Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Hát, az én férjemnek rögeszméje, hogy nem kell kikapcsolni a gépet, úgyhogy nem kapcsoljuk ki, de az övét pl. én nem is tudnám, csak ha áramtalanítom, mert le van kódolva, s így a gombra nem reagál. Úgyhogy az övé megy éjjel-nappal....
Nesze neked egészséges életmód!
Neki azonban fontosabb, ha odaül a speckó gépe elé, ami kb. max. egy percet vesz igénybe a bekapcsolástól a NOD32 befejezéséig, azt ő nem ér rá kivárni, azonnal legyen képernyő, ha megmozdítja az egeret...
De olyan klasszul meg tudja magyarázni, hogy hogyan kell egészségesen élni- nekünk:)
Nem baj! :)
Nekem is ment heteken keresztül szinte állandóan egy nap, amig meg nem láttam az áramszámlát :(
Napraforgó, köszi, hogy megvédtél, aranyos vagy:-)
Nekem is sok melóval telt a napom. Túlóráztam is, ráadásul az irodában áramom sem volt órákig, nem haladtam a munkámmal, aztán itthon vár minden nap a boldog káosz. Ma a fiam egyedüliként az osztályukban 100%-os szövegértés felmérőt írt, nagyon büszke vagyok rá, igaz, hogy amikor én kérem valamire, olyan mintha nem értené:-)
H.
Tényleg, akár ezzel is erősíthetjük hogy mikor ide irgatunk, mindig az jut eszünkbe. A körül fogornak a gondolataink és ezt ő is érzi.. Örül is neki nagyon..
Mint egy kedves háziállat,nem? :)
Bár nem engem kérdeztél, de pofátlanul válaszolok. ;o)
Nálam egész nap megy a gép, mert kb ez jelenti a kapcsolatot a külvilággal... És persze az otthoniakkal.
Egyébként ha hiszitek, ha nem, de ma már megjártam Fehérvárt, kipucoltam a kertet, ebédet főztem (na jó, vacsorát), közben egy kicsit leforráztam a kezem, bezsíroztam az egész konyhát, hogy jobban csússzon, aztán fél kézzel feltakarítottam, a 11 éves lányom segített rongyot csavarni meg rizst forrázni.., s közben nem tom hányszor jártam itt. Ja, és el is mosogattam, meg még vásárlóm is volt, őt is elrendeztem, leszedtem a ruhákat, lehajtogattam, mentek a helyükre. (Tényleg unalmas, ha valakinek itthon a munkahelye :)
Legalább a házimunka is kész közben.., meg még a Hoxára is ráérek feljönni..:)
Hihi... Az sem rossz. ;o)
Bár akkor lehet, én máskor kéne kötekedjek, mint Ti otthon. :o)
Kérdezd. ;o)
Na jó... Szóval, ettől még tulképp érdemes volt. :o)
Úgy jöttünk, hogy a páromnak volt fix helye. Ő azóta is dolgozik, szereti is.
Ha nem lenne otthon tartozásunk, elég kényelmesen meg lehetne élni az egy fizetésből, annak ellenére, hogy itt a lakást csak béreljük.
Nem is csak a pénzért szeretnék dolgozni, hanem, hogy ne üljek folyton itthon. :o)
Itt sincs kolbászból a kerítés, de azért tény, sok minden könnyebb, jobb, mint otthon.
Lehet, tényleg a gomba miatt van a kötekedés... ;o)
Akkor legalább mindannyiunknak van alibije rá... :o))))
Nem biztos, hogy olyan jó az, ha az ember itt tud ülni.
Én ui. azért nem dolgozom, mert nem találok munkát...
De egyébként elég jól tudom, mennyi munkát tud adni a háztartás...
Szerintem, simán belefér mellé, hogy irkáljak ide... ;o)
Legalábbis nekem...
Köszi az együttérzést mindenkinek!
Amíg lehetett tartottam a hidegvíz alatt, aztán ráfújtam egy kiló habot abból a hogyishívjákból. Emiatt nem tudtam írni. (Ja: IRIX) Mostmár csak süt, úgyhogy tudok írni, de különleges élmény volt, az biztos...:)
....:D
Na, akkor van gomba, vagy nincs gomba?
....azt hiszem, ragályos a kötekedés.... :)
Talán pont nekem kéne kevesebbet itt ülni, akkor nem tudnék piszkálódni.
Mások szemében a gerendát...
Csipkelődnék:?? :O
Ne haragudjatok. Lehetséges hogy igaz, a barátom is mondta hogy kötekedős kedvemben vagyok. Ilyenkor nehéz velem.
Pont valamelyik nap gondolkoztam el rajta, ez vajon miért lehet. Nem-e a gomba okozza.
Jó Nektek. De azért a mostani teljestményetek sem semmi. Óránként, vagy félóránként... Irigylésre méltó, de ha lenne időm akkor is valami hasznosabb elfoglaltágot keresnék szerintem.
Tud munkát adni egy háztartás és a ház körüli munkák.
Attól, hogy ő hozta fel, nem biztos, hogy ő tud a gép előtt ülni egész nap.
Talán csak megszokta, hogy ennél nagyobb forgalom van egész nap...
Mellesleg én is csodálkoztam, hogy csend volt délután...
Sőt, én még tudnék is itt ülni egész nap, ha nagyon akarnék...
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok