Erkölcstelen némberek, avagy a női nem megszégyenítői (beszélgetés)
Oké, nyertél!
Bár én most inkább magyarokra gondoltam.
Annyi volt a kérdés, hogy van-e olyan celeb, aki nem tett le semmit az asztalra. És Paris bizony úgy "futott be" celebként, hogy egy kamu albumot, vagy lepkefingnyi mellékszerepet egy filmbe, vagy bármi más ürügyet vett volna magának, hogy miért is kell neki a címlapon menni.
Lehet, hogy valamennyit visszatornászott az eltapsolt vagyonából. Nem tudom. Ruha brandet indított meg öri bari kiválasztós műsort is csináltak vele, aztán hogy ezek mennyire sikeres vállalkozások, azt nem tudom.
Arr a sorsra nem hiszem hogy jutni fog, mint pl. Kelemen Anna.
Abban viszont az ő esetében nem vagyok biztos, hogy neki a celebségből van említésre méltó jövedelme.
De talán nincs is szüksége rá.
Ez mondjuk Kelemen Annáról köztudott, őt le is buktatták.
Másokról csak a Te rosszindulatú feltételezésed.
De egyébként kis hazánkban szinte egyenlő a celeb a k...val. És pont ők ne k...janak el....uygan már.
Az én (nem közvetlen)környeztemben is vannak olyanok akik nem celebek,de néha el...nak. Ami nem jó persze,de ha "sima" nők is akkor ők meg pláne.Mert azt ne mondja nekem senki,h azzal,hogy egy kát bulvár újság cimlapján szerepléstől vagy valami reality showtól úgy megtollasodnak.
Mellesleg ahhoz hogy celebbé váljon valaki, előtte le kell tennie valamit az aztalra.
Gratulálok, igazi médiafogyasztó vagy, a reklámozók álma.
Az egyetemen már húsz éve sem a lényeget tanították. De ha érdekel valami, akkor saját magad is utánajárhatsz, ha érdekel. Az egyetem arról szól, hogy megszerzel egy papírt. A tudást magadnak kell megszerezni.
Húsz éve is tele volt a világ könnyen kapható lányokkal, csak maximum akkor még nem volt velük tele a tévé.
Szerintem nincs nagy különbség az akkori és a jelenlegi dolgok között, csak olyan jó visszamutogatni, hogy bezzeg régen...
Vajon mennyi az esély arra, hogy valaki celebként carrá keresi magát anélkül, hogy luxusqrva válna belőle?
Biztos van olyan, biztos.
Önmagában a diploma sem ér sokat.
A tudás ér, ha tudsz valamit.
Az okos embereknek is megvan a maga helye a világban, és a szépeknek is.
A legjobb annak, aki okos is és szép is.
Te szerinted tényleg jó élete van Dundikának?, Én nem szeretnék a helyébe lenni, szerintem nem irigylésre méltó.
Azt sem gondolom, hogy ilyen a női ideál, ez simán a pénzről szól, reklám.
Elcsábítani tud egy szerény rendes lány is egy férfit.
És sajnos ebben a világban kihasználnak sok lányt, akiket nem irigyelni hanem sajnálni lehet, mert lehet, hogy egy ideig sok pénze lesz, de utána elfelejtik őket.