Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
....szerintem a candidával nem nyúlhat mellé egyik orvos sem....
az meg, hogy csurran-cseppen, az minden orvosra igaz, hiszen kapnak pénzt, nyaralást, stb. a gyógyszergyáraktól, ha az ő termékeit írják fel. Ezt több orvoslátogató ismerősömtől tudom.
Ne keseredj el, a pénzt már beletetted, nem lesz hátrányodra egy tejes kúra.
Minden "iskolásnak" kívánok hasznosinformációkkal teli konzultációt! :-)))
(Én tavaly nyárom végeztem, már könnyen vagyok :-)))) )
Mindemellett sokkal jobban vagyok 2 hete, amióta "máshogy" élek.
Most már csak azt nem tudom, hogy az étkezés nagyfokú megváltoztatása vagy a bogyók miatt?!?!?!
Amúgy meg el vagyok kicsit keseredve...
Kiderült, h nagyon sokan rossz véleménnyel vannak az orvosomról. Állítólag mindenkiről képes megállapítani, hogy candidás, felírja a méregdrága bogyókat, amiből persze neki is csurrancseppen anyagilag.
Nem tudom mi igaz abból, amit szintén tegnap hallottam, mármint hogy a candida igazából csak vérből mutatható ki...
Ma úgyis kell mennem a körzeti dokimhoz, így fogok kérni egy laborbeutalót.
Valamint még azt is tanácsolták, hogy csináltassak helikobaktérium vizsgálatot, mert az is okozhat gyomor és bélpanaszokat.
Ezer kérdés lett bennem újra...
Jó reggelt!
Ma elmarad az 1-2 órám, így 11-ig ráérek... vagyis mosogatok és rendet rakok legalább itthon.
Vettem a Rossmann-ban nasit, meg szójatejet, a biztonság kedvéért leírom ide az összetételét, érdekelne, hogy szerintetek is fogyaszthatom-e:
Szójatej: víz, szójabab (8%), kukoricaszirup, alma sűrítmény, tengeri alga (lithothamnium 0,6%, kalciumtartalma: 120 mg/100ml), tengeri só, természetes vanília kivonat, kalcium.
Ropogós szezámmagos kréker: teljes kiőrlésű tönkölybúzaliszt (60%), szezám (38%), tamari szójaszósz (víz, szójabab, tengeri só), rizsliszt, tengeri só
Húúúúúúúúúúú lányok, micsoda pezsgés volt itt tegnap este!!!!
Én sajnos nem értem ide, mert táncórára cipeltem a csajom, utána gyerekruha cserebere volt egy haverunkkal, utána meg főzőcskéztem a mai kajám:
barnarizses, répás tökmagos fasírt :-)
Mentem én is, akkor holnap este jövök gyógyultan.
Sziasztok!
Köszi, má' megint okosabb lettem egy lépéssel..
Jó éjt, holnapra mindenki gyógyuljon meg!!!
Lehet, hogy pont azért?
Amikor a postán én voltam a postamester a falunkban, kb. 150 m-re volt a posta, de 07.58-kor értem oda....
mi is raktunk el egy csomót, csakhát cukorral....
na, de majd veszek fagyósat. :)
:)
itt lakom az egyetem mellett 3 buszmegállóra, bár így is szinte mindig elkések...
Milyen messze laksz, hogy érsz oda reggel 9-re?
Én 5kor kelek hogy a 7es buszra feltegyem magam és du. kettőre odaérjek. Utazok 4,5 órát
Én is !! :)
De én csak du 2 től este fél kilencig.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok