Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ex-candidások tapasztalatai fórum

Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)

2466. mrs.dry (válaszként erre: 2460. - Gyöngyuszka)
2008. okt. 14. 20:56

Gyöngyuszka!

Hajrá és csak így tovább!!! LEgalább látom máson, hogy télleg van értelme és a akilóim is csökkenni fognak :-)

2465. mrs.dry (válaszként erre: 2459. - Napra_forgó)
2008. okt. 14. 20:55

Szia Napraforgó!

Nekem a canderelt a dokim kizárta, vagy a tejpor vagy a tartósító miatt. Már nem emlékszem pontosan...

Most egy német gyártmányú Diamant nevű van itthon.

A cseppekkel nekem minding balhém van, nemtom rendesen adagolni. Sztíviát is ezért nem vettem csepp formában.

Ígértek tablettásat, ezt majd azért kipróbálom.

2464. Napra_forgó (válaszként erre: 2463. - Cszsuka)
2008. okt. 14. 20:01

Előre is köszi az emilt. :o)

Igen, tudom, hogy károsak... Nem is akarom nagy mennyiségben, csak a párom most reggelente kakaót iszik, ami helyett a diéta idejére teában állapodtunk meg... És abba gondoltam egy keveset...

Tehát nem töménytelen mennyiségben. :o)

Majd körülnézek, itt mit lehet kapni... Megnézem ezt is, amit mondtál, hátha...

2463. Cszsuka (válaszként erre: 2459. - Napra_forgó)
2008. okt. 14. 19:56

Ami aspartamos, az mind káros - majd küldök egy emilt, aztán döntsd el, hogy mit használsz. De ha már van, használjátok el.

Keress olyat, hogy Just like sugar. Hátha azt lehet nálatok kapni. Azért nem ajánlottam, mert 3.000 Ft negyed kiló, de lehet, hogy külföldön nem.

2462. Cszsuka (válaszként erre: 2458. - Mrs.dry)
2008. okt. 14. 19:53
Nem, én úgy értem, hogy sokáig valóban semmibe nem tettem, még a kávéba sem, négy év után idén kezdtem el a cukrot használni rendesen. Meg kell, hogy mondjam: azelőtt több mint egy kg cukor elfogyott egy hét alatt, mostmeg két hónap alatt fogy el egy kg. cukor. Sokan mondják, hogy a mi sütijeink nem elég édesek, s kérnek rá még porcukrot. Mi meg így szeretjük, s máshol nem esszük olyan jó szájízzel a sütiket:)
2461. gyöngyuszka (válaszként erre: 2456. - Mrs.dry)
2008. okt. 14. 19:17

Kedves mrs.dry!

Ha kell valamibe édesítő, akkor folyékony süssina édesítőszert szoktam használni, vagy teába ennek a tablettás változatát. Nem láttam kizáró okot, hogy ezt ne lehetne használni, és azért szeretem, mert én személy szerint nem érzek utána utóízt, és nem is túl drága.

Próbálkoztam a steviával is, de azt még nem sikerült eltalálni, hogy jó is legyen. Mások viszont azt is nagyon dícsérik.

2008. okt. 14. 19:10

Sziasztok!

Én már nagyon nagyon régen nem írtam ide egy sort sem. Csak olvasgattam a jótanácsaitokat. Csak sokszor nagyon lemaradok az olvasásban is, de ez legalább azt jelenti, hogy még mindig vannak segítőkész emberek! Örülök, hogy vagytok! Még utoljára nyáron kértem tőletek segítséget, mikor a páromnál kiderült, hogy candidás, és aztán jött a kétségbeesés. Akkor azt mondtátok, hogy ne féljek, mert eleinte hisztis lesz, mert diétázni kell. Hát ez így is lett, és szépen ő maga jött rá arra, hogy tényleg le kell csökkenteni a húst, és minél több zöldséget kell fogyasztani. Mivel mindketten még tejcukor érzékenyek is vagyunk, így még több mindent el kellett hagyni.

Autusztus 1-től csináljuk a diétát, bár megjegyzem, nem mondhatom, hogy nagyon-nagyon szigorúan betartottuk, de most úgy érzem, érdemes volt ezt is csinálni.

Nemcsak 10 kg súlyfeleslegtől szabadult meg, de elmondható, hogy végre tisztul a szervezete, legalábbis én azt vettem észre. A tünetei ugyanis csökkentek. Végre olyan, mintha visszakapnám azt az embert, akibe beleszerettem. Hiszen a nyavalyás candida miatt tiszta idegbajos volt. De mióta issza az anticandida teát, és szedi a bogyóit is, mintha kicserélték volna.

Még nincs vége a diétázásnak, de köszönöm mindenkinek eddigi segítségét!

További kitartást!

2008. okt. 14. 16:21

A Canderel nagyon rossz?

Igazából én nem szándékszom használni, de a párom a teát csak édesen hajlandó meginni...

És mivel ez van itthon, nem szívesen vennék mást... :o/

Meg egyébként sem rémlik, hogy láttam volna Glukonont a boltban... :o/

2458. mrs.dry (válaszként erre: 2457. - Cszsuka)
2008. okt. 14. 15:56

Semmibe nem teszel cukrot, úgy érted?

És a sütik?

2457. Cszsuka (válaszként erre: 2456. - Mrs.dry)
2008. okt. 14. 15:22
Én a Glukonont használom, de már csak ritkán. Nincs mellékíze és egy:egy arányban használható a cukorral. Csakhát, keveset szabad..
2456. mrs.dry
2008. okt. 14. 15:03

Lányok!

Ki, milyen édesítőt használ? por? folyadék? tabletta?

Melyiknek van legkevésbé utóíze?

2455. mrs.dry (válaszként erre: 2452. - Bernuska)
2008. okt. 14. 15:01

Sztem is van az a pont lelikelg, h onnan már csak előre lehet nézni.

Ha már annyi mindenben csalódtál, h azt érzed, ennek sikerülnie kell...

Na és persze a Titok :-)

2454. Cszsuka (válaszként erre: 2451. - Bernuska)
2008. okt. 14. 13:21
Majd írj, ha túlélted :DD
2453. Cszsuka (válaszként erre: 2452. - Bernuska)
2008. okt. 14. 13:20
Teljesen igazad van, egyáltalán nem lehet. Ez egy fejlődési folyamat és sok múlik az egyén befogadó készségén. Ezen (is) múlik, hogy meddig tart a gyógyulás:)
2452. Bernuska (válaszként erre: 2450. - Cszsuka)
2008. okt. 14. 12:04
...és mit lehet csinálni a gondolkodással? Mert azt szerintem nem lehet egyik napról a másikra megváltoztatni....az úgy túl egyszerű lenne...
2451. Bernuska (válaszként erre: 2440. - Cszsuka)
2008. okt. 14. 12:01
...hát ma reggel 1 órán keresztül játszottam vele...7 kapszulába fért bele, így kiszedegettem belőle, és kavargattam 10 percig. Ma délben bekapom, úgy ahogy van, egy kanállal, és iszok rá teát. Remélem nem lesz hányás belőle.
2450. Cszsuka (válaszként erre: 2446. - Mrs.dry)
2008. okt. 14. 07:43
Én is ezt írtam a múltkor. Teljesen mindegy, hogy candida, vagy sem. A lényeg, hogy emésztési gondok vannak és egy jó tisztítással, bélflóra rendezéssel, táplálkozás reformálással, a gondolkodás átállításával meg lehet gyógyulni.
2449. Cszsuka (válaszként erre: 2443. - Mrs.dry)
2008. okt. 14. 07:40
Nem, itt a lényeg, hogy állati eredetű és a bomlása is más, hamarabb rothadnak tőle az elfogyasztott táplálékok.
2008. okt. 13. 22:10
Ja bocs, már tudom.
2447. 9df60c3431 (válaszként erre: 2439. - Cszsuka)
2008. okt. 13. 22:10
Ez micsoda amiről beszélsz?
2446. mrs.dry
2008. okt. 13. 22:09

HKAndi!

Én úgyanígy voltam :-(

Bármibe próbáltam kapaszkodni, csak legyen már valami hatása.

Hát ennek most lett végre!!!

Van bennem kétely bevallom őszintén, de amíg egyre jobban vagyok, nem érdekel, mi diéta neve, mi a betegség neve, hogy hívják a bogyóimat...

Csinálom, mert használ!

2445. HKAndi (válaszként erre: 2443. - Mrs.dry)
2008. okt. 13. 22:07
egyébként nekem a doki a tehéntej helyett a szójatejet,rizstejet,zabtejet javasolta
2444. HKAndi (válaszként erre: 2435. - Mrs.dry)
2008. okt. 13. 22:05
mrs.dry,én még nem szedek semmit csak a vérvétel eredménye után írja fel az orvosom a gyógyszert, a vega teszt eredményét ő nem fogadja el. Fogalmam sincs nekem fog-e használni valamilyen gyógyszer, a diéta önmagában nyilván nem elég, de már nagyon unom pl. az állandó puffadást, mindíg azt kérdezik mikorra várom a babát meg hogy kisfiú v. kislány...Én már bármit beszedek, bármilyen diétát megtartok csak múljon már el.
2443. mrs.dry
2008. okt. 13. 21:35

Azt nem tudjátok véletlenül, h tej helyett laktózmentes tejet lehet-e használni?

Mi a különbség?

2442. Cszsuka (válaszként erre: 2436. - Mrs.dry)
2008. okt. 13. 21:34
A beépülés szempontjából úgy gondolom, hogy nem mindegy. Ajánlom figyelmetekbe: A kalcium faktor című könyvet. (Majd megnézem, ki írta)
2441. Cszsuka (válaszként erre: 2434. - Bernuska)
2008. okt. 13. 21:33

Lehet, hogy én is kipróbálom:)

Bár a zselatin kicsit gyanús- dehát ez legyen a legnagyobb baj :)

2440. Cszsuka (válaszként erre: 2432. - Bernuska)
2008. okt. 13. 21:32

Hát, ha elszórakozol vele, tedd azt.

Egyébként mindig ráragad valamennyi a pohárra is. Az utolsó kortyot bent kell hagyni a pohárban, külön meglötyikölni, aztán felhajtani. Én egyszer vettem, azóta inkább a tabletta van itthon (az picit kisebb, mint a C vitamin)

2439. Cszsuka (válaszként erre: 2431. - Mrs.dry)
2008. okt. 13. 21:30
Az így most azonnal nem fog kijönni neki, de elsősorban elősegíti a lúgosodást és 72 féle ásványi anyag, nyomelem van benne. Nekem pl. világ életemben fehér foltosak voltak a körmeim. Egy évnyi szedés után egyszercsak nem jött több fehér folt. Most pedig egy ideje nem szedem, s mindkét kezemen ugyanazon a körmön, ugyanott jött ki egy-egy folt. Ez jelzésértékű, kár, hogy nem tudom, mit jelent.
2438. Bernuska (válaszként erre: 2436. - Mrs.dry)
2008. okt. 13. 21:29
Az a baj, hogy csak annyit mondtam a csajnak, akitől rendeltem, hogy corall calciumot kérek, nem vettem észre, hogy többféle is van, és por állagút hozott. Nem oldódik fel a vízben, egy csomó a pohárra rakódik, így a kárba vész...meg nincs is meg belőle így az ajánlott bevitel. Kíváncsi vagyok, mit mond majd Zsuzsa a kapszulás javaslatomra....
2437. Cszsuka (válaszként erre: 2429. - HKAndi)
2008. okt. 13. 21:28
Sajnos tízből kilenc orvos így reagál. Ha azonban bármilyen vizsgálatot felajánl, annak örülni kell és el kell fogadni. A candida ugyanis jól álcáz betegségeket, s akkor lehet igazán "nyugodtnak" lenni, hogy "csak" candida, ha minden lelet negatív.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook