysannak elege lett Serdarból és lelépett, akkor viszont ő vette magához Bahart.
1997-től a halálig pedig Eysanékkal élt, leszámítva az időszakot, amikor külföldön tanult.
A Bahar dologban nem vagyok biztos...neki soha nem kellett azért ilyen dolgokon átmennie. Ok. A betegség...de az meg nem rajta múlt. Nem kellett soha megállnia a saját lábán. Viszont Eysanon múlt,hogy mi lesz az apjával meg a húgával.
Egyébként meg nem csoda, ha nem hisz egy pasinak se ilyen gyerekkor után. Mellesleg Ezel is elég rendesen megtorolta a dolgokat és megalázta...azért kell ahhoz is bátorság,hogy ezek után még oda merjen állni elé azzal, hogy ő még szereti. Pl. mikor volt az esküvős jelenet,h elvenné..és Bahar előtt lebuktatta...aztán elvette mindenét...visszakapta amit ő elkövetett ellene. Amikor meg Ezel megtudta az egész sztorit...akkor azért ő is másképp gondolta a dolgot...ő is azt mondta,h ezt tette volna Eysan helyében.
Sajnos tuti, hogy megerőszakolták. Egy korább jelenetben azt mondta valamelyik pasinak - lehet, hogy Kenannak - korán 15 évesen egy hotelszobában megtanulta, hogy milyen a férfiak.
Az apjától viszont az kérdezte, emlékszik arra, amikor asszony lett a lányból. Elküldte az Eysant egy hotelba, azzal nyugodtan odament nem eshet baja, de ha valami baj lenne, sikítson és az apja megmenti. Eysan azt mondta, hogy sikoltozott de az apja nem jött. Úgy. hogy tuti, hogy megerőszakolták szegényt.
Eysant az apja kiskorától arra használta, hogy becsapja az embereket.
Amikor elérte az a kort, a pasikat magába bolondította majd elérte, hogy azokat mindenüket odaadják majd, amikor már nem volt mit kifacsarni lelépett.
Mentség rá, hogy hányatott gyerekkora, és megvan benne a kettősség annak ellenére, hogy egy manipulatív szélhámos mégis egy gyenge esendő nő, aki képtelen a saját lában megállni, mindig kell valaki akire támaszkodhat.
Bahar a betegsége ellenére, sokkal erősebb volt mint Eysan. Ő megállt volna a saját lában.
Nem az a lényeg, hogy ki gyilkos, ki nem. Hisz végső soron már mind azok. Alit szeretjük, mert hármójuk között ő volt az egyetlen, akinek volt lelkiismerete. A visszaemlékezésbe is mutatták, hogy fel akarta adni magukat, és bevallani az igazat, csak pont akkor értesült róla, hogy Ömer meghalt. Amikor aztán megtudta, hogy Ezel=Ömer, akkor meg már nem játszadozott a két oldal között, hanem kitart a barátja mellett, segíti, mert ő tényleg megbánta a múlt tetteit, és szereti Ömert. Plusz humoros, szórakoztató, és annak ellenére, hogy ő a fogós Ali, könnyen gyilkol stb. rengeteg érzés van benne. Nem a saját érdekeit nézi, hanem mindnyájukét, gondol a többiekre is. Na pl. ezek miatt gyökeresen más Eysannál. Tefó szintén jó arc, bérgyilkos létére nagyon emberi, és szelíd természetű, szintén nem áruló, kitart azok mellett akikhez tartozik.
Eysan meg mindig oda játszik, ahol több hasznot remél. Érdekes, az első évadban más sem hallottunk tőle, minthogy Ömer miatt kesereg. Aztán mikor megtudta, hogy él mi történt? Ellökte magától, mert ő Kenannak akart hinni, emellett még át is vágta újból.
Cengiz sakkban tartotta? Ezalatt mit értesz? Hogy még a legelején, miután Ömer börtönbe került megzsarolta? Azt is magának köszönheti. Ugyanis ő édesgette magához Cengizt, hogy beszálljon a buliba, aztán hogy elvégezték, el is dobta volna magától. Meg különben is, úgy beszél Cengizzel, hogy kinyílik az ember zsebében a bicska. Más a csicskájával normálisabban kommunikál. Végletekig kihasználható, de ő is ezt teszi másokkal. Igazából csak azt kapja vissza, amiket ő tett másokkal.
Erről szólt az egész gyerekkora.
Erre kényszerítette az apja, hogy átvágjon embereket.
A múltkori részben volt az is, mikor megakarta ölni,de akkor még nem tette, hogy elmondta az apjának, hogy egy ilyen átvert férfi vette el a szüzességét. :S
Mert az apja azt mondta,h mindenben tegyen a kedvére. Az végül nem derült ki,hogy megerőszakolták-e...de az sem elképzelhetetlen...de sírva mesélte Eysan,hogy mikor visszament...az apja csak megdicsérte,hogy jó kislány...és elvette a pénzt.
Ez már a múlt, Eysanon nincs mit sajnálni. felsült Ezelnél, de ennyi kijárt neki..
Különben Bade-ban több báj van, mint benne.
További ajánlott fórumok:
- Szerelem mindhalálig
- Mit szóltok a Bosszú álarca című sorozathoz?
- Gombás fertőzést kaptam egy sráctól! Meg fogom bosszulni, kérdés hogyan?
- Volt már olyan, hogy valaki nagyon ártott neked, és te bosszút álltál?
- Kit milyen bosszúság ért ma? Avagy nevessünk, vagy mérgelődjünk?
- A első szerelem mindhalálig elkisér?