Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ezel, bosszú mindhalálig fórum

Ezel, bosszú mindhalálig (beszélgetés)

❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯
1547. lynella (válaszként erre: 1543. - B826951849)
2011. aug. 27. 14:34

Nem pár fillér, de te is láttad, hogy amellett, hogy Bahart kezeltették, még maradt pénz a szállodájukra,játéktermükre, luxus kecóra, úgy, hogy még el is osztották azt a pénzt. Szóval bőven a sokszorosát lopták annak, mint ami a célt megszolgálta volna. Ráadásul ha nem ezt a bulit csinálják meg, nem is rontotta volna el az életét.

A zsarolásról meg már leírtam a véleményem. Eysan kihasználta Cengizt, hogy felhasználja a tervhez, persze, hogy ezek után Cengiz sem hagyta magát.

1546. b826951849 (válaszként erre: 1542. - Letty72)
2011. aug. 27. 14:34
Törökország kicsit más...de akár otthon is megnézheted mennyi lehetőség van ilyenekre...lófütyi kb. de ez most mindegy is. Jah. Az biztos. Mondjuk ha már feladsz mindent...és megcsinálsz egy ilyet...akkor mit választanál...most őszintén...h mész az utcára a kakiba a beteg tesóddal, vagy h luxuskörülmények között gazdagon támogatod?! Azért ennyire ne legyünk már álszentek. Azért könnyen megkövezünk bárkit...de ha olyan helyzet adódna...nem biztos hogy nem csinálnánk ugyanilyen mocskos dolgokat. Azért vmi realitása legyen már ennek,ha már erről beszélünk. Igen is az életben vannak olyan helyzetek,mikor az ember arra kényszerül, hogy megtegyen olyan dolgokat, amiket nem szeretne,de kénytelen rá...akár a megélhetésért, akár azért hogy máson segítsen. Ő meg megtette. Mindegy milyen indíttatásból...és milyen körülményekkel. Ez a helyzet. Szerintem az látszik is rajta, hogy nem büszke ezekre a dolgokra és szenved tőlük...nem véletlen ez a sok öngyilkossági kísérlet,meg gyilkosság,meg világgá megyek jelenet. Hülye lett volna ennyi kaki után újra csórósorba állni.
1545. Letty72 (válaszként erre: 1543. - B826951849)
2011. aug. 27. 14:33

És Cengiz saját magát is feladta volna?

Volt egy jelenet ami a menyasszonyi ruha boltban játszódott, azt hiszem, na ott is elérte, hogy ingyen kapta meg a ruhát.

Utána meg együtt röhögtek Cengizzel, hogy mekkora balekok vannak.

1544. Letty72
2011. aug. 27. 14:30
Másodszor miután meghalt Bahar csak 1-2 napig lakott Ömer szüleinél, szinte rögtön összeállt Kenannal, majd mindazok után amit Cengizzel tett szintén visszament Cengizhez, és most vele él szintén luxus körülményekhez.
2011. aug. 27. 14:29

Lynella: a külföldi műtét gondolom nem pár fillér.

Letty: Cengiz megzsarolta,ha nem marad vele,akkor megy a rendőrségre...illetve Bahar nem gyógyult fel...kellett a lóvé további kezelésekre. Az meg a másik,h ha már elbaszta az életét...akkor miért kezdené újra lentről?

1542. Letty72 (válaszként erre: 1540. - Lynella)
2011. aug. 27. 14:28

Egyetértek veled, különben léteznek ösztöndíjak is.

Esetleg kereshetett volna alapítványt a húga gyógyítására.

Eysan mindig is a könnyebb utat választotta.

A luxus iránti igény mindig is megvolt. Amikor Ezel kisemmizte őket, és elment, hogy tárgyaljon azzal aki megvette a házukat (Ramiz), na ott is kész lett volna bevetni magát, csak akkor pattant fel az asztaltól amikor Ramiz felemlegette, hogy Ömer a börtönben állandóan Eysan árulásán kesergett.

1541. Letty72 (válaszként erre: 1538. - B826951849)
2011. aug. 27. 14:24
Eysan megtehette volna, hogy a pénzből csak annyit tart meg ami a műtétre kell. A Bahar gyógyulása után elkezdhetett volna dolgozni, és munkával eltartani a testvérét és saját magát, de nem, ő Cengiz mellett maradt és nagy vígan élt a luxusban.
1540. lynella (válaszként erre: 1538. - B826951849)
2011. aug. 27. 14:22
Erről meg az a véleményem, hogy a külföldi taníttatás nem létszükséglet, a kezeléshez pedig sokkal kisebb volumenü rablás is elég lett volna, hisz amit végül is beszereztek pénzt, az rengeteg volt, elosztották 4 felé, és még így is bőven sok volt a fejadag. Kisebb stiklikből simán összeszedhették volna azt az összeget, nem kellett volna ezért senkit sem börtönbe juttatni, pláne nem a nagy szerelmét.
1539. lynella (válaszként erre: 1535. - B826951849)
2011. aug. 27. 14:16

Én sem, én is csak a saját véleményem szemléltettem. Az elején még én is sajnáltam Eysant, de mikor jobban kibontakozott a jelleme, már egyre kevésbé. Én már akkor megutáltam, mikor Cengiz megcsalta, ő meg akkora balhét csinált belőle. Pedig ő sosem szerette Cengizt, sőt megveti, és lenézi, megalázóan beszélt vele mindig is, és mégsem bírta elviselni, hogy esetleg más nőnél megtalálja azt, amit ő nem adott meg neki. És akkor bosszúból a szemébe vágta, hogy Can nem az övé.

Természetesen a gyermekkora miatt sajnálom, de ettől még nem lesz szimpatikus.

1538. b826951849 (válaszként erre: 1537. - Letty72)
2011. aug. 27. 14:09
Na igen...és milyen pénzből gyógyították? Miből tanult külföldön? Érted...ha Eysan nem teszi meg...esélye nem lett volna minderre. Más kérdés hogy tényleg kereshettek volna más bűnbakot. Csak gondolom így volt a legegyszerűbb és leggyorsabb. :(
1537. Letty72 (válaszként erre: 1536. - B826951849)
2011. aug. 27. 14:03

Szerintem Bahart a nagynénje nevelte, az anyjuk halála után Serdar csak Eysant vitte magával, tudta, hogy Eysant ki tudja használni, Bahar pedig a betegsége miatt nem kellett az apjának. Amikor Eysannak elege lett Serdarból és lelépett, akkor viszont ő vette magához Bahart.

1997-től a halálig pedig Eysanékkal élt, leszámítva az időszakot, amikor külföldön tanult.

1536. b826951849 (válaszként erre: 1534. - Letty72)
2011. aug. 27. 13:58

A Bahar dologban nem vagyok biztos...neki soha nem kellett azért ilyen dolgokon átmennie. Ok. A betegség...de az meg nem rajta múlt. Nem kellett soha megállnia a saját lábán. Viszont Eysanon múlt,hogy mi lesz az apjával meg a húgával.

Egyébként meg nem csoda, ha nem hisz egy pasinak se ilyen gyerekkor után. Mellesleg Ezel is elég rendesen megtorolta a dolgokat és megalázta...azért kell ahhoz is bátorság,hogy ezek után még oda merjen állni elé azzal, hogy ő még szereti. Pl. mikor volt az esküvős jelenet,h elvenné..és Bahar előtt lebuktatta...aztán elvette mindenét...visszakapta amit ő elkövetett ellene. Amikor meg Ezel megtudta az egész sztorit...akkor azért ő is másképp gondolta a dolgot...ő is azt mondta,h ezt tette volna Eysan helyében.

1535. b826951849 (válaszként erre: 1533. - Lynella)
2011. aug. 27. 13:54
Nem kötözködni akartam. Sőt meggyőzni sem akarok senkit. Csak leírtam a véleményem. Én egyelőre nem tudom ezt a karaktert utálni.
1534. Letty72 (válaszként erre: 1532. - B826951849)
2011. aug. 27. 13:40

Sajnos tuti, hogy megerőszakolták. Egy korább jelenetben azt mondta valamelyik pasinak - lehet, hogy Kenannak - korán 15 évesen egy hotelszobában megtanulta, hogy milyen a férfiak.

Az apjától viszont az kérdezte, emlékszik arra, amikor asszony lett a lányból. Elküldte az Eysant egy hotelba, azzal nyugodtan odament nem eshet baja, de ha valami baj lenne, sikítson és az apja megmenti. Eysan azt mondta, hogy sikoltozott de az apja nem jött. Úgy. hogy tuti, hogy megerőszakolták szegényt.

Eysant az apja kiskorától arra használta, hogy becsapja az embereket.

Amikor elérte az a kort, a pasikat magába bolondította majd elérte, hogy azokat mindenüket odaadják majd, amikor már nem volt mit kifacsarni lelépett.

Mentség rá, hogy hányatott gyerekkora, és megvan benne a kettősség annak ellenére, hogy egy manipulatív szélhámos mégis egy gyenge esendő nő, aki képtelen a saját lában megállni, mindig kell valaki akire támaszkodhat.

Bahar a betegsége ellenére, sokkal erősebb volt mint Eysan. Ő megállt volna a saját lában.

1533. lynella (válaszként erre: 1530. - B826951849)
2011. aug. 27. 13:33

Nem az a lényeg, hogy ki gyilkos, ki nem. Hisz végső soron már mind azok. Alit szeretjük, mert hármójuk között ő volt az egyetlen, akinek volt lelkiismerete. A visszaemlékezésbe is mutatták, hogy fel akarta adni magukat, és bevallani az igazat, csak pont akkor értesült róla, hogy Ömer meghalt. Amikor aztán megtudta, hogy Ezel=Ömer, akkor meg már nem játszadozott a két oldal között, hanem kitart a barátja mellett, segíti, mert ő tényleg megbánta a múlt tetteit, és szereti Ömert. Plusz humoros, szórakoztató, és annak ellenére, hogy ő a fogós Ali, könnyen gyilkol stb. rengeteg érzés van benne. Nem a saját érdekeit nézi, hanem mindnyájukét, gondol a többiekre is. Na pl. ezek miatt gyökeresen más Eysannál. Tefó szintén jó arc, bérgyilkos létére nagyon emberi, és szelíd természetű, szintén nem áruló, kitart azok mellett akikhez tartozik.

Eysan meg mindig oda játszik, ahol több hasznot remél. Érdekes, az első évadban más sem hallottunk tőle, minthogy Ömer miatt kesereg. Aztán mikor megtudta, hogy él mi történt? Ellökte magától, mert ő Kenannak akart hinni, emellett még át is vágta újból.

Cengiz sakkban tartotta? Ezalatt mit értesz? Hogy még a legelején, miután Ömer börtönbe került megzsarolta? Azt is magának köszönheti. Ugyanis ő édesgette magához Cengizt, hogy beszálljon a buliba, aztán hogy elvégezték, el is dobta volna magától. Meg különben is, úgy beszél Cengizzel, hogy kinyílik az ember zsebében a bicska. Más a csicskájával normálisabban kommunikál. Végletekig kihasználható, de ő is ezt teszi másokkal. Igazából csak azt kapja vissza, amiket ő tett másokkal.

1532. b826951849 (válaszként erre: 1531. - Samandra)
2011. aug. 27. 13:21

Erről szólt az egész gyerekkora.

Erre kényszerítette az apja, hogy átvágjon embereket.

A múltkori részben volt az is, mikor megakarta ölni,de akkor még nem tette, hogy elmondta az apjának, hogy egy ilyen átvert férfi vette el a szüzességét. :S

Mert az apja azt mondta,h mindenben tegyen a kedvére. Az végül nem derült ki,hogy megerőszakolták-e...de az sem elképzelhetetlen...de sírva mesélte Eysan,hogy mikor visszament...az apja csak megdicsérte,hogy jó kislány...és elvette a pénzt.

1531. Samandra (válaszként erre: 1512. - Letty72)
2011. aug. 27. 13:17
arra a jelenetre emlékszel, mikor Eysanhoz odament még az első évadban egy hapsi az utcán (visszaemlékezésben volt) és hasonló néven szólította, mint az Eysan és számon kérte, miért tette ezt vele? Ő meg csak mondogatta, hogy nem az a neve és összekeveri valakivel... lehet, hogy Ömer előtt is átvert már valakit?
1530. b826951849 (válaszként erre: 1528. - Joys)
2011. aug. 27. 13:00
Így van. Megérdemelte. Meg az is tény, hogy egy kígyó...és szemét. Meg az is,hogy Bade bájos...ennek ellenére nekem Eysan karakterében mégsem az a legmarkánsabb tulajdonság, hogy gonosz, hanem az hogy egy végletekig kihasználható, szeretet és ezáltal bosszúszomjas nő. Benne van talán a legtöbb érzés. Ha szeret,ha utál...nem fojtja el. Alapvetően ellenszenves a karaktere, és az egyik főellenség...de ahogyan Ali is az volt...őt is szeretjük...meg Teffot is..nem? Pedig mindkettő gyilkos. Ezel is gyilkolt. Ali is átvágta Ezelt...ő miért más? Nekem Eysan még mindig az, akit tudok sajnálni, mert jól kibabrált vele az apja...azzal ahogyan felnevelte...aztán meg sakkban tartotta Cengiz is...nem irigylem...mindig volt,aki miatt meg kellett alkudnia magával. Most meg látszik,hogy ennyi minden után is hogy szereti még Ezelt...és hogy majd belehal,hogy Ezel Badeval van. Én sajnálom...annak ellenére amilyen.
2011. aug. 27. 12:55
Egyébként meg Sebnemet azért nem sajnálom,mert elmondhatta volna Teffónak ezt az egészet...segítettek volna neki. Amikor nincs belőve...tud magáról...megtehette volna. Meg már kitisztult fejjel is kémkedik...csak közbe benyögi,hogy nem akarja...számomra ez rosszabb...mert neki nincs oka átvágni senkit Ezelék oldalán, míg Eysannak azért akadt (ha nem is mindig volt igaz). Nekem ezért ellenszenvesebb Sebnem...mert neki nem volt oka erre sosem.
1528. Joys (válaszként erre: 1523. - B826951849)
2011. aug. 27. 12:53

Ez már a múlt, Eysanon nincs mit sajnálni. felsült Ezelnél, de ennyi kijárt neki..

Különben Bade-ban több báj van, mint benne.

1527. b826951849 (válaszként erre: 1526. - Letty72)
2011. aug. 27. 12:53
Persze...más Eysan. Mindenesetre tudom,h egy szar alak...de mégis tudom sajnálni,mert az meg nagyon látszik, hogy a családját nagyon szereti...mindennek ellenére...és úgymond nem tud nemet mondani azoknak,akik sarokba szorítják. Az a baj vele,h sokszor nagyon naiv...bedől mindennek, és nem gondolkodik...meg hagyja,hogy mások döntsenek helyette...és ő ezáltal mindig a könnyebb utat választja.
1526. Letty72 (válaszként erre: 1525. - Lynella)
2011. aug. 27. 12:11
Sebnem inkább áldozat mint Eysan. A herointól azonnali függőség alakulhat ki. Másrészt Sebnem elég butácska, ha azt hiszi tud úgy spionkódni, hogy Tefonak ne essék baja, az látszik, hogy az egészből már nagyon elege van és ki akar szállni, csak Tefot szorosabb kötelék füzi Alihoz, mintsem, hogy kisétáljon és tegyen az egészre, hogy a többiekkel mi lesz.
1525. lynella (válaszként erre: 1523. - B826951849)
2011. aug. 27. 11:36
Azért Eysant szerintem nem kell sajnálni, nem kényszerítette őt senki. Az meg marhaság, hogy Bahar-ért tette. Egyrészt, ha tényleg csak az vezérelte volna, akkor csak annyi pénzt tartott volna meg, amennyi a kezelésre kell, de nem ez történt, boldogan élt a luxusban utána. Másrészt meg nem volt kötelező pont Ömerrel eljátszani ezt. Serdar tervelte ki, mert őt egyáltalán nem érdekelte Ömer és a lánya kapcsolata, de Eysan mondhatta volna, hogy mással tegyék meg. Pl. kiszemel egy fickót, meghódítja, és ővele csinálják meg azt amit Ömerrel. Ennyi. Úgyhogy azért ezt másképp is meg lehetett volna oldani szerintem. Persze akkor nincs történet. De Eysan nem igazán sajnálni való, számító, mindenkin átgázoló nőszemély. Persze ez a neveltetésének köszönhető.
1524. 6a6e086e31 (válaszként erre: 1523. - B826951849)
2011. aug. 27. 11:32
Aztán meg egy dög is maradt, választhatott volna mást is.
1523. b826951849 (válaszként erre: 1522. - Joys)
2011. aug. 27. 11:24
Ennyi erővel Eysant is lehet sajnálni...mert őt meg az apja kényszerítette...az meg egy erősebb kötelék,mint a drog.
1522. Joys (válaszként erre: 1521. - Lynella)
2011. aug. 27. 09:17
Áldozat szegény, aki hagyja magát kihasználni, mert nincs elég ereje gyökeresen szakítani a megrontóival..
1521. lynella
2011. aug. 27. 08:50
De akkor Sebnem tényleg nem volt áruló a kezdetektől fogva, mert Kenan bevallotta Eysannak, hogy ő drogoztatta be. És most is folyamatosan ki akar szállni.
1520. lynella (válaszként erre: 1517. - B826951849)
2011. aug. 27. 08:40
Ez így van. Ezt is szeretem benne, hogy nem annyira tipikusak a szereplők, akiket mindenki utál vagy szeret. Megoszlatja a nézőket.
1519. lynella (válaszként erre: 1518. - 6a6e086e31)
2011. aug. 27. 08:35
Jaja, szerintem is. :) Az elején szebbnek láttam.
1518. 6a6e086e31 (válaszként erre: 1515. - Lynella)
2011. aug. 27. 07:28
Egyetértek:)Nekem Eysan feje is egyre rondább, nem áll neki jól a rinya:)
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook