Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Helló Csajok!
Melós napom volt, nem volt időm benézni.
Hétvégi bulit túléltem, volt bűnözés, de nem érzem magam szerencsére rosszabbul.
Azért próbáltam legalább a mennyiségre figyelni :-)
Ma borsóragut főztem szójával holnapra, olyan pörköltszerűt. Kuszkusz le hozzá a köret.
Fáradt vagyok... most vagy a rövidített hétvége a kimerítő bulival, vagy amúgy is...
Ti milyen gombaölőt szedtek? és főleg menniybe kerül?
Jó tipp, én is szoktam alkalmazni... ;o)
Bár zene helyett sokszor inkább újságot viszek, az is jó. :o)
Persze nem híreket, hanem pletyiket pl... ;o)
Szia!
Olyat keress, ami transzport emulziós, mert az a hatékonyabb. Az Ökonetben is van olyan is és nem olyan is, de van nem Ökonetes is. Szerintem neked még elég a 20 mg-os. Ki kell próbálni. Ha kevés, akkor vegyél be két szemet, s legközelebb 30 mg-ost vegyél.
Bernuska,
ezt az érzést én is ismerem. Néha előjön, néha elmúlik, minimum négy éve küzdök vele, olykor-olykor. Nincs vashiányod ?
Már megint rámtört a letargia. Egyre gyakrabban... kiporszívóztam egy szobát, és hulla fáradt lettem, elment minden életkedvem. Már ülök itt egy fél órája a semmittevésben.
Utálom, hogy sohasem haladok előre!!!!!!
Egy info:
Budapesten a VII.kerületben a Szövetség utcában találtok olyan boltot ahol cukrász készitményeket lehet kapni.
Kenyeret,tésztát, más élelmiszert is lehet kapni. A sütiknél fel van tüntetve a szénhidrát tartalom.
Állítólag...
Szerinted melyik Q10-et érdemes megvenni?
Algából is úgy jártam, hogy először az olcsób silányabb minőségüt vettem meg, nem is nagyon volt hatása. Aztán váltottam a kissé drágábbra, ami viszont jó minőségü.
Meg tudlak érteni! Ha a szelet torta után nem lesz semmi bajod és nem is kívánod nagyon az édességet, akkor valószínű, hogy nem a candida okozza a pattikat. Ezért lett volna jó megnézni, de mostmár mindegy, mert azért legalább fogytál valamennyit és lehet, hogy csak idő kérdése, ugyanis a zsíros és kakaós ételek erősítik a pattanásokat, s ha továbbra sem fogsz túl sokat fogyasztani belőlük, minden ellenére javulhat az állapotod.
A corall calcium ekkora dózisnál normális, ha hamar elfogy. Ha már szeded egy hete legalább, akkor csökkentheted napi egyszerire nyugodtan. Akkor is ki fogja fejteni a hatását.
Szia!
El lehet kapni, de csak akkor igazán, ha a nőnek is vannak immun működési problémái. Vagyis inkább úgy mondanám, elég, ha van egy súlyosabb megfázás, amit antibiotikummal kezeltek pl.
Én is úgy tudom, h a kukoricás nem jó.
De leírok egy piskóta receptet:
3 tojás
3 ek édesítő
3 ek telj.kiörl. liszt
1 sütőpor
10 deka Dejó
a fehérjéket felverjük, hozzáadjuk lassan az édesítőt, sárgákat, óvatosan a lisztet, "dejót", sütőport, kimargarinozott őzgerinc sütőben megsütjük.
Én tettem még bele egy kis vanília aromát és egy kanál karobport, a tetejére szórtam meggyet.
megsült, felvágtam és 2-2 szeletet becsomagoltam, eltettem mélyhűtőbe.
Ez lesz az én is uzsim :-)
Beautiful!
Akkor az még olcsó volt! Felénk a tönkölyliszt a legolcsóbb helyen 440.
Ma vettem és is teljes kiörl. búzalisztet, ez mondjuk olcsóbb volt 290.
És valóban: IGAZSÁGTALANSÁG!!!!
Sziasztok!
Megvolt a szülinapi bűnözés, remélem azért nem nagyon zavar be... :-(
Piskóta kukoricalisztből
4 db tojás, 4 ek. porcukor, késhegynyi szódabikarbóna, 8 evőkanálnyi kukoricaliszt (nem dara) fél citrom héja, 4 dkg olvasztott margarin, zsír a tepsi kikenéséhez.
A tojások fehérjéjéből habot verünk, egyenként belekeverjük a sárgákat és a 4 kanál porcukrot. A kukoricalisztet elkeverjük a szódabikarbónával és a tojáshabhoz adjuk.Belereszeljük a citromhéjat és hozzáadjuk az olvasztott margarint.A tésztát zsírral erősen kikent tepsibe öntjük és jó meleg sütőben megsütjük. A kihült tésztát félbevághatjuk és megkenhetjük diós, mákos, csokoládés vagy lekváros töltelékkel.
Eddig a recept, még nem próbáltam, s valami más kenhetőt kell rátenni:-( szerintem édesítős mák vagy dió az jó, nem ?
Sziasztok,
Luice:-) kukoricalisztből készült dolgokat ehetsz ? Találtam egy kukoricapiskóta receptet...
H.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok