Epillálás, gyanta, vagy borotva a jobb? (tudásbázis)
Ezek szerint azt mondjátok mindannyian, hogy első alkalommal nagyon fáj! És a többi alkalom is! Azért kösz a biztatást, majd megírom, ha mégis rászánom magam, de az valószínűleg nem holnap lesz.
Nem az hogy gáz, vagy sem. Én nem szoktam, ha téged zavar, nyugodtan.
Csak, én alig tudom magamnak megcsinálni azt is, ami muszáj...
Szóval gáz! :) de sajna nagyon zavar, ugyh valamit tennem kell! :)
Jójó, borotválni semmiféleképpen nem, és epilálni??????
Kozmetikusom szokta saját magának meg a lányának legyantázni... Borotválni nehogy leborotváld, mert olyan leszel mint a süni:-)
Van valaki, aki szőrteleníti a karját? És hogyan? És gáz dolog az? :)
És ha pl. hetente gyantázod, mikor pár szál van még, alig fáj.
Röhögni fogtok, és szabad is :) Én amikor rászántam magam, hogy ha beledöglök akkor is le fogom epilálni a hónaljamat, kivettem 1 zacsi husit a mélyhűtőből, belepakoltam 4 műanyag "szatyorba", és azzal hűtöttem le a hónaljamat, mielőtt elkezdtem, meg a szünetekben is. Segített, mert rögtön le tudtam hűteni vele a bőrömet, de emellett is fájt. Nem kell hozzá nagy kitartás. A 3. alkalmat meg sem érzed már :) De jó, most már én is úgy beszélek, mint a "nagyok". Nemrég még én is be voltam szahva XD
Ha eddig borotváltad magad, akkor a gyanta sem lesz kellemesebb az epillátornál... max nem mered lerántani miután felkented, aztán vakarhatod le magadról!:-)
Ha mégis úgy gondolod, h egyedül próbálkozol, és nem kozmetikussal, akkor azt javaslom, h meleggyantát vegyél!
Sziasztok!
Hát én eddig "mindenem" borotváltam, de nagyon meguntam hogy szinte nem ér semmit, mert pár nap múlva visszanő! Szóval arra gondoltam, h kipróbálom az otthoni gyantázást, de nem tudom hogy milyet vegyek, valaki tud segíteni?
Az epilálást kizárom, mert egyszer próbáltam és katasztrófa volt! :S
Köszi előre is!
mikor hogy :o) nyaralás előtt gyanta, ha már nincs idő kozmetikushoz futni, akkor epilálok. buli előtti 5 perces készülésben csak a borotva :o)
Le szoktam szedni, minden használat után megtisztítom... de az enyémen van egy kb 1,5 X 1,5 mm es kivágás a belső szerkezethez...
Ha nagyon fáj, akkor tarts szüneteket!
Én mindhármat használom. Pl hónaljat, bikinivonalat nem tudom sem gyantázni, sem epillálni. Nem bírom.... Lábamat epillálom, szemöldök, bajusz gyanta.
Akkor ma kipróbálom, lehet, hogy beválik, csak az a baj,hogy már előre félek.
Ha leszeded a fejet, lathatod, hogy nem tud belemenni, csak a csipeszekhez. Legalabbis amiket en idaig lattam, azoknak leszedheto volt es eleg elzart volt a belsejuktol a fej.
Én is hintőporral szoktam, mert úgy hamarabb és jobban leszedi, mert nem csúszik.... viszont vigyázz, mert pl az én epillátorom haldoklik, és szeri ntem azért, mert belekerült a szerkezetbve vhogy a hintőpor...
Szerintem borotvald le (ha eppen hosszu), varj, amig megno par milisre es ugy ess neki az epilatorral. Ha a hosszunak fogsz nekiallni, akkor lehet az lesz az utolso probalkozasod. A lenyeg, hogy rovid legyen.
Ha faj es "beleizzadsz", nyugodtan hintoporozd.
Hű de bátrak vagytok, gratulálok! A hónaljammal még várok! Lehet, hogy úgy kellene epilálni, hogy előtte valamilyen anyaggal bekenem? Lehet, hogy hintőporral? Ti mit használtok?
Szisztok!
Végre rávettem magam és egy hete leepiláltam a hónaljamat. Legalább félóráig tartott, amire leszedtem az összes szőrt, muszáj volt szüneteket tartanom, mert valóban én is azt hittem, hogy megvadulok, de mégérte, mert egy hete pihe-puha a bőröm :-)
A lábamat 3 éve szőrtelenítem epilátorral, ott már meg sem érzem, bízom benne, hogy legközelebb már itt sem fog annyira fájni.
Latod, egesz rutinszeruve valhat az ember par alkalom utan. Orulok, hogy Nalad is bejott :))
Kellemes unnepeket Neked is!
Yes-yes-yes! :) Tegnap leepiláltam a hónaljamat. És már nem is fájt. Ez az, csak kitartónak kell lenni, és nem szabad feladni, ha fáj. Ez volt a 3. alkalom, hogy epilátorral szabadultam meg a szőrömtől, és nem is fájt. :D Mostmár biztos, hogy nem fogom többet borotválni! Sőt, most szépen megyek, és ki is dobom a "hónaljborotvámat"! :) Köszi a biztatást! Ja, és kellemes ünnepeket mindenkinek!
Gyanta?! Ne adj' Isten!!!!! OTT, kozmetikussal leszedetni?! Hmm... te tudod. Na jó, én nem panaszkodom, ott nem fáj (annyira), a lábamat már meg sem érzem. De a hóóóónalj... Ja, és képzeljétek, azóta alig nőtt ki :) Pár pici pihém van. Tök jó, hogy ilyen sokáig vagyok csupasz :))) dec. 6-án leepiláltam, és azóta majd csak most fogom legközelebb. És nem kell minden 3-4 napban borotválni :) Na jó, elismerem, ennyi szenvedést megér...
:-))) Én tegnap szedtem le... így a vizsgaidőszakban kicsit elhagytam magam, ciki! Intimen is le kéne szedni... vááááá, lehet elmegyek kozmetikushoz, az gyorsabban lekapja gyantával.:-)
Hát ez a szöveg, tök jóó!
Amúgy én is epiláltam már a hónaljamat, hát majdnem én is odaszartam, nem tartozik a legkellemesebb érzések közé!!
Ne aggodj, gyorsan hozza fogsz szokni. Arra figyelj csak, hogy meg akkor epilald le legkozelebb a geppel, amikor egeszen pici a szor, a fel centi hosszusagot mar ne vard meg, ugy nem fog fajni.
Tegnapelőtt leepiláltam a hónaljamat!!! Az egészet!!! Azt hittem, megvadulok!! FÁÁÁÁJT!! És még mindig fáááj!!!!! Még hogy a szépségért meg kell szenvedni! Ki találta ki ezt a baromságot?! Lelövöm! XD Lentilky, meddig fog fájni? És a hónalj hány alkalom után szokja meg az epilálást?
Én a bikinivonalat is az epilátorommal alakítom. Utána jön a nagy tisztogatás, de én csak ott borotválom, ahol tényleg nagyon muszáj :) Na meg a hónaljam...
További ajánlott fórumok: