Ezel, bosszú mindhalálig (beszélgetés)
De kitől van a gyereke, mert én csak lestem ki az?:)
De ugye nem láttam minden részt mostanában, ezért annyira meg sem lepődtem.
De Ezel még mindig nagyon nagyon jóképű:))
Serdar és Eysan utolsó jelenet is szép volt, (nem a lövésre gondolok), én minden szemétsége ellenére megsajnáltam az öreget és Eysant is, hogy erre kényszerült.
A legtöbb ember képtelen lenne a saját apja kivégzésére.
..viszont akadnak hangulatos, szépen kivitelezett, érzelmes / de nem érzelgős/ jelenetek is, mint pl. a most véget ért epizódban MERT ismételt feltűnése a család szilveszteri asztalánál, aki arra kéri bátyját, mikor elhagyja őket, hogy vigyázzon a szüleikre..
Ezek szépen komponált pillanatok voltak.
Ezt a kettőt is rövidíthették, tömöríthették volna, mert a terjedelem messze nem állt arányban a mondanivalóval.
Egy maffia-történetet nem szabadna ennyi időre elnyújtani, mert nincs-nem lehet-benne annyi munició..
Akkor kamu volt a hír, amit közreadtak.
Sajnos, nem jegyeztem meg a linket, már nem emlékszem, hol olvastam.
milyen filmes hírekben?
linket tudsz adni?
tudomásom szerint vége van, és nem lesz folytatása.
Kenan İmirzalıoğlu már egy új sorozat főszereplője, és azt forgatják.
"Ezel", azaz Kenan I. angol kiejtése még kívánnivalókat hagy maga után, de fő, hogy kommunikál, ezek szerint hasznát vette az Amerikában tett tanulmányútjának és nemcsak várost nézett, meg reprezentált.
Ő legalább tisztában van Lomb Kató, az egykori híres szinkrontolmács máig érvényes kijelentésével, mely szerint "az idegen nyelv az egyetlen, amit még rosszul is érdemes tudni."
Így igaz./
Szia!
A szív útjai inkább szappanopera lesz, vagyis romantikus-szerelmes, az Ezel előtt 4 évvel ezelőtt készült, és valóban Yigit Özner (Cengiz) az egyik főszereplő.
"Cengis"-t valóban látni lehet majd az új török sorozatban, naponta mutatják az előzetesben.
Az Ezel-nek pedig készül a III. évadja, nemrég adták hírül.
/Nem tudom, még hány bőrt húznak le erről../
Láttátok az új sorozat előzetesét az rtl-en?
A Szív hangjai,vagy vmi ilyesmi a címe.Abban is láttam Cenginzt.
Az Ezelnek folytatása lesz?Vagy egy teljesen más sorozat?
Tudtok róla vmit?
Szerintem /is/ középszerű maffia-históriát látunk, ami különösen ez a II. évad számos furcsa megoldással, kevéssé logikus jelenettel van teli, ráadásul túlzottan aprólékos, elnyújtott, ennek ellenére helyenként igen mozgalmas, cselekményes, feszült, szóval mindent egybevéve számomra így is szórakoztató, leköti a figyelmem.
Ennél sokkal gyengébb sorozatokat is láttam már, a szereplők közül "fogós Ali" figurája pedig nagyban elüt az általánostól, jól eltalált,sok-sok élettel teli karakter, aki üde színfoltja ennek a temérdek gyilkossággal, erőszakkal, revolveres jelenetekkel övezett maffia-történetnek.
Hát ha nem tetszik,ne nézd! Sőt!!! Itt is kár olvasnod róla!
Kerüld el a fórumot:))
Ezek szerint mégis a lánya keze által../?/
De ne mondj erről többet..
Csodállak benneteket!
Általában nem szeretem a sorozatokat, nem is szoktam nézni. Ezt elkezdtem, mert tetszett a beharangozása, tetszett az alapötlet. Attól már olyan messze vannak, unalmas maffia históriává silányodott az egész. Kár érte! Hetek óta nem veszem fel, hogy megnézzem. Számomra érdektelen lett.
SPOILER SPOILER:
Serda meg fog halni, és úgy ahogy Ezel eltervezte.
SPOILER VÉGE
További ajánlott fórumok:
- Szerelem mindhalálig
- Mit szóltok a Bosszú álarca című sorozathoz?
- Gombás fertőzést kaptam egy sráctól! Meg fogom bosszulni, kérdés hogyan?
- Volt már olyan, hogy valaki nagyon ártott neked, és te bosszút álltál?
- Kit milyen bosszúság ért ma? Avagy nevessünk, vagy mérgelődjünk?
- A első szerelem mindhalálig elkisér?