Esküvőre fehéret... !? (beszélgetés)
Igen, ha jól emlékszem így is reklámozzák.
:)
Nem kell mindenkinek szeretni. Vannak ételek, alapanyagot, amit tipikusan vagy nagyon szeretnek, vagy ki nem állhatnak.
Hát, én bárhogy erőlködtem, nem tudtam megszeretni.
Én majd jól kibabrálok velük. A végrendeletemben benne lesz, hogy nincs örökség, ha nem az lesz, amit én akarok ;)
Ez is igaz. De mondjuk engem nem hagyna nyugodni a lelkiismeretem. :)
De mindegy is. Ez esküvői fórum, nem temetkezési :)
na mondjuk ha esküvőre kéne mennem mostanában lehet bepánikolnék ruha ügyben. bár ez a veszély szerintem nem fenyeget, senki nem olyan elvetemült az ismerőseim közül aki még nem házas hogy erre adná a fejét.. huhh :D meg ha mégis akkor is a ruháim 90%-a fekete így mennék abba :P
na igen, ez elég gyakran előfordul velem is :D de ruha ügyben kizárt
én sem. csak az van hogy nemhogy az utolsó de az utolsó utáni pillanatra hagyok mindent :D
én is elég türelmetlen tudok lenni :) de amikor ilyenről van szó nem szeretem az utolsó pillanatra hagyni. sőt, semmit sem szeretek az utolsó pillanatra hagyni.
nekem pár óra is elég és nagyon engedékeny vagyok mivel gyűlölök vásárolni. de szerencsémre mindig találok kb max a második körutamon valami érdemlegest :)
nincs mindenkinek pénze több adagnyi elegáns ruhára, ismerem a saját rokonaimat. Nem is tudtam volna mást venni, nem tudhattam milyen méreteim lesznek az esküvő napján, mivel várandós vagyok, ruhavásárlásra meg szerintem nem elég pár nap.
Attól függ, milyen a társaság, nem mindenkinek fontos az etikett.
Lehet, hogy nem szóltak meg, és nyilván nem is szedték le rólad, de valószínűleg megvolt a véleményük. Tényleg nem illik!
Nem vitázni akarok de nem érted :) igaz hogy sok esetben végrendelkeznek, hogy ez és ez legyen, DE ez a családtagoknak fontos akkor már, hogy mindez meg is legyen valósítva, hiszen az elhunyt nem tudja meg, hogy úgy volt-e vagy sem ahogy kérte.
Tehát megint csak a hozzátartozókon múlik a szertartás milyensége, nem az elhunyton ez azt hiszem nyilvánvaló. így értettem :)
Elég sokan pedig fontosnak tartják, hogy zajlik le körülöttük majd a temetés. Nagyanyám előimádkozó, nálunk még szokás, hogy a temetésen elmondanak egy rózsafüzért, és énekelnek. Sokan mondják, amikor jönnek szólni: édesanyám ezt meg ezt az éneket szerette, mindig mondta: ha majd meghalok, ezt énekeljétek. Vagy: ha majd meghalok, akkor ezt a rózsafüzért tegyétek a kezembe. Nagyon sok olyan ember van, akinek fontos ez.
Nekem az anyosom jelent meg az eskuvonkon hofeher csipke kosztumben,kalappal a fejen:)A kiegeszitoi is egytol egyig feherek voltak-csipkesal taska cipello..A sogornomek meg fekete feher nadragkosztumben jottek az egyiknek fekete volt a nadragja a kosztumkabat feher a masiknak pont forditva:)Mondta is a kedvesem ugy neznek ki mint a sakktabla:)
Engem nem zavart,de pl aposom felesege konnyesre rohogte magat Hofeherken:)
aha, nem kaptam kedvet hozzá
Angol élesztőkivonat. A vörös rózsák idézet annak a csomagolásáról van.
Én meg mint gasztrobarbár azt se tudom miről van szó :S
Nem kell töményen tolni. Koncentráltan van benne az umami ízért felelős sav. Ha úgy használod, mint kb. a sót, szójaszószt, halszószt, akkor rögtön más.
Már a csomagolás napján poshadt, szerintem :D
nem. a családnak fontos a szertartás, a holtnak tökmindegy hiszen már nem láthatja,hallhatja...
only a bit? you bitch :o))
Majd kialszod magad a szénaboglyában, és másnap mész vissza :D
jaaa :D a zöld szemű szörny nem ugrott be
egyébként mikor Andinak kerestünk ruhát lagzira (tényleg lett-e lagzi? hmm) na akkor találtam egy tök jó óaranyat-barnát-ekrüt... nyáron megyek lagziba :S (igazi parasztosba;rühellem, de muszáj) na szóval nekem is kell néznem valami ruhácskát, banyek és még templomi is lesz (bár egyikőjük se jár templomba, sőt bérmálva sincsenek, jegyesoktatás se lesz... képmutatás a köbön) P meg kijelentette, hogy ő nem jön, a lagzi vidéken lesz, még csak nem is ihatom le magam, hogy kihúzzam valahogy :S hát hoooogy jövök haza?
Az "elsô" koszorúslány, aki igazítja az uszályt, az világos ruhát visel... De ez az ô hagyományuk :D
További ajánlott fórumok: