Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Erkölcstelen némberek, avagy a női nem megszégyenítői fórum

Erkölcstelen némberek, avagy a női nem megszégyenítői (beszélgetős fórum)


14. d7ba7bf7ff (válaszként erre: 10. - Zizisicc)
2013. febr. 1. 00:23
Szepes Mária fejtegeti az úgynevezett karizmát, mint az irigység lehetséges tárgyát. Tehát ha valaki karizmatikus, az nagyon irigylésre méltó, főleg nők körében.
13. d7ba7bf7ff (válaszként erre: 10. - Zizisicc)
2013. febr. 1. 00:20
Ebben az értelemben mindenkiben van valamennyi irigység. Ez már csak az egyén lelki érettségétől függ. Nem vagyunk 100% tökéletesek. Az még messze van.
2013. febr. 1. 00:19
Az irigység forrása a belső bizonytalanság, amikor nem tudom hogy képes vagyok -e arra, amire a másik igen. Valójában az önbizalomhiánnyal egyenesen arányosan nő az irigység is, mert az önbizalomhiány, "hiány-tudatot" hoz létre. Tehát valami van a másiknak, ami nekem nincs. Nem vagyok egész, nem vagyok teljes. Valami nem stimmel velem. És ez fáj.
11. 17aadc1082 (válaszként erre: 6. - Andi6020)
2013. febr. 1. 00:18
Kb tök felesleges.
10. Zizisicc (válaszként erre: 5. - D7ba7bf7ff)
2013. febr. 1. 00:17
Meg az önbizalomhiány.
9. 17aadc1082 (válaszként erre: 1. - Anitaminael)
2013. febr. 1. 00:15
Csúnya dolog az irigység. Nézzetek duna tv-t, meg animal channelt, ott nincsenek pucér nők.
8. d7ba7bf7ff (válaszként erre: 6. - Andi6020)
2013. febr. 1. 00:13
A legbékésebb ember is ki szokott borulni, ha igazságtalanságot lát. De észre kell venni, hogy van -e alapja a kiborulásának, vagy csak savanyú a szőlő.
7. 9f86e86d50 (válaszként erre: 1. - Anitaminael)
2013. febr. 1. 00:12

Kedves Pulykapipi!


Tetszett a bevezetőd, de aztán vettem észre, hogy megvezettél. :) Hopp! Micsoda kis alamuszi nyuszika! Szóval nem is az a baj, hogy a lánykák erkölcstelenek, hanem hogy a Te igényed, (mert megfogalmaztad valós igényed erre) nem lett kielégítve? :) Van olyan csatorna is ahol izmoktól duzzogó katonákat skubizhatsz.:) Neked jelenleg az ujjacskád jár, keserves szonettet írtál.:)

jó pasit akarsz látni? Hát nem mellé kuporogtál le a kanapéra vagy a franciaágyba? :)

A pornográfiáról meg tudjuk, hogy kelendő. Ebben az elprostituálódott világban vagy megtartod erkölcseidet, vagy Te is gátlástalanul keresheted Magad tele gátad megmutatásával. Olcsó nők mindenhol vannak, kis hazánk meg kicsi, így jobban kiugrik a nyuszika a bokorból.


Amelyik némber elviszi a pasidat, az valószínűleg valamiben többet ad Neki mint Te. Ha nincs ilyen félnivalód akkor kacsints rá, rázd meg Magad és mondd, hogy rossz kislány voltál, jöhet a fenekelés! :D

6. andi6020 (válaszként erre: 4. - D7ba7bf7ff)
2013. febr. 1. 00:11
Egyszerűen nem éri meg ilyeneken bosszankodni.
5. d7ba7bf7ff (válaszként erre: 1. - Anitaminael)
2013. febr. 1. 00:10
Neked viszont le kell küzdened a mindenáron tetszeni, csábítani akarást, mert javarészt ez az oka az irigységednek. Szerintem.
4. d7ba7bf7ff (válaszként erre: 2. - Andi6020)
2013. febr. 1. 00:08
Azért van alapja a bosszankodásának. Én megértem.
3. d7ba7bf7ff (válaszként erre: 1. - Anitaminael)
2013. febr. 1. 00:07

Teljesen igazad van.


Én mindkét táborban (fiú/lány) szélsőségesen megfordultam.


És azt látom, akármennyire is ezt nyomatják, a férfiak mindig is ki lesznek éhezve egy okos, bölcs, független, önálló, méltóságteljes, érett, normális nőre. Az más dolog hogy félnek is tőlük.


Ez a cicababa sztori a másik vége. Valójában senki nem tiszteli őket, csak kihasználja. Ez a kategória egy rakás szerencsétlenség, a "szerencséje" ellenére. Soha nem fog a nyomába érni a tisztességes nőnek, mert nem érdeke.


Persze a média azt sugallja hogy ilyennek kell lenni, mert ez a silány minőség a menő, eladható, stb.


Szerintem még csak nem is szexi.

A szexi az érzelmi érettségtől függ, azaz hogy mennyire van összhangban a nő saját magával. Mennyire tiszteli a saját testét-lelkét.


Ezek inkább műemberek, érzelmi sérültek, akik másokra halásznak, vadásznak.


Nyugi, ez még fog egy darabig menni, mert ez a cél, hogy egyre mélyebbre süllyedjünk.


Tehát eldöntheted hogy keseregsz -e, vagy megpróbálsz a saját életedre koncentrálni.


Emellett persze látni fogod hogy körülötted őrültekháza van. És ez nem olyan pezsdítő.

2013. febr. 1. 00:03

Eszem ágában sincs ilyeneken felhúzni magam. Minek?

Te meg ne légy irigy. Sok energiát emészt fel az ilyen felesleges gyűlölködés.

A pasidat meg nem egy ilyen "némber" viszi el (ha egyáltalán elviszi), max csak kölcsönveszi.

2013. jan. 31. 23:55

Nap mint nap felhúzom magam ezzel kapcsolatban...Ezek a magamutogató,erkölcstelen lányok akikkel tele van a média meg úgy általában minden nem hagynak nyugodni. Ott vannak mindenütt és reklámozzák magukat. A csapból is ez folyik. Ki kiváncsi erre amikor este hazaérek bekapcsolom Tv-t odakuporgok a párom mellé és mit nyomatnak? Hát a műcsöcsű műszájú celebet. Persze a nőknek semmi nemjár mert ez egy maszkulin agresszív kultúra.A pasik legeltethetik a szemüket a nap bármely részében. Nekünk mi jár? Jó pasikat mért nem lehet mutagatni? Azért van az,hogy a közösségi oldalakon csak csücsörítős félmeztelen lányokat lehet látni mert mindenhol ez van. Hogy érvényesüljön egy magamfajta szerény lány, aki nem akarja kitenni a mellét meg a seggét? Mai kiborulásom oka: Dundika...Milyen jó kis élete van,nem? Én meg itt küzdök a diplomáért, 2hónapja állást keresek,egy ilyennek meg persze mindig összejön az élet. Nem azért, ha megnézitek a képemet láthatjátok,hogy nem vagyok bányarém:) Nem is panaszkodom a külsőmet illetően,egyszerűen csak igazságtalannak tartom ezt a helyzetet és igen irígy is vagyok és nagyon nincs rendben,hogy ez a mai nő ideál. Egyébként 23éves vagyok van párom másfél éve,mondom nincs gond velem se külsőleg se belsőleg,kivéve,hogy alábecsülöm magam,de folyamatosan attót rettegek,hogy majd jön egy ilyen némber és rányomul a pasimra. Ez is felháborít,hogy manapság mit meg nem engednek maguknak ezek a "nők"...Találkoztam egy orosz lánnyal és elmesélte,hogy ennyi olcsó "nővel" mint amennyi kis hazánkban van még nem találkozott. Pedig elég sok helyen megfordult már. Szóval szerintem ez szomorú. Ti mit gondoltok?

Ez az én indulóm: Destiny Child- Nasty Girls,akinek hasonló érzései vannak nézze meg!

[link]

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook