Ezel, bosszú mindhalálig (beszélgetés)
Köszi a hiányzó részek fordításáért.
A másik fórumon azt olvastam, hogy azt is mondta Kenan Eysannak amit anno Selmanak:
Ölj meg most, vagy válassz engem!
A 76-os visszaemlékezésben ezt már mutatták, akkor volt, amikor Ramiz visszahívta és Kenan azt mondta, hogy egy feltétele van négyszemközt akar Selmával beszélni.
Ha a konkurencián török sorozat megy, akkor a retek klubon is.
Kiváncsi vagyok, hogy milyen sorozat lesz, az Ezel helyett, ha október 21-én befejeződik?
a lényeg benne volt a magyarban.
Kenan bevallotta Eyşannak, hogy ki mindenkinek a megölésére adott parancsot, Bahar, Mert, hogy Sekiznek az lett volna a feladata, hogy Ramizt megölje, de mivel nem tudta, ezért bedrogozta és úgy intézte, hogy Ezel megölje.
Şebnemet is ő szoktatta vissza a drogra és Azad megölésére is ő adott parancsot, ami végül még nem sikerült.
Ami azt hiszem nem volt benne a magyarban, az az, hogy mondta Eyşannak, hogy nem magára kell haragudnia, hanem őrá, mert megölte a testvérét és a többieket. nem magától kell undorodnia, hanem őtőle és azért, mert megölte a testvérét ölje meg őt, ne magát. bevallotta, hogy szereti, erre mondta, hogy ehhez nincs joga és miért pont most mondja el ezeket a dolgokat. Mondta, hogy azért, mert egy napon majd ő is szerelmes lesz belé és emlékezni fog rá, hogy aki a testvérét megölte, azt ő nem ölte meg.
Állítólag valamikor késői időpontban megismétlik az egészet vágatlanul, mert sokan reklamáltak az olló túlzott használata miatt.
Talán jobb lett volna, ha egy kisebb csatorna veszi meg.
Az AXN Crime-on például az Internátus című sorozatot vágatlanul és REKLÁM NÉLKÜL adták le, annak ellenére, hogy az epizódjai 90 percesek voltak.
A Kenan-Eysan fürdőszoba jelenet közel nem volt annyira brutális mint Bahar halála azt még is leadták, azt viszont nem, hogy adta elő ezt Temmuz Alinak, pedig abban semmi brutális nem volt.
Igen,igen....
2-3perces részt vágtak ki a fürdőszobás jelenből és ráadásul még fontos mondatok is elhangzottak,sztem,ami még érthetöbbé tenné a történéseket.
és nem csak a véres, hanem a romantikus jeleneteket is megvágják, pedig sokan pont azt hiányolják, hogy nem elég romantikus....
kár érte.
hát ezt muszáj volt kivágni, nem adhatják le ebben az időpontban.
igazából baj, hogy megvágják szerintem, így sokkal kevésbé érthető a film. :-(
Okay, én is gyakran használom.
Ahhoz is kell érteni, hol keressen az ember, ha szüksége van a net-en valamire.
Egyébként az új lány Ezelék diszkójában, Bade, ha nem tévedek, igen bájos mosolyú és a szemei is szépek!
A jó svádájú Ezelhez való.
:))
Láttátok a végén azt a nézést ? :D
Kérdésem is volna: mit isznak a férfiak, ami olyan mint a citromos viz kinézetre, de gondolom valami alkohol ?
igen, ez így van. koporsó nélkül temetnek, egy lepelbe burkolják a halottat.
hamvasztani nem lehet.
Mi ezt holnap fogjuk látni??
vagy egyáltalán nem?
Azért az Rtl klub nem semmi, Eysan-Kenan fürdőszobás jelenetet szépén megvágták.
Miközben Kenan vallott Eysan kezébe adta a kést, Eysan kiszállt a kádból és megkéselte a Kenant.
Ezért érthetetlen volt a végén a mentős jelenet, a sérült Kenant vitték el.
További ajánlott fórumok:
- Szerelem mindhalálig
- Mit szóltok a Bosszú álarca című sorozathoz?
- Gombás fertőzést kaptam egy sráctól! Meg fogom bosszulni, kérdés hogyan?
- Volt már olyan, hogy valaki nagyon ártott neked, és te bosszút álltál?
- Kit milyen bosszúság ért ma? Avagy nevessünk, vagy mérgelődjünk?
- A első szerelem mindhalálig elkisér?