Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Fehér rizst nem lehet enni? Szénsavasat miért nem lehet inni?
Egyelőre még csak puhatolózom, mert még nem jött meg a véreredményem, talán péntekre, addig is cukrot, fehér lisztet nem eszem.
Köszi, Csilla
Szerintem nem az a sértő, amit írtál, hanem az, hogy csak neki. Nekem volt lehetőségem természetgyógyászhoz járni és ő engedett minden gyümölcsöt és ezt le is írtam ide, és heti többszöri rizst is. És nem volt semmi népriadalom a közlésem után.
Más nem tudom, hogy van vele, nekem más diétám van, ettől függetlenül , még vannak kérdéseim.
( Kb úgy néz ki most a fórum, mint ha kipécéztetek volna egy embert és letámadnátok, mint egy tatár horda )
Beszéltük,hogy 2 hónapja azt csinálom, amit a természetgyógyász mondott, mondtad ne keverjem , akkor nem keverem, maradok ennél. De szerintem , amit csinálok, az a ti első szakaszotok, csak én lisztet sem ehetek egyáltalán.
Egyébként pl halászlevet, mindenféle zöldséglevest, húslevest ( tészta nélkül persze ), sült rizst, rizottót, sült halat, pörkölt halat, mindenféle főtt zöldséget,rizstejben főtt zabkorpát ( úgy elkészítve, mint a tejbegríz, csak persze cukor nélkül ) szoktam enni. Szóval ahhoz képest, hogy 12 éves korom óta főzök és azt a repertoárt szoktam meg, ez elég szegényes. Nah mindegy ez van.
Tényleg azon gondolkozom, hogy beszélnem kellene valahogy a természetgyógyászommal, lehet, hogy tényleg csak elfelejtette mondani mielőtt kiköltöztem, hogy váltani kell majd, mert kb 1 hónapot tudtam hozzá járni és utána jöttem Hollandiába. :)
lásd előző válaszom
És kérlek, ne kezeljetek úgy, mintha én lennék itt az egyetlen, aki nem teljesen pontosan ugyanazt a diétát folytatja, amit ti. Illetve ... mindegy. Unom a magyarázkodást. Üdv mindenkinek.
Sziasztok!
Ezüst kolloidról valakinek tapasztalat?
köszi!
Szerintem nincs elvárás, aminek meg kell felelni, de ha megnézed a fórum címét, akkor megérted, hogy miről is van szó. Én 9. hete csinálom azt, amit itt javasoltak és nagyon jól érzem magam, bár nekem penészt állapított meg a természetgyógyász, de ezt a diétát javasolta és segít. :)
Üdv: Anita
HÁt meg kell mondjam megkönnyeztem az írásod..
Nagyon nagy igazad van benne..
Sajnos szó szerint a bőrömön tapasztaltam, hogy a napraforgó olaj nem jó. Ma vettem mangalicazsírt a tecsóban kaptam, fél kg. ötszázvalamennyi volt, azért nem olyan vészes szerintem.
Dokinéni ma levetette a vért allergia vizsgálatra a teljes táplálkozási éa a teljes belégzési panelre, nem tudom, miket tartalmaz, az alapdolgokat biztosan. jövő szerdán lesz eredmény. És győzelem, aláírta a candida laborpapíromat is, de azt másik laborban kell majd levetetni :)
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok