Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Köszönöm szépen a tanácsod, Zsuét is, megpróbálom megfogadni.
Csak én ilyen hülye türelmetlen típus vagyok mindenben. :-(
Szia!
Azért gondoltam, h elkezdem hamar, h újra próbálkozhassunk a babával.
Gondoltam az első 3 hét közben majd beszerzem a folytatáshoz a cuccokat, mert az első időszak ehető dolgai a zöldségek, azt itt helyben a kis faluban is meg tudom venni.
Neten rendelnék béltisztítót, grapefruitmag cseppet, kiváltom a doki gyógyszerét és már kezdhetem is nem?
Igen, szájon át szedhető gyógyszert írt a dokim.
Okés :)
Megkaptad az anyagot? Tudod használni?
Nem kellene..:(
Pont a kitartásodat próbálgatod vele. Ha édességet eszel, nem fogsz tudni leszokni a cukros kajákról, s alig várod, hogy abbahagyhasd a diétát.
Olajfa:
Első hét 2x1
második hét3x1
harmadik hét 2x1
és fenntartó adag napi egy
Jó, ha meg tudod venni az egész kúra idejére. Előfordulhat,hogy hőemelkedést okoz, akkor csökkenteni kell az éppen aktuális adagot.
Ez, amit ideírtam, egy általános javaslat, van, hogy eltérünk tőle.
A nőgyógyász belsőleg ír gombaölőt? Mert az kellene még.
Csak szép lassan szedd össze a hozzávalót, mostmár egy-két hónap ide vagy oda, ha a gyógyulásról van szó, ne számítson!
Az nem jelent semmit, hogy nem éltek együtt. Gondolom, attól a párod, hogy nemi életet is éltek...:) Vagyis akkor candida szempontjából együtt éltek.
Asszisztensek nem tömnek, csak összerakják a tömőanyagot. Ma már kevés fogorvos használ töméshez amalgámot, de sajnos még sok embernek a szájában van ilyen anyag. Amikor elmennek, hogy lecseréltetik, a fogorvos fúrás közben belélegzi a felszabaduló anyagot. Ő a legveszélyeztetettebb.
Sziasztok!
köszi a válaszokat.elsősorban kiraanyunak tanácsolom,hogy szedjél össze recepteket és próbáld is ki őket mert az nagyon rossz ha már diétázol és nemsikerül vmi.nincs mit enni.ilyenkor könnyen elcsábul az ember.én már nem egyszer elkezdtem és most nem merek belevágni,pedig a férjem mellettem áll hiszen neki is kell csinálni főleg ha lenti panaszok vannak.én most rengeteg dolgot itt tudtam meg, mindent leírok ami fontos.a készítmények nevét feljegyeztem, utánanéztem a neten ár,hatás stb.ezeket is leírtam és megvan,hogy mi kell a különböző szakaszokhoz.kinek mi fér bele.amúgy a neten sokminden olcsóbb mert boltok és a gyógyszertárak ráteszik a magukét.én most protexin termékekre gyűjtök mert ha egybe rendelem kevesebb a postaköltség.ezt csak azért gondoltam neked kiraanyu mert ha félsz és türelmetlen vagy az nem jó.mi is szeretnénk babát mert 32 évesen nincs még(10 éve nőgyógy. bajok)de nem szeretném ha a babának miattam lenne baja.ezért meg kell gyógyulnom.úgyhogy türelem és lelkileg legyél rendbe mert ez nagyon nehéz.
szerintem ez egy jó segítség lehet:www.ferenczy-laszlo.hu amit a candidáról tudni érdemes
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok