Erkölcstelen némberek, avagy a női nem megszégyenítői (beszélgetés)
Van lányom, aki csudaszép, így könnyen lehet hogy a szépségéből fog megélni.
Ha így lesz örülni fogok neki és támogatni fogom benne, hogy szebb és könnyebb élete legyen mint másoknak, akik mondjuk három műszakot nyomnak a kábelgyárban.
Én nagyon liberális vagyok, felőlem mindenki azért és annyit hisztizik,amennyit csak akar.
:)
"De próbáld már megérteni, hogy a sok pucérkodás sok nőt zavar. "
Ez azoknak a nőknek a baja, nem?
De igen, nőknek szóló reklámokban is használják a "kreatívok".
A figyelem felkeltésére a humor sokkal jobb eszköz, csak macerásabb jóval.
Persze, mert férfi vagy és a képek rátok nagyobb hatást gyakorolnak. Ezt pontosan tudják a reklámkészítők is.
De próbáld már megérteni, hogy a sok pucérkodás sok nőt zavar.
Bár mondjuk kíváncsi lennék, hogy mi lenne, ha a nőknek szóló termékeket izmos, magas pasikkal reklámoznák... :)
Nőket nem is célozzák meg ilyesmivel.
Egyébként a reklámban a cél meg a figyelem felkeltése, mindegy milyen módon. Ha valaki felháborodik, már felfigyelt a dologra, beszél róla, bekerül a köztudatba.
Feldobtad a napomat.
Köszi.
:)
Ahogy azt hiszik, hogy hatékony, nagy különbség.
Pl. ha nők a célcsoport akkpr miért gondolják, hogy meztelen/félmeztelen nő növeli a vásárlási kedvet?
Irigyek? Mire?
Amúgy ez rólad árulkodik, úgy látszik te vagy az ideális reklámfogyasztó. Engem nem befolyásol, hogy mit mivel akarnak eladni, esetleg negatívan.
Értem én irigyek vagytok.
Lényeg az hogy a világ a pénzről szól, és nővel kutyával, gyerekkel mindent el lehet adni.
Bevallom én is előbb megveszek egy Black & Decker fúrógépet, ha azt a plakáton egy felül kigombolt munkásruhában, alul miniszoknyában mosolygó szőkeség kínálja. :)
Az a baj, hogy mindent pucér nőkkel akarnak eladni. Elég fantáziátlanok a reklámszakma képviselői.
Az se zavarna, ha ugyanennyi pucér pasis kép lenne mindenfelé, mint nő?