Ezel, bosszú mindhalálig (beszélgetés)
Detto! Eysant Tefo jellemezte jól, vannak nők akik kel az ember lefekszik, és vannak akikkel ébred (Bahar) és a kettő között van Bade.
Ezel megérdemli, hogy boldog legyen Badeval. Eysan meg a pofára esést.
Jaj de jó volt látni, ahogy Eysan hoppon maradt. :D
Most már, hogy tudja az igazat, ment oda hozzá pincsizni, előtte meg jól hátbaszúrta, mert nem volt képes hinni neki abban, hogy ártatlan Bahar halálában. Mert Cengiznek, és Kenannak, akiket amúgy is utál, mindent elhisz, de annak nem, akit szívből szeret. Szánalmas, meg is érdemli.
Szerintem meg pont hogy nem tartoznak össze. Ok, szeretik egymást még ennyi idő után is, de amúgy egyáltalán nem illenek össze. Eysannak pont Cengiz lenne való, akit meg megvet. Pedig teljesen egyformák, csak a saját hasznuk élteti őket, semmi más. Lehet, hogy ezért nézi le annyira, mert magát látja benne, nem tudom, de hogy Ezelnek nem egy ilyen némber való, az biztos. Még most sem, hogy már nem Ömer, mert azért megváltozott ő is azóta.
Igen...de ahogy ebben a részben ki is mondtam Eysan...az igaz...h Ömer és Eysan összetartoznak...és találó volt a koktél dolog is.
Meg ahogy elment Eysan utána Ezel is megrogyott...ergo még érez iránta vmit. Én Eysannak drukkolok. Annak ellenére h Bade rendesnek tűnik...én még mindig azt mondom,h Ezel és Eysan forever :)
Cengiz vergődésen viszont hízott a májam.
Szerintem nemcsak azért kötött ki Kenan mellett, mert az visszaadta neki a gazdagságát és szerinte (Cengiz) az őt megillető pozíciót, hanem abban is bízott Kenan szépen eltakarítja az útból helyette Ezelt. Csak egyetlen apró hibácska csúszott a számításába Kenan is szerelmes lett.
Így most cseberből vederbe, illetve nemcsak Ezel miatt kell féltékenykednie, hanem Kenanra is.
Én nem bírom Eysant.
Találó Tefo jellemzése az Ezelt imádó 3 csajról.
ez eddig is így volt, és nem is a szíve kell neki.
azért kell, mert szereti. :-)
+1
Nekem is ezek tetszettek.
Ali meg Azad a kedvencem. Viszont Badet ki nem állhatom. Ezelnek meg...akármilyen is...Eysan mellett a helye.
A tegnapi rész legundorítóbb jelenete a fiatal RAmiz kihallgatása volt.
Az ahogyan az idős Ramiz elbánt Yusuffal és porig alázta a saját emberei előttviszont az egyik legjobb. Na meg Ali reakciója, az a nevetés....:DDD, szerintem Aliból az öreg Ramiz nagy csodálója lett.
Jól emlékszem, hogy abban a beszélgetésben, amit Kenan kihallgatott, amellett,hogy Ramiz szerelmet vallott, azt is mondta, hogy a családját választja.
Kenan már Ramiz szerelmét is árulásnak vélte, holott akkor még Ramiz lemondott Selmáról.
A mai részben kiderül majd, hogy az egészet ki kezdte el, a tegnapi részben volt egy hetvenes évekből egy jelenet, amiben a fiatal és korrupt Yusuf próbálta megtörni Ramizt, egészen addig nem sikerült, amíg megzsarolták Selmával. Ráparancsoltak Selmára, hogy vetkőzzön, na ekkor tört meg Ramiz, és hódolt be Ramiznak.
A kettejük érzelmi kapcsolata akkoriban még titkos volt, még nem voltak szeretők, egy valaki azonban tudott arról, hogy Ramiz zsarolható Selmaval, és az illető súgott a velejéig romlott Yusufnak, na vajon ki lehetett az egyetlen személy, aki tudott Ramiz érzelmeiről?
Úgy tűnik, össze-vissza keverik a két tábor üzleti kapcsolatait, hol gyűlölködnek, hol /átmeneti/szövetséget kötnek, miközben mind több esemény lát napvilágot a 70-es évekből, a Ramiz-Selma-Kenan trió életéből, az ellentétek elmélyüléséből..
Érdekes, de az elején Ramiz igen pozitív színben tűnt fel, ill. tüntette fel magát, mint Ezel védőangyala, állandó segítője, azóta kiderült, véres maffiózó, ugyanannyi gazemberség és bűn van a füle mögött, mint Kenannak, sőt, talán még túl is tesz rajta.
További ajánlott fórumok:
- Szerelem mindhalálig
- Mit szóltok a Bosszú álarca című sorozathoz?
- Gombás fertőzést kaptam egy sráctól! Meg fogom bosszulni, kérdés hogyan?
- Volt már olyan, hogy valaki nagyon ártott neked, és te bosszút álltál?
- Kit milyen bosszúság ért ma? Avagy nevessünk, vagy mérgelődjünk?
- A első szerelem mindhalálig elkisér?