Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ex-candidások tapasztalatai fórum

Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)

2376. HKAndi (válaszként erre: 2374. - Cszsuka)
2008. okt. 10. 19:37
Oké,köszönöm,várom!!
2375. Hajdina (válaszként erre: 2374. - Cszsuka)
2008. okt. 10. 19:37
Hennecke módszerrel kezeltek, ez gyorsabb és pár napig a kezelés után visszaesés tapasztalható, de nagyon hatásos, ennyit tudok, a többi allergénemre is ezzel kezeltek és kezelés után két héttel már egy falat erejéig kipróbálhatom őket. Persze egyenként 48 óránként.
2374. Cszsuka (válaszként erre: 2373. - Hajdina)
2008. okt. 10. 19:26

Ezt elég érdekesnek találom, mert olyat még nem hallottam, hogy candidaterápia élesztővel...

Andi!

ígérem, utánanézek, csak kicsit sűrű lett a programom!:)

2373. Hajdina
2008. okt. 10. 19:14

Sziasztok, én is voltam ma ismét kezelésen. Érdekes volt, mert kérdeztem, hogy pl. élesztőt mikor ehetek, azt mondták, hogy ezekkel a kezelési módokkal nem muszáj mellőzni az élesztős kenyeret. Mondjuk én örültem neki, de annak még jobban, hogy ma a férjem is eljött és nem mutatott ki candidát nála, csak két enyhe gyógyszerérzékenységet, őt ma és még egyszer kezelik.

Nektek hogy telt a nap ?

2372. HKAndi (válaszként erre: 2371. - Cszsuka)
2008. okt. 10. 16:49
Volt egy tálca szerű valami amiben fiolákban különféle anyagok voltak. Bal kézben kellett fogni egy fém rudat (ellenállást) ami vezetékkel volt összekötve azzal az eszközzel ami nála volt,és a jobb kéz egyik ujjához érintett minden anyagnál egy ceruzaszerű valamit ami szintén össze volt kötve vezetékkel az ő eszközéval, aminek a végén vagy egy vékony valami volt olyasmi mint egy fázisceruza, vagy egy fém téglalap. Ezeket cserélgette attól függően hogy milyen anyagot nézett. Azoknál az anyagoknál amire nem jelzett intolarenciát egy magas sípoló hangot adott a gép,ami nem volt jó-nálam a candida, a fehérliszt és a tej- szóval mikor ezeket az anyagokat nézte akkor pedig egy folyamatosan mélyülő hangot adott, nem tudok jobb hasonlatot mint amikor a tv-s játékokban rossz választ adnak.Amikor a fehérliszt mintát nézte, akkor a "rossz" hang volt, de pl. a tönkölylisztnél v. a durumnál már nem. Adott egy leírást a candidáról, meg egy diétás listát h. mit szabad enni és mit nem, meg ajánlott könyvet, ill. grapefruit cseppet. Nem tudom mennyire sikerült érthetően leírnom, a lényeg kb. ez volt. Én is hallottam előtte hogy a vega teszt után értékekről szoktak beszélni, ezért is bizonytalanodtam el.
2371. Cszsuka (válaszként erre: 2369. - HKAndi)
2008. okt. 10. 16:20
Ha vérvételen is voltál, akkor meg tök mindegy, hogy mit jelzett a Vega teszt. Azért érdekelne, írd le légyszi, hogyan is volt...
2370. Cszsuka (válaszként erre: 2369. - HKAndi)
2008. okt. 10. 16:19
Az nem biztos, hogy nem voltál jó helyen, de sajna a Vega gépet nem láttam még közelebbről. Biorezonanciást láttam, Voll-diagnosztika készüléket is, de ezt még nem volt szerencsém. Viszont érdekelne pontosan mit csináltak és mikor sípolt, mert van egy gyanúm, de ahhoz kellene a részleteket tudnom.
2369. HKAndi
2008. okt. 10. 15:52

Sziasztok!

Új vagyok itt még csak 2 napja mutatta ki a vega teszt a candidát, a vérre meg még várnom kell. A vega teszttel kapcsolatban nem értek valamit, hallottam hogy különböző értékekben állapítják meg a fertőzöttséget, ahol én voltam ott nem mondtak értéket, nem is írt ki semmit a gép csak hangjelzést adott a candidára, tejre és fehérlisztre. Akkor én lehet hogy nem jó helyen voltam, vagy ebből a tesztből több féle van? Kérlek segítsetek,köszönöm!!

2368. Fűszál
2008. okt. 10. 15:36

Ha nektek is van valami nasi tippetek ne fogjátok vissza magatokat.

Csáó

2367. Fűszál
2008. okt. 10. 15:35

Heló!

Nemrégiben írtátok, hogy csoki és nasi hiánya miatt nehezen tudjátok tartani a diétát. Én ha rámtör a nassolhatnék kókuszcsipszet szoktam eszegetni. Egy candidás cikkben ajánlották. Persze nem cukorka és nem csoki, de végre nem sós, natúr íz.

Érdemes kipróbálni (nekem a pasim is rákapott):)

Ne adjátok fel ! ! !

2366. Napra_forgó (válaszként erre: 2365. - Cszsuka)
2008. okt. 10. 13:36

Hát igen...

Sajnos nem meglepő...

2365. Cszsuka (válaszként erre: 2363. - Napra_forgó)
2008. okt. 10. 11:09
Inkább úgy mondanám, hogy nem pontosak már, régiek a vizsgáló műszerek (állítólag)
2364. Bernuska (válaszként erre: 2358. - Cszsuka)
2008. okt. 10. 10:55

Ne tedd! Én nem vagyok az a típus, hogy böngésszem az összetevőket, elemezzem az E-mutatókat.

Mióta csinálom ezt a diétát, azért a legtöbb dolgot átnézem, bár tényleg nem mindenről tudom, hogy mi is az. Úgy gondoltam, hogy a szójatej az szójatej, az iható a diétában, nem kell külön böngésznem. De azért az a vanília zavart benne... azért gondoltam, hogy beírom ide. :D Biztos sejtett valamit a tudatalattim. :)

Mostmár lépek, mert elkések a suliból :), este mindenképp benézek!

Sok puszi mindenkinek, és gyönyörű, napsütéses, mosolygós, vidám napot kívánok nektek!!!!

2363. Napra_forgó (válaszként erre: 2362. - Cszsuka)
2008. okt. 10. 10:43

Ok-ok... Nem is úgy értettem a kérdést...

Hanem, hogy erre a vizsgálatra mondják, hogy ha kimutatja, akkor már gáz van?

Tudom én, hogy nem lehet így "vizsgálni". ;o)

Csak nem tudok egyértelműen fogalmazni. :o)

2362. Cszsuka (válaszként erre: 2360. - Napra_forgó)
2008. okt. 10. 10:40
Én csak azt tudom ide leírni, amit nekem is mondanak. Következtetéseket így nem tudok levonni :/
2361. Cszsuka (válaszként erre: 2359. - Napra_forgó)
2008. okt. 10. 10:39
Igen, úgy működik, hogy gyűjtik a jelentkezőket, s csak bizonyos db-szám esetén bontják ki a cuccot, amivel vizsgálnak.
2360. Napra_forgó (válaszként erre: 2353. - Cszsuka)
2008. okt. 10. 10:38

Nekem TB alapon csinálták anno.

Viszont nem emlékszem, hogy lettek volna olyasmi számok az eredményben, amiket Te mondtál...

Úgy rémlik, csak azt írták, találtak ellenanyagot...

De lehet, volt más is. :o)

Viszont az tuti, hogy egy fillérembe sem került.

Ezek szerint, ha pozitív volt, akkor nagyon olyan voltam/vagyok?

2359. Napra_forgó (válaszként erre: 2352. - Mrs.dry)
2008. okt. 10. 10:36

Bocsi, nem okoskodni akartam.

Csak régebben nekem sem volt egyértelmű, hogy ez ilyen macerás...

Nem tudom, miért nem csinálják több helyen, biztos valami spéci és drága cucc kell hozzá...

2358. Cszsuka (válaszként erre: 2355. - Bernuska)
2008. okt. 10. 10:28
Sajnálom:(
2357. Cszsuka (válaszként erre: 2348. - Napra_forgó)
2008. okt. 10. 10:26
Attól függ, hol lakunk, mert egyes helyeken van maszek rendelő, ahol leveszik és elküldik a laborba, de mostmár többnyire nem Pestre, hanem Tiszafüredre.
2356. Cszsuka (válaszként erre: 2344. - Mrs.dry)
2008. okt. 10. 10:22
Inkább mindkettő
2355. Bernuska (válaszként erre: 2351. - Bernuska)
2008. okt. 10. 10:19

na jó, megpróbálom visszavinni, és becserélni valamire :(

pedig úgy örültem, hogy a Rossmann-ban is kapok, nem kell egy fél órát buszocskázni, mire leérek a bioboltba :(

2354. mrs.dry
2008. okt. 10. 10:16

Gondolom én, h a kettő erősítette egymást, de akkor is csalódottság van benne.

Ezért is fogom megcsináltatni a vérvételeset is.

Azért még kitartok ám! Nem hagylak el benneteket és a diétát sem :-)

2353. Cszsuka (válaszként erre: 2343. - Mrs.dry)
2008. okt. 10. 10:12

Nem ismerek olyan labort,ahol megcsinálják a candida vizsgálatot TB alapon. Talán mintha Pécsett valaki csináltatott volna, de a labor cuccok túl elavultak, s csak annak pozitív, aki már nagyon olyan. (Ezt nem állítom, hallottam)

Egyébként a mai tudás szerint a legpontosabb a vérvétel, de ennek is vannak hiányosságai. Sok esetben azonban nem egy véreredmény határozza meg, hogy javul-e az állapotod, hanem az, hogy "veszed-e az adást"

Én is sok orvossal kapcsolatosan szűrtem le ezt a következtetést. Sokan csak egy jó pénzforrásnak tekintik e témát, s magát a beteget nem nézik.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy "véletlenül" sem gyógyulnak meg nála az emberek.

Maga a teória ugyanis helyes, s akkor is működik, ha az orvost egyáltalán nem érdeklik a részletek.

Ha nem működik, az azért van, mert a beteget megfelelő információ nélkül hagyják.

A Heliko és a candida kéz a kézben járnak. Ha van Heliko, akkor candida is... Csináltasd meg a vizsgálatot!

2352. mrs.dry (válaszként erre: 2348. - Napra_forgó)
2008. okt. 10. 10:12
Laborban leveszik, és Pestre fogják küldeni, úgy írják a neutalót, h candidát akarok megnézetni. Ezt már tudom...
2351. Bernuska (válaszként erre: 2350. - Cszsuka)
2008. okt. 10. 10:01
...és az ilyen formában sem ehető?
2350. Cszsuka (válaszként erre: 2341. - Bernuska)
2008. okt. 10. 09:56
A kukoricaszirup=cukor:)
2349. Napra_forgó (válaszként erre: 2347. - Bernuska)
2008. okt. 10. 09:44

Csatlakozom...

Szerintem is mindkettő segít. :o)

2348. Napra_forgó (válaszként erre: 2343. - Mrs.dry)
2008. okt. 10. 09:43

A vérvétel tényleg nem rossz ötlet, de "sima" laborvizsgálaton nem nézik.

Nekem anno úgy csinálták, hogy a körzeti nővér levette, és be kellett vinni az ÁNTSZbe...

De szerintem Cszsuka el tudja Neked mondani, hogy hogy műkszik, neki is vérből nézték.

2347. Bernuska (válaszként erre: 2344. - Mrs.dry)
2008. okt. 10. 09:34

Pont ezt akartam még kérdezni....

Szerintem mindkettőnek köszönheted a jobbulásodat.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook