És ki miért vállalná 45 évesen a babát, ha véletlen állapotos lenne? Erre is kíváncsi lennék. (beszélgetés)
Igen persze hogy figyelmen kívül hagyom hiszen a döntésembe beleszólni nem tudnak ezzel.
Az ha ők így járnának 45 évesen hát nem tudom mennyire volnának ilyen kritikusok, de úgy látom az ő esetükben ezt e fórumon nem mernék felvállalni.
Szerintem epp jo, ha mikor mar a gyerekek nagyobbak jon egy ujjabb picibaba.
En szerintem jo, mert peldaul latom a sajat csaladomat, hogy par eve meg minden okes volt,aztan en elmentem otthonrol - ferjhez mentem, a testverem is megnosult, anyu pedig egyedul maradt a hazban...Apum tavaly halt meg, de anyumnak sokkal konnyebb lenne ha lenne ott meg valaki, meg ha az a valaki egy pici gyerek is..
Nem adna olyan konnyen fel, nem engedhetne meg maganak a depressziot, megis csak elet lenne a hazban, nem ugy ahogy most, hogy sehol senki, csak ha mi elmegyunk, dehat az a het napjabol csak egy nap es az is csak par ora..
Szerintem, ha az anyagiak engedik, akkor siman bevallalnek idosebb korban meg egy gyermeket.
A kritikát mondókat hagyd figyelmen kívül és azokkal foglalkozz, akik melletted állnak. Mi szorítunk Neked, Nektek!
Csak azt nem tudom, ha náluk jönne 45 évesen a baba, akkor is kritizálnák ... magukat?
Mármint mit nem lehet? Mert hiszen ennek itt már van egy előzménye szavazásban s és ellene indított topik is.
Ha ezt úgy értetted itt nem lehet leírni te is küldhetsz privit.
Nekem az első lenne.
De ha nem az első lenne, akkor sem "ölném" meg. Ha egy baba jönni akar, akkor úgyis jön.
További ajánlott fórumok:
- Sziasztok!Ti vállalnátok 5.babát ha véletlen becsúszna?1sima szülés és 2 császár után??
- Van egy szavazásom: 45 évesen vállalnál gyermeket, ha állapotos lennél? Akik nem vállalnák mi az oka?
- Mennyi esély van arra, hogy állapotosan felvegyenek valahova?
- Ma tudtam meg, hogy állapotos vagyok ez már biztos, mindenki az abortuszt emlegeti körülöttem, mit tegyek?
- Mit lehet állapotosan...?
- Mi történik akkor, ha próbaidő alatt állapotos lesz a nő?