Erkölcstelen némberek, avagy a női nem megszégyenítői (beszélgetés)
Nem csak a TV-ről van szó...Ott vannak az újságok, hirdetések.
Én még emlékszek arra a hirdetésre, amikor egy félmeztelen nő volt lefotózva hátulról és rá voltak írva a részek, mint a malacoknak.
Ezt be is tiltották...
:))
Nekem is éppen ez jutott eszembe!
Akkor most mi van?!
" Csak tudnám, hogy miért gondoljátok, hogy irigy? "
Ezt ő írta le,... a többivel egyetértek. Csak ezekkel a kereskedelmi csatornákkal az a baj, hogy van rá igény :(
Nekem totál döbbenet, hogy némelyek szerint, ha valakit zavar az, hogy sok helyen mutogatják ezeket a ribiket, az csak és kizárólag irigy lehet.
Hát ez nagyon gáz! :(
Konkrétan írta, hogy irigy.
Háboroghatsz, de mész vele bármire is?
Nem kötelező az igaz,de akkor sem jó,hogy a tv2-ön és az rtl-en mindig róluk van szó.
Igaz nem csak ez a baj a tévékkel...az állandó ismétlések az ostoba bugyuta müsorok és a szügségtelen tehetségkutatók is.
Nem kötelező a kereskedelmi csatornákat nézni, lehet pl. a közszolgálatit is. Ott nincs magamutogatás.
Persze ha valakinek az a célja hogy sopánkodjon az mindig talál okot rá.
Szerintem teljesen igazad van. Én már ezért utálom a magyar műsorokat, mert nem vagyok kíváncsi erre a sok ribire.
Az a hír, hogy XY felpumpáltatja a mellét...
Ami meg a reklámokat illeti: pl.: egy autómárkát is úgy reklámoztak, hogy egy nő bugyiban-melltartóban fetrengett rajta...
Vagy egy tusfürdőnél (nőknek szólt!) egy nő félmeztelenül zuhanyozott!
És nem vagyok ezekre irigy, mert nem szeretnék műmelleket, műszájat és nem szeretném, ha k***-nak néznének, mint őket.
Elolvastam a hozzászólásokat. Csak tudnám, hogy miért gondoljátok, hogy irigy?
Azért, mert megcsömörlött tőle, hogy milyen mocskos, népbutító, hímsovinisztán egyoldalú a média? Hogy reggel-délben-este, reklámokban, filmekben, mindenhol csak lengén öltözött nőket látni? Hogy nem lehet egy filmet sz.xjelenet (persze csak a nőt látni) nélkül megnézni? hogy egy férfi dezodor is sz.pásra invitál? Én tökre megértem.
Értelmetlen, felesleges magamutogatás, mintha csak a férfiak használnák a tévét.
Miért kell? Miért ez a szint? Miért nem a belső értékek fontosak?
Normális világ az, ahol egy moziajánló oldalon azért jelöli be valaki a filmet, mert meg akarja nézni xy-t bugyiban? És igen, valóban nincs egyensúlyban a férfi-nő arány ilyen tekintetben.
És igazából meg is lehet nézni, hogy ez a hullám mit vált ki a tinédzserekből és a későbbi hatásait is. 15-16 évesen utánozva a nagyokat kirakják mindenüket, lefekszenek fűvel-fával, hogy megfeleljenek a ledér sze.xistennő elvárásnak. Szégyen az egész.
Aki ezt átlátja és nem csak vállat ránt, hogy én (meg a férjem/feleségem) tudjuk, hogy mi az érték, az felháborodik és igenis kiakad rajta. Kár, hogy ilyen kevesen....
Miért háborít fel?
Erkölcstelen az, ha lop valaki.
Ők nem károsítanak meg senkit, ha meg tudnak így élni, lelkük rajta.
"Találkoztam egy orosz lánnyal és elmesélte,hogy ennyi olcsó "nővel" mint amennyi kis hazánkban van még nem találkozott. Pedig elég sok helyen megfordult már. Szóval szerintem ez szomorú. Ti mit gondoltok?"
Mondja ezt egy olcsó oroszlány....:)
Szerintem igen,tudja.
Nekem nem lenne ekkora önbizalmam,ha "csak" egy szép nő volnék,aki mást nem tud nyújtani egy kapcsolatban,mint a külsejét.
A párom pl elalél attól,hogy esténként kicsit megmasszírozom a fejét a fárasztó nap után.Azt mondja,majdnem olyan,mint egy jó sz.pás.És látom is rajta:)
És hogy maradjuk az ösztönvilágnál:egy szép műnővel nem biztos ,hogy jó a szex.De ha az ember lánya tudja,látja,hogy rendesen,sokoldalú módon ki tudja elégíteni egy férfi fantáziáját,akkor nyugodt lehet,hogy a normális ffi nem fog csak egy puszta látványért továbbállni.
A lelki vonalat direkt nem említettem,abban nehezebb így direktben fejlődni,és látványos eredményeket felmutatni.