Esküvőre fehéret... !? (beszélgetés)
ja tényleg..:) vagy szeressük inkább pocakot?
óó gyerekek.. most a nők vagy a férfiak menjenek ki a szobából?? :D összezavarodok :D
... és a prosztataról :D:D
dehogy... beszélgessünk inkább a hüvelygombáról:D
neked pont aktuális volt ;)
szeretem a meleget. gyűlölöm a hideget viszont. fent meg ritkább a levegő ezáltal hűvösebb is lehet XD
Igen... Ezzel az erôvel hamarosan a borotválkozásról lesz szó :D
Az off offja: tudtam, hogy a szaunában meleg van, na de ennnyi???
nekem a kedvenc mondásom, hogy a menyország szebb ugyan, de a pokolban több az ismerős
viszont ha az a véleményem ami azt jogom van leírni max cenzúrázzák.
" „Minden személynek joga van a vélemény és a kifejezés szabadságához, amely magában foglalja azt a jogot, hogy véleménye miatt ne szenvedjen zaklatást, és hogy határokra való tekintet nélkül kutathasson, átvihessen és terjeszthessen híreket és eszméket”.
Az Európai Emberi Jogi Bíróság egy 1976-os határozata úgy fogalmaz, hogy „a szólás szabadsága nemcsak azokra az 'információkra' és 'eszmékre' vonatkozik, amelyeket az emberek jó néven vesznek […], hanem azokra is, amelyek bántják, felháborítják vagy zavarják […] a lakosság bármely részét”."
kérdés? :)
Biztos, hogy már ment a jelentés :D
A beszélgetések el szoktak kanyarodni. Nem tudtad?
Vilikém, majd kiradírozzák, ha akarják. :)
Ruhaszínrôl szól a fórum!!!
Tilos!
(a) trágár kifejezéseket, sértő szavakat, másokban megbotránkozást, félelmet keltő kifejezéseket használni;
(b) a személyeskedni, azaz olyan megjegyzést tenni amely másokra nézve sértő lehet (különösen ami egy másik Felhasználót zavarhatja kora, neme, származása, vallása, faji, nemzetiségi hovatartozása, világnézeti meggyőződése, véleménye, élethelyzete miatt),
továbbá mások becsületére, jóhírnevére sérelmes tartalmat elhelyezni, függetlenül attól, hogy az valós vagy sem, kiemelten a közszereplőkre vonatkozóan;
Köszi, de ajánld olyannak, akit érdekel. :)
Egy nagyon kedvenc filmemből:
zombi a boszorkánynak: ...menj a pokolba!
boszorkány: Kösz', ott már jártam. Nagyon jó kis hely.
csak a tiéd most a profilképem :DDD
A polihisztorok ideje lejárt. Értékelni kell, ha valaki legalább felöltözni tud rendesen.
Én még azt sem bánom, ha körbekeringőzöd a házat örömödben. :))))))
rám felesleges... onnan jöttem ahol nem fognak az átkok.. :D
sivár sekélyes hitetlen kis életemben legalább ennyi örömöm legyen és te még ezt is elveszed tőlem, hát ezt tanítják nektek??? :DD
Olyan cukik, mikor keresztényien két marékkal szórják az átkot :D
Hát ha már ennyitől lelkes vagy, az biztos jó. :)
a világon semmi :) csak szeretem látni ahogy egy hívő bepöccen, ilyenkor belelkesedek kicsit, bocsi :)
átszellemült arccal vigyorgok >:)
További ajánlott fórumok: