Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Extrasystoléval együttélők klubja fórum

Extrasystoléval együttélők klubja (beszélgetés)

2017. jún. 5. 13:31
Most.jol vagyok lekopogom egy ket extra..de jovohet felek jon a huvosebb ido lehules 23 fok szèl...olyankor megszoktam nagyon erezni
908. Molyka
2017. jún. 2. 01:02
Sziasztok! Nem vagyok egyedül. ;) Bár a várusmajorban megnyugtattak, hogy semmi baj, nem ebbe fogok belehalni, még nem sikerült megnyugodnom. Nekem bétablokkoló mellett is van jó sok extrám, de úgy vettem észre hogy a MgB6 segít.
2017. máj. 30. 13:01
Sziasztok!Itt még új vagyok.Friss extrás! :-) Ma vették le a holtert,544 extra-vagyis kihagyás- volt a tegnapi eredményem.Sajnos eléggé megérzem őket.Halálfélelmem abszolút nincs csak eléggé zavar!Valamelyiknél még a köhögés is rám jön.A maszek kardiológus nem írt fel gyógyszert,azt mondta,hogy ez természetes.....hát nem tudom.Ha valakinek még soha nem volt gond a szívével nehéz elhinni.41 éves egészséges,aktív nő vagyok.Laborba kell még mennem,szív ultrahang és terheléses EKG vár még rám.Inkább nyugalomban érzem...mintha a torkomon jönne fel a szívem.
2017. máj. 28. 12:48
Sziasztok hogy vagytok ? Hat en nem valami jol..sok extra de persze sok idegeskedes...most megint magam alatt vagyok magan eleti melos dolgok miatt es kihozta..de ugy nez ki munkahelyen belul teruletet valtok es itt 12 orazok sajna..ejjel is lesz ..basszus elore felek..de muszaj mert tobb penz amott szarul erzem magam kegyetle a munka..extràk vannak egesz nap a.melegtol.neha nehez fulladas erzes ;-(((
905. lavanda (válaszként erre: 895. - E5f70b7ed6)
2017. máj. 21. 15:47
180 körüli pulzus (PSVT) miatt
904. lavanda (válaszként erre: 902. - Feco1488)
2017. máj. 21. 15:42
Igen! Az én szívem sem szereti a szeles időt, éjjel 1-kor még nem aludtam, 2-3 mp-re begyorsult, majd ütött két normálisat(ekkor áll helyre a ritmus), aztán kezdődött minden elölről. Ez tartott kb. két órán át, már úgy éreztem, hogy nem is merek elaludni, mert félek, hogy meghalok. És érdekes, hogy mennyire érzékeny a szív, hogy tudja, mikor fúj a szél.
903. türelmes (válaszként erre: 902. - Feco1488)
2017. máj. 20. 08:35
Igen. Nekem mindig. Itt még nem támadt fel a szél. De délutánra mondják. Ny.dunántúl.Hármashatár.
2017. máj. 20. 07:11
Sziasztok! Lehetséges az, hogy az erős szél vált ki extraszisztolékat? Hetek óta egy darab sem volt, most reggel, mióta felkeltem, dzinte percenként érzem és az a gyanús, hogy szélvihar van.
2017. máj. 15. 19:38
Viszont mèg annyit a hisztamin vonalon is elkezdek tajekozodni sajnos a hasi panaszaim miatt is..es annak is millio tunete van koztuk a szivdobogas stb. De erre nemis gondoltam...hisztamin rezisztencia bar nekem a kajàk miatt fontos ugyanis mindentol szarul vagyok de ha ez pozitiv lesz verkepbol akkor koze lehet a szìvhez is
2017. máj. 15. 19:34

Nekem sajnos sok extràm van.

A heten reggeles vagyok a keves alvas hajnali keles mar kijon...baloldalt fekvès haton fekves ...mindenhogy

2017. máj. 10. 05:54

Úgy látom mindenki jól van. Régen írtatok magatokról. Ez jó jel.

Sajnos nekem ez az időjárás nem tesz jót. Extra, extra minden mennyiségben. Egész nap. Lehet vagy több száz amit megérzek..ahogy felébredek már érzem. Várom a jó időt. Az talán segít.

2017. ápr. 27. 06:01
Nekem tegnap este volt rossz. Igaz tulorazni 16 órát lenyomatam. Hazaerve jöttek az extrák, szapora szívverés. Muszáj volt bevennem egy béta blokkolót.
2017. ápr. 26. 15:13
En is nagyon szenvedek. Szaporan.ver.a.szivem is.
2017. ápr. 26. 14:49
Ma nagyon rossz, folyamatosan jönnek az extrák.
895. e5f70b7ed6 (válaszként erre: 891. - Lavanda)
2017. ápr. 22. 22:06
Akkor mi miatt?
894. coreyhaim (válaszként erre: 882. - Venusz85)
2017. ápr. 22. 20:43
a haziorvosomnál olyan mérő van ami kimutatja, de nem mind....
893. coreyhaim (válaszként erre: 890. - Markimi)
2017. ápr. 22. 20:40
van ugy hogy felállok és begyorsul, de nekem fekve is van sőt ... háton fekve es baloldalamon a legjobban :((((
892. lavanda (válaszként erre: 888. - Cicus1989)
2017. ápr. 20. 19:01

Szia!

Engem nagyon megvisel, azt szoktam mondani, hogy érzem a szívem. Nekem volt már ablációm, de néha néhány másodpercre begyorsul, olyankor rossz, kellemetlen érzés fog el. Mindig megijedek.

891. lavanda (válaszként erre: 890. - Markimi)
2017. ápr. 20. 18:53

Szia!

Évekkel ezelőtt én is így jártam, mondtam is a vizsgáló orvosnak, hogy én még fekve soha nem éreztem, állva viszont sokszor.

Akkor ott nem derült ki semmi, aztán mégis ablációra került sor, de nem az extrák miatt.

890. markimi
2017. ápr. 20. 10:54
Sziasztok! Új vagyok itt! Most kétnapja szinte folyamatosan extrázok, tegnap néztek ekg-t, persze fekve én sem éreztem, mikor feláltam ismét folytatódott. Sajnos ma is megy, nem bírom elterelni róla a figyelmem... Pedig már hónapok óta nyugiban volt :(
2017. ápr. 20. 08:59

És hozzateszem nem nagyon eszem mostanában.

Viszont hogy nem szedem a fogamzasgatlot már 3.hónapja jobban érzem magam.

Rendszertelen étkezéstől is lehet ritmuszavar? Energia szükséglet megcsappan?1

2017. ápr. 20. 08:57

Sziasztok. Hogy vagytok ebbe a fantasztikus időben?

Én tegnap voltam kardiológian kontrollon. Ekg jó volt bár asztmara utaló jeleket észlelt. Kicsi koromba asztma szerű hörghurutom volt. Ezek szerint nem nőttem ki. Éjszaka óta elég szabalytalanul ver a szívem. Elojott a a ritka szivritmuszavarom de a pulzusom 60 volt így Betalocot nem vettem be. Itt épp szallingozik a hó. Ti hogy veszelitek át? Vagy csak engem gyötörnek a szívbajok?

887. insider (válaszként erre: 885. - Lavanda)
2017. ápr. 19. 21:13
A regisztrációnál a nem bejelölése részt kihagytam.
886. Milla83 (válaszként erre: 858. - Sheep)
2017. ápr. 19. 21:00
Nekem tavaly vették észre egy rutinvizsgálaton a kamrai extrákat,nem éreztem tüneteket.A holteren 21 ezer extra jelentkezett 24 óra alatt,sok vizsgálaton túl vagyok,enyhe mitalis prolapsuson kívül minden eredményem jó.Azóta jobban figyelem és sajnos érzem is az extrákat.
885. lavanda (válaszként erre: 884. - Insider)
2017. ápr. 19. 19:41

Szia!

Érdekes, amit írsz:)

Az első két sor elolvasása után gondoltam, megnézem, férfi vagy nő vagy, de nem látható, aztán rájöttem...

(csak zárójelben kérdezem, hogy csinálod, hogy az adatlapodon nem látszik a nemed? én miért nem tudom úgy beállítani?)

884. insider
2017. ápr. 19. 17:10

Ez a hozzászólás +18-as kategóriásra sikeredett :)

Egész jól vagyok mostanában,csak van egy kis probléma nálam kiderült hogy nem bírom a szexet, ha egy hétig nem csinálom akkor kezdem érezni a pozitív hatást, tele vagyok ilyenkor energiával reggel kondizással kezdek, utána melózok, jól bírom a stresszt egész nap, a szívem se extrázik, eltűnik a szorongás, de viszont egy kiadós együttlét után visszajönnek a pánikszerű tünetek még az extrák is, szerintem a megemelkedett tesztoszteron szint nálam megszünteti a szorongást, a félelmet, a pánikot, hihetetlen tőle a javulás , amúgy nem lehet alacsony a tesztoszteron szintem a normálisnál mert pár nap után majd fel robbanok olyan erekcióm van, ilyenkor lehűtöm magam sportolással ameddig bírom elterelem a figyelmet, szerintem az agyam a szexuális izgalmat aktus közben alakíthatja át tartós szorongássá, és ilyenkor már vissza is jön a szívidegesség is extrákkal fűszerezve amíg megint ki nem éheztetem magam amitől elmúlik megint minden tünet. Tervezem hogy valami pszichodokival elbeszélgetek erről, szerintem erre nincs más gyógyszer.

883. 8ed80e4016 (válaszként erre: 882. - Venusz85)
2017. ápr. 16. 17:55
Az enyém is szokta jelezni
2017. ápr. 16. 14:09
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy az extràkat a vérnyomàs mérő kimutatja? Mert nekem mostanàban sok van és a vérnyomàsmérő szìvritmus zavart mutat.
881. coreyhaim (válaszként erre: 880. - Laca_33)
2017. ápr. 15. 22:12
Nekem sem sikerult elkapni ezt a megszaladast de halistennek marha ritkan van par eve volt ez elott...nem tudom az mitol van de rendesen infarktus felelmem van...es ez front erzekenyseg is kegyetlen...egyre rosszabb mivel mar a korral is jar 20 evesen semmi nem volt dr mar 34 leszek egyre szarabb..allitolag hozza kell magad a szelsoseges idojarashoz szoktatni pl hidegben is kimenni v a 40 fokba is..ilyenek..nem jo a 30 fokos futott lakas sem el vagyunk szokva attol aki pl falun van es van nala a hazban 18 fok . Ez egy hulye pelda de valami ilyesmit mondtak nekem..az sem jo ha en pl 30 eve a futott lakashoz vagyok hozzaszokva , a hidegben egybol megfaznek..szoval elvileg a frontokat igy lehetne jobban kikerulni bar sztrm ez baromsag ez hajlam.stb kerdese is..a fejem is mindig faj frontra ...ma ejjel melozok discoba holnap keves alvas...de regen is volt ilyen 4 evig ejszakaztam par orakat aludtam megsem volt extra semmi...de hat akkoriban 20 voltam igen
880. Laca_33
2017. ápr. 14. 12:28

Látom ti is meg vagytok áldva ezzel :/

Érdekes nekem hanyatt fekve alig jön elő, jobb vagy baloldalt fekve inkább.

Régebben a sok sport és fizikai meló jót tett de volt h terhelés közben is megszaladt, tény h ritkábbak voltak az extrák.

Nektek holterrel nem sikerült elcsípni egy ilyen futamot?

Pali,

Egyedül a szivgyógyszerektől tartok ( mellékhatások stb), rászokni se szeretnék, millió kivizsgálás volt nekem is sose találtak semmit. A biztonság kedvéért tegnap bementem a dokimhoz megmutatni h 3 napja nem múlik az extra. Persze h nem volt semmi eltérés, megnyugodtam, de még mindig extrázok ha gyógyszert szedek ha nem. (egyedül max a pánikrohamokra "jó" néha)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook