Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Ezt elég érdekesnek találom, mert olyat még nem hallottam, hogy candidaterápia élesztővel...
Andi!
ígérem, utánanézek, csak kicsit sűrű lett a programom!:)
Sziasztok, én is voltam ma ismét kezelésen. Érdekes volt, mert kérdeztem, hogy pl. élesztőt mikor ehetek, azt mondták, hogy ezekkel a kezelési módokkal nem muszáj mellőzni az élesztős kenyeret. Mondjuk én örültem neki, de annak még jobban, hogy ma a férjem is eljött és nem mutatott ki candidát nála, csak két enyhe gyógyszerérzékenységet, őt ma és még egyszer kezelik.
Nektek hogy telt a nap ?
Sziasztok!
Új vagyok itt még csak 2 napja mutatta ki a vega teszt a candidát, a vérre meg még várnom kell. A vega teszttel kapcsolatban nem értek valamit, hallottam hogy különböző értékekben állapítják meg a fertőzöttséget, ahol én voltam ott nem mondtak értéket, nem is írt ki semmit a gép csak hangjelzést adott a candidára, tejre és fehérlisztre. Akkor én lehet hogy nem jó helyen voltam, vagy ebből a tesztből több féle van? Kérlek segítsetek,köszönöm!!
Ha nektek is van valami nasi tippetek ne fogjátok vissza magatokat.
Csáó
Heló!
Nemrégiben írtátok, hogy csoki és nasi hiánya miatt nehezen tudjátok tartani a diétát. Én ha rámtör a nassolhatnék kókuszcsipszet szoktam eszegetni. Egy candidás cikkben ajánlották. Persze nem cukorka és nem csoki, de végre nem sós, natúr íz.
Érdemes kipróbálni (nekem a pasim is rákapott):)
Ne adjátok fel ! ! !
Hát igen...
Sajnos nem meglepő...
Ne tedd! Én nem vagyok az a típus, hogy böngésszem az összetevőket, elemezzem az E-mutatókat.
Mióta csinálom ezt a diétát, azért a legtöbb dolgot átnézem, bár tényleg nem mindenről tudom, hogy mi is az. Úgy gondoltam, hogy a szójatej az szójatej, az iható a diétában, nem kell külön böngésznem. De azért az a vanília zavart benne... azért gondoltam, hogy beírom ide. :D Biztos sejtett valamit a tudatalattim. :)
Mostmár lépek, mert elkések a suliból :), este mindenképp benézek!
Sok puszi mindenkinek, és gyönyörű, napsütéses, mosolygós, vidám napot kívánok nektek!!!!
Ok-ok... Nem is úgy értettem a kérdést...
Hanem, hogy erre a vizsgálatra mondják, hogy ha kimutatja, akkor már gáz van?
Tudom én, hogy nem lehet így "vizsgálni". ;o)
Csak nem tudok egyértelműen fogalmazni. :o)
Nekem TB alapon csinálták anno.
Viszont nem emlékszem, hogy lettek volna olyasmi számok az eredményben, amiket Te mondtál...
Úgy rémlik, csak azt írták, találtak ellenanyagot...
De lehet, volt más is. :o)
Viszont az tuti, hogy egy fillérembe sem került.
Ezek szerint, ha pozitív volt, akkor nagyon olyan voltam/vagyok?
Bocsi, nem okoskodni akartam.
Csak régebben nekem sem volt egyértelmű, hogy ez ilyen macerás...
Nem tudom, miért nem csinálják több helyen, biztos valami spéci és drága cucc kell hozzá...
na jó, megpróbálom visszavinni, és becserélni valamire :(
pedig úgy örültem, hogy a Rossmann-ban is kapok, nem kell egy fél órát buszocskázni, mire leérek a bioboltba :(
Gondolom én, h a kettő erősítette egymást, de akkor is csalódottság van benne.
Ezért is fogom megcsináltatni a vérvételeset is.
Azért még kitartok ám! Nem hagylak el benneteket és a diétát sem :-)
Nem ismerek olyan labort,ahol megcsinálják a candida vizsgálatot TB alapon. Talán mintha Pécsett valaki csináltatott volna, de a labor cuccok túl elavultak, s csak annak pozitív, aki már nagyon olyan. (Ezt nem állítom, hallottam)
Egyébként a mai tudás szerint a legpontosabb a vérvétel, de ennek is vannak hiányosságai. Sok esetben azonban nem egy véreredmény határozza meg, hogy javul-e az állapotod, hanem az, hogy "veszed-e az adást"
Én is sok orvossal kapcsolatosan szűrtem le ezt a következtetést. Sokan csak egy jó pénzforrásnak tekintik e témát, s magát a beteget nem nézik.
Ez azonban nem jelenti azt, hogy "véletlenül" sem gyógyulnak meg nála az emberek.
Maga a teória ugyanis helyes, s akkor is működik, ha az orvost egyáltalán nem érdeklik a részletek.
Ha nem működik, az azért van, mert a beteget megfelelő információ nélkül hagyják.
A Heliko és a candida kéz a kézben járnak. Ha van Heliko, akkor candida is... Csináltasd meg a vizsgálatot!
Csatlakozom...
Szerintem is mindkettő segít. :o)
A vérvétel tényleg nem rossz ötlet, de "sima" laborvizsgálaton nem nézik.
Nekem anno úgy csinálták, hogy a körzeti nővér levette, és be kellett vinni az ÁNTSZbe...
De szerintem Cszsuka el tudja Neked mondani, hogy hogy műkszik, neki is vérből nézték.
Pont ezt akartam még kérdezni....
Szerintem mindkettőnek köszönheted a jobbulásodat.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok