És ki miért vállalná 45 évesen a babát, ha véletlen állapotos lenne? Erre is kíváncsi lennék. (beszélgetés)
"viszont te akár hányszor bejössz a topikjaimra általában kötekedő vagy"
ezt csak egyféleképpen lehet érteni
Ez sem kötekedés volt, mint ahogy az előző hsz-om sem.
Azt hallasz ki belőle, amit akarsz.
Serry ez neked szól!!!
Látom hol ütöttem el a számot 9 helyett 19-et írtam és szóvá tetted, mert elkezdtél számolni.
Nos ez nem 19 hanem 9 és mindössze egy elütésről van szó.
És nem kell mindjárt arra gondolni, hogy egy hazugságról csevegek. Mindezektől függetlenül fogalmam sincs hogy hogy üthettem el.
A lényegen így sem változtat. Nincs közös gyerekünk, de lehetett volna csak elvetéltem.
Kötekedő?
Neked meg üldözési mániád van, és nem vagy hajlandó az ellenvéleményeket meghallgatni.
Számodra csak az a beszélgetőtárs, aki mindenben igazat ad neked.
Ha valaki másként gondolkodik, mint te, akkor az kötekedő és téged bánt.
Én mást olvastam ki a hozzászólásokból.
Ha Te kritikának fogod fel, (és nem bírod a kritikát) akkor ne kérdezz meg másokat, főleg ne olyan témában, amihez senkinek semmi köze rajtad és a párodon kívül!
Ugye? :)))
És tudod még mindig nagyon vidám egészséges ember. És örülök, hogy a felesége lettem 9 év utáni együttélés után.
Kritikát?
Hol kaptál kritikát?
Mindeni elmondta, hogy ő mit döntene hasonló helyzetben, és senki nem ítélt el, pláne nem kritizált!
Ne csúsztass!
Hát ez jó! Igen tudok róla:)))
De most ha még azt is elmondom hogy a férjem 56 éves az ellene szólók ki lesznek most akadva, mert ezt idáig nem is mondtam. 13 év van köztünk.
További ajánlott fórumok:
- Sziasztok!Ti vállalnátok 5.babát ha véletlen becsúszna?1sima szülés és 2 császár után??
- Van egy szavazásom: 45 évesen vállalnál gyermeket, ha állapotos lennél? Akik nem vállalnák mi az oka?
- Mennyi esély van arra, hogy állapotosan felvegyenek valahova?
- Ma tudtam meg, hogy állapotos vagyok ez már biztos, mindenki az abortuszt emlegeti körülöttem, mit tegyek?
- Mit lehet állapotosan...?
- Mi történik akkor, ha próbaidő alatt állapotos lesz a nő?