Érdemes egy 5 éves kapcsolatot felrúgni az igazi szerelemért? (beszélgetés)
A pillanat heve dönti el.:))
...és a szoba berendezése.
naná, hogy érdemes!!!
az igaz szerelemért tűzbe kell menni!!!:-)
Szia!
Köszönöm szépen,és neked is hasonló jókat kivánok!
Még hozzáteszem,34 éves voltam,mikor szakitottunk,és nagyon el voltam keseredve.
Úgyhogy hidd el mindig van remény!
Szia!
Én is szívemből gratulálok a babához és a szerencsés választáshoz is! :)
Szia!
Köszönöm szépen, nagyon sok erőt merítettem a történetedből!:)
Gratulálok a gyerekekhez és a párodhoz, és nagyon örülök, hogy boldog vagy! És neked megígérem, hogy keresni fogom a boldogságot és küzdeni érte, mert úgy látszik, nem elérhetetlen és hiábavaló! További minden jót nektek, sok örömet és boldogságot az életben!
Jééé, tényleg. Nem volt időm visszaolvasni.Köszi!!!
Anikó! Gratulálok!!!
Szia!
Az 59-es hozzászólásban megirta.
Szia!
Talán más az én történetem,de hátha valahogy mégis segitek vele neked,hátha valamit leszűrsz belőle.
Volt egy hat és fél éves kapcsolatom,ami nagyon jól indult,rendes,figyelmes párom volt,nagyon szerettük egymást.Az első 3 évünk boldogan telt,aztán az élet nehézségei(anyukája halála,stb.) miatt egyre többet ivott,amit én nehezen viseltem,de sokáig küzdöttem és erőmön felül mindent megtettem,hogy együtt maradjunk.A pont volt az i-re,hogy egy komoly beszélgetésünk alkalmával kijelentette,hogy nem érdemes változtatni az életvitelén....vagyis én nem érek ennyit!Én nagyon nehezen változtatok,de ugy látszik ez kellett ahhoz,hogy dönteni tudjak:VÉGE.
Szakitottunk,és közvetlen ezután megismertem a mostani férjemet,akivel 4 éve boldog házasságban élek,és két szép gyerekünk van.Életem legjobb döntése volt,hogy akkor elhagytam a volt páromat.Igy volt megirva.
Ezzel csak azt akarom mondani,hogy ha nehéz is változtatni,néha muszáj.Mert ha szenvedünk egy kapcsolatban,akkor változtatni kell!
Akár ezért,akár azért.
Ha együtt élsz valakivel,de más után vágyódsz,akkor sosem leszel boldog a mostani kapcsolatodban!Tudom,könnyen beszélek,de ne félj változtatni,keresd a boldogságot!
Kivánom,hogy sikerüljön és légy boldog te is,mint most én!!!!
További ajánlott fórumok:
- 8 év párkapcsolat után csak úgy betoppanhat az igazi?
- Hány férfi volt kapcsolatod, mielőtt megtaláltad az igazit?
- Kell-e küzdeni egy férfinak egy kapcsolatért, egy szerelemért?
- Mikor érdemes kilépni egy kapcsolatból egy új szerelemért?
- Nehéz elengedni, pedig nem volt igazi kapcsolat
- 2 eves kapcsolatot erdemes e felrugni egy 100km-re levo lehetseges szerelemert?