Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
hát rákerstem a neten, én úgy értelmezem hogy van benne cukor. Nem akarok butaságot mondani.
Bakony plusz tuti nincs benne cukor.
Hát angolból csináltam egy alapfokot, de azóta sem foglalkoztam vele, nem is nagyon tudnék megszólalni már. Németből középfok, de sokat felejtettem. De a a gyerekeimet tudom segíteni benne.
Most táncol a fiam most egy kicsit erre figyelek.
Köszönöm szépen!
Nekem meg a német :)!
Akkor az Actvia-t most már nyugodtan elkanalazom :)!
Most kaptam meg a fénymásalatot egy könyvből, vélhetően a Dr. Flórián Sándor : Gyógyulhatsz, ha akarsz!
Itt vannak hónapokra lebontva, hogy mit lehet enni és itt bizony, szerepel első hónapra az alma és a burgonya, sőt a kiwi is. Nagyon haragszom, mert ezzel így nem sokra megyek.
A kömyvet ígérték, de kölcsönadták másnak előtte, aki csak ezt fénymásolta ki belőle.
Holnap nyakamba veszem a várost és keresek egy könyvet, illetve ezt a könyvet, mert a srác ezt alapján csinálja és egyre jobban néz ki!
hát rákerstem a neten, én úgy értelmezem hogy van benne cukor. Nem akarok butaságot mondani.
Bakony plusz tuti nincs benne cukor.
Most jöttem angolról! Képzeljétek! 97%-os lett a tesztem :):):)!!! Mondjuk ez ,,csak" egy lecke zárása, de akkor is.
Egyébként nagyon meglepődtem!
Úgy emlékszem az van a dobozon, hogy szénhidrát 5,4 gramm, ebből cukor 5,4g ... most kimenetem megnézni a Danone AVTIVIA-t, de ezen most nem látom.
Ezen most az van, hogy:
összetevők: tej, sovány tejpor, tejfehérje, élő joghurtkultúra és Biidus ActiRegularis kultúra
zsírtartalom 3,4%
Kiranyu
Válaszoltam a privire, csak dolgoznom is kell néha, és munka volt. 17 ig vagyok és még most értem haza nemrég. Kérlek, ha nem tudok egyből válaszolni, akkor ne íjedj meg, mindig visszaolvasom a hozzászólásokat is, és reagálok a privikre is.
LÁNYOK MINDENKINEK HÉTVÉGÉN NEM LESZEK ELÉRHETŐ MAX HÉTFŐN DÉLUTÁN, DE HA TUDOK FELNÉZEK. ÉS ZSU SEM NAGYON LESZ, ÍGY TÜRELMET KÉRÜNK.
A levesről teljesen meg is feledkeztem :O!
Holnap majd csinálok barna rizst zöldségekkel ... és megpróbálkozom valamilyen levest készíteni.
A mai egyetlen ,,bűnözés", hogy a kenyérkébe ugye Activa-t tudtam csak tenni, amiben van cukor.
Édesanyám mondta, hogy a múltkor szétnézett a TESCO-ban, de nem talált Bakony pluszt :( ... ameddig nem találok valami olyan natúr joghurtot, amiben nincs cukor, addig kenyeret sem sütök.
A naplódat olvasgatva az jutott eszembe még, hogy nagyon jó amit eddig csinálsz, de levest is kell enni. Pl brokkoli krémleves, zöldségleves, fokhagymakrémleves, paradicsomleves (itt steviát használhatsz édesítéshez és kusz-kusz mehet a levesbe betétnek, a barnarizs is jó, de elég hosszú a főzési ideje). Ha valamelyik gond, szólj és priviben leírom, hogy kell megfőzni. A receptes oldalon fenn vannak a receptek.
Lányok aki szereti a céklát, ehhez is van saláta ötlet a receptes oldal elején valahol, ez igazi vitaminbomba és nagyon finom. De ami nem az első időszakba való hagyjátok ki (pl alma is kellene bele, ezt nem rakjátok csak a második időszaktól)
Megnéztem a képet, igazán csinos kis kenyér lett. Olvastam a naplódat, ez mindenki számára negy segítség lesz, nagyon ügyi vagy. De azért ehetsz köreteket is, sőt kell is majd enni. A kuszkusz nekem nagyon bejött és kb 10 perc alatt kész is van.
Leírom a receptes fórumon, hogy kell csinálni.
Megnéztem de a pontos összetevőket nem láttom, csak azt hogy nincs benne, ehhez látnom kellene az oldalán lévő apróbetüs dolgokat.
De egyébként mi több mint fél éve nem használtunk tejszínt és teljesen jól megvoltunk. Mindent joghurtal helyetesítettem, ami nem helyetesíthető azt meg nem ettem.
Tegnap a tescoban voltam, és van nagyon sokfajta főzőtejszín, az összetételükben nem volt cukor írva...attól még lehet benne?
megnéznéd warj ezt a linket nekem? ez elég jó árban van a tescoban!
Hát ezt kifejezetten sütéshez ajánlották itt a lányok a liga margarint nekem is, de így a neten rákeresve azt mondom, hogy inkább mindenhez teavajat fogok használni.
A teavajnál az összetevők semmilyen adalék anyagot nem tartalmaznak, a második időszakban egyébként is ehető lesz néhány tejtermék.
A tejet egyébként sem a tejcukor miatt nem szabad inni, hiszen az egyedüli cukor amit a candida nem tud hasznosítani, viszont hamar beindítja az erjedési folyamatokat és ezért nem iható.
Jó étvágyat kívánok!
A vaj állati eredetű, tejből készült.
A teavaj, miért jó?
És miért jó a liga margarin, miért nem jó a rama margarin?
Én tanulni megyek :)!
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok