Epillálás, gyanta, vagy borotva a jobb? (tudásbázis)
Hjah, még egy tanács azoknak, akik kozmetikushoz szeretnének menni gyantáztatni...
Olyan kozmetikust keressetek, aki a rendes régi forralós gyantát használja, nem ezeket a modern patronosokat. Ezekek inkább otthoni használatra fejlesztették ki, így lehet h sokkal egyszerűbb vele dolgozni és kényelmesebb, viszont sokkal kevésbé hatékony, több szálat benthagy, eltép és ráaádul hamarabb ki is pattogsz tőle...
PANASONIC ES2081V503 Epilátor ismeri ezt valaki? A neten néztem ki csak nem tudok róla semmit sem :(
Ha ismeritek a gépet akkor írjatok! köszike
Mondom, én már az egészet szedem epillátorral... igazság szerint nekem a szeméremajkaknál kevésbé fáj, mint fent elöl a dombon vagy h hívják ezt:)
Mondjuk olyan is volt, h egyszerűen nem volt erőm és kibírásom végigszedni és felemás vooltam:)
Jót kérdezel...
Azért a fazonhoz kicsit durva az epilátor - szerintem. :P
Én ott spec. gyantáztatok, és nekem nagyon hatásos... :)
ennek örülök:)
De mi van a bikini fazonnal? Arról nem szól a fáma?
Sziasztok. Nem olvastam végig a hozzászólásokat.
A kozmetikusom szerint - legnagyobb meglepetésemre - az epillátor a legjobb. Szerinte jobban kiszedi a szőrszálakat, mint a gyanta...
meggyőztél! végül mindkettő ugyanazt csinálja:)
Amúgy az egészet le lehet epilálni, az szeméremajkakat is?
Emjoi EpiTravel mini epilátor-ezt hallottam hogy állítólag jó hónaljra és fazonra is. Elemes változatban kapható.
Próbálta már valaki?
Én egyszer a boltban végigolvastam egy csomó címkét meg használati utasítást, és volt, amelyikre rá volt írva. Olyat vettem, ahol ez a szám kicsi volt.
Nekem Braun X'elle Silk epil van, kb. 15 000 volt (erre már nem emlékszem pontosan). De sajnos nincs összehasonlítási alapom, soha nem volt más epilátorom, ez az első. Viszont elégedett vagyok vele, tényleg mindent kihúz.
és még valami.
Neked milyen van, és kb mennyibe került?
naaahhh! tehát nézni kell hogy mekkora szálakat tép ki az epilátor? És ez rá van írva hogy 0,2-0,5 mmes szőröket is kitép? VAgy honnan lehet ezt tudni?
Bocsi hogy sokat kérdezek, de nagyon hajt a kíváncsiság!
Persze, hogy lehet, ha bírod. Én csak lábat szoktam, de csak azért, mert a többi helyen nem bírom a fádalmat. Lábon nekem nem fáj.
Én azt néztem vásárlásnál, hogy minél rövidebb szálakat is kihúzzon. Sikerült ilyen szempontból jót vennem. A gyantával az volt a bajom, hogy csak bizonyos hosszúság után működik.
persze:) legalábbis ki szeretném próbálni hogy milyen.
A borotva az nekem nem jön be mert hamar szúr:) A gyanta marad vagy az epilálás.
Egy próbát megér, bár jó lenne tapasztalatokat is olvasni:)
próbáltam rákeresni a neten hogy hogy néz ki és mennyibe kerül, de egyenlőre semmi :(
És epillálni lehet a hónaljat és fazont is? VAgy csak a lábat és kart.
szerintem a borotva a legrosszabb döntés
az epilátor egy kicsit fájdalmas, de nem kibírhatatlan, én már meg sem érzem, és nekem nem ez a hipi-szupi jéghűtéses, levegőfújós csoda van, csak egy egyszerű Braun
a gyantázást bevallom, még nem próbáltam, csak szemöldöknél, ott nem vészes :DDD
epillátort akarok venni. Szerintetek érdemesebb drágábbat vásárolni? VAgy elég az 5-6 ezer Forintos?
És melyik márkát ajánlanátok?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan jobb? Borotválva vagy sem?
- Ha a meleg gyantától benőtt minden szőrszál, a cukorgyanta jobb megoldás?
- Melyik a legjobb gyanta?
- Nem akarok gyantáztatni, de borotva vagy epilálógép akkor?
- Gyanta vagy borotva?
- A hideg gyantacsíkok (arcra) tényleg jobb eredményt produkálnak, ha a kezem helyett hajszárítóval melegítem fel őket? Vagy felejtsem el?