Ezel, bosszú mindhalálig (beszélgetés)
A vezető kereskedelmi tévécsatornák-TV2, Rtl Klub ordas üzleti megfontolásoktól vezérelve fütyülnek a nézők érdekeire, teletömik a műsoraikat reklámokkal, mert ez hozza a számukra a profitot, ha tehetnék, és ha nem létezne a Médiatörvény, amely korlátokat szab ennek, csak és kizárólag reklámokat sugároznának.
De akkor meg is nézhetnék magukat..
ja, az jó büntetés lenne....
bár az elsötétítés alatt sem lehet reklámot adni.
szerintem az egészet leszinkronizálták és utána vágták.
A vágás oka a nem megfelelő műsorsáv + a reklámok, mert néha olyan részeket is kivágtak, amiben nem volt semmilyen brutalitás.
Nevetséges, hogy 10 percenként megszakítják a filmet reklámokkal (5 perc) és műsorajánlókkal újabb 5 perc.
Ezért a VV és más szennyek miatti igazi büntetés nem az elsötétítés lenne, mert ezzel a nézőt büntetik (pl: ha ilyen maradt el maradna az Ezel :(), hanem nem adhatnának le reklámot.
ja, kimaradt egy szó és így nem egyértelmű. :-)
vagyis úgy akartam mondani, hogy kérdés, hogy a vágás a szinkronizálás után történt-e vagy előtte. :-)
nem tudom. logikus lenne előbb vágni, mert akkor a fordítás meg a szinkronizálás kevesebbe kerül.
de az is logikus, hogy le kell az egészet fordítani, és csak utána lehet tudni, hogy mit kell kivágni.
nem tudom, hogy ez hogy megy.
passz....
hát az kérdés, hogy a vágás mikor történt...
logikusan azt gondolnám, hogy vágás után, de nem tudom.
Igen a törököknél heti sorozatkéntfőműsoridőben este 9-kor ment és ez az idősáv ami tökéletesen megfelelne vetítési időpontnak.
Ha esetleg vágatlanul megismétlik akkor is beteszik, egy éjjel 11 v. 12 körül időpontra ki tudná nézi. Akik másnap dolgoznak nem biztos, hogy ébren tudnak maradni, vagy nem alszanak be rajta.
Nyertes de a szerelemben vesztes, mint kiderült világosan tudta már 1976-ban hogy Selma nem szerelmes belé, mégis mellette maradt.
Eysanról is tudja, hogy nem szereti nem hiába mondta, Selma kérdésére, hogy természetesen nem szeret.
hát vagy megvágják, vagy este adják....
sok durva jelenet van benne....
Egyetértek.
Kora este sugározzák, miért kellett megvágni?! Nem értem.
Jogos a hiányérzet.
A sorozatot amúgy is elborítja a bosszú szülte erőszak, tele van gyilkosságokkal, ármánnyal és cselszövéssel, a romantika itt hiánycikk, ami nagyon helytelen.
Kenan mazochista a szerelemben avagy mindig olyan szekér után fut, amiről tudja, hogy soha az életben nem veszi fel.
Amikor Ramiz visszahívta, és Kenan Selmától tette függővé a döntését, már akkor tudta, hogy Selma hazudja a nagy szerelmet. Mielőtt elköszöntek Selma rákérdezett, hogy miért kellett találkozniuk ennyi év után. Kenan megköszönte, hogy anno megmentette az életét, majd elmondta, hogy esélyt akart kapni egy boldog életre egy másik nővel. Selma rákérdezett, hogy Kenan szerelemes-e, a válasz igen volt, majd rákérdezett, hogy is szeret? Mire Kenan megvonta a vállát és nevetve közölte, hogy természetesen nem.
Mit akar mégis Eysantól, mikor tudja, hogy az egész veszett fejsze nyele?
Akkor bocsi, félreértettem valamit :D
... de azért nem lenne rossz !!!
én is így emlékeztem az első nézés után, emiatt még kétszer visszanéztem, de szerintem nem pontosan ugyanazt mondta.
bár volt pár mondat, amit nem értettem pontosan.
További ajánlott fórumok:
- Szerelem mindhalálig
- Mit szóltok a Bosszú álarca című sorozathoz?
- Gombás fertőzést kaptam egy sráctól! Meg fogom bosszulni, kérdés hogyan?
- Volt már olyan, hogy valaki nagyon ártott neked, és te bosszút álltál?
- Kit milyen bosszúság ért ma? Avagy nevessünk, vagy mérgelődjünk?
- A első szerelem mindhalálig elkisér?