Epillálás, gyanta, vagy borotva a jobb? (tudásbázis)
De jo, idaig mindenkinek bejott! Koszi, hogy megnezted a garanciat! ;)
Esztike, latod, vidd szepen vissza, es nezesd meg, hatha kicserelik!! ;)
a rowenta tényleg rendben van: megvettem, kipróbáltam, bejött.
köszi csajok! ;)
3 év a garancia.
én 10.000-ért vettem
már szeritem nem lehet kicserélni,kb 1 hónapja vettük,és azt hittük hogy csak ennyire kell hogy fújjon a levegőnek
En 69 euroert vettem a Media Markt-ban, de ma lattam az Al Campoban (ez a francia Auchan spanyol cege) 82-ert.
Igazabol ha csak a levegofujas lenne, azzal is kibekulnek, a tobbire nem igazan van szuksegem.
A radirozo fej ugyanolyan mint a tepos, csak a csipeszek helyen vegig finom dorzsi papir van es azt forgatja, gondolom a boron kell huzgalni, es koptatja. A keszulek biztosan ugyanaz, csak az enyemhez adtak meg mas fejeket. Az uzletben csak ezt talaltam, elkapkodtak mar a tarsait.
Szerintem csereltesd ki, a levegofujasnak erosnek kell lennie! Lehet hibas a keszulek.
Szió!
Én csatlakozom az "előttem" szólóhoz.Kifeszítem a bőrömet és több irányból is epilálom,mert nem szed ki minden szőrszálat egy irányból.
az enyémhez szinte semmi nem volt hzzá,csak 2 fedő tartozék,a hónaljhoz és a bikinivonalhoz
de szerintem nekem is az van ami neked,csak a tied egy picit más,ha voltak hozzá más tartozékok is
a radírozó fej,az mire jó?
egyébként nem tudom nálad mennyire fújja a levegőt,de én szinte észre se szoktam venni,hogy fújja,nálam nem ér semmit ez a funkció
a tied mennyiért vetted?
Amikor en vettem, az az egy volt az utolso ebbol a markabol a polcon, igy nem volt valasztasom a funkcioit illetoen. Fujja a levegot, van rajta radirozo fej is, borotvalo fej es a bekapcsologombjanal vilagit. (mindre nem lenne szuksegem)
A levegofujas akkor jott a legjobban, amikor a honaljamat szedtem vele. Ott akaratlanul is a fajdalomra kiveri az embert a veritek.
Szerintem nezd meg neten es gondold at, mit varsz egy epillatortol.
En is megneztem a neten minden altalam ismert elektromossagi ceget, amik forgalmaznak ilyen keszulekeket, igy dontottem ez mellett, persze ezt kitunteto figyelemmel kezeltem, jo ajanlast kapott itt a lanyoktol, ezert az uzletben mar nem valogattam, mindjart ezt kerestem.
köszi a választ :o)
Olvasgattam az írásaitokat és láttam, hogy a rowenta tarolt, de abból is sok fajta van :(
Amelyik levegőt fúj, az jó vagy a síma alap gép is megfelelő? Nem akarom a legolcsóbbat megvenni, mert évekig szeretném használni :o)
Ha tv-ről vagy számítógép vásárlásról volna szó minden további nélkül tudnák választani, de az epilátorokat egyáltalán nem ismerem :)
Annyi extra van némelyiken, hogy nem tudom eldönteni, hogy azok fontosak és érnek is valamit, vagy csak az árát növeli és csak maga az alap a lényeg :o)
sziasztok!
A hétvégén elhatároztam meglepem magam egy epilátorral :o)
Elmentünk vásárolni az Auchanba, gondoltam biztos találok megfelelőt.Elkezdtem nézelődni: 24 és 40 masszírozó görgő,1 vagy 2 fokozat, vízalatt használható vagy nem stb....Csak néztem :) ezek közül melyik a jó, egyáltalán mi a jó???Fogalmam se volt melyket vegyem, higgyek a reklámnak és rowentát vagy a régi jó márkát braunt? Volt vagy 4-5 márka és mind mást tudott, én meg nem tudtam semmit :(
Nem vettem meg egyiket se, mert féltem, hogy nem fog beválni.
Adjatok légyszíves tanácsot, hogy mi alapján válasszak és, ha segítenétek abban is, hogy melyik márka az amelyik jó :o)
köszi
Szió!
Őszintén megmondom Neked,hogy nem tudom hol szerzi be,de meg fogom kérdezni tőle és akkor jelzem.
És hol szerzi be?
Már csak azért, mert tudtommal a Lidocain spray csak vényre kapható.
nekem az a tapasztalatom, hogy ha más csinálja, akkor sokkal jobb az eredmény. először is a kozmetikus ezt tanulta, másrészt értelemszerűen jobban "belátja a terepet", mint én otthon.
persze, itt nem a lábam szőrtelenítéséről beszélek, hanem a legkényesebb területről. én a brazil fazon híve vagyok, így volt részem szenvedésben. :)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan jobb? Borotválva vagy sem?
- Ha a meleg gyantától benőtt minden szőrszál, a cukorgyanta jobb megoldás?
- Melyik a legjobb gyanta?
- Nem akarok gyantáztatni, de borotva vagy epilálógép akkor?
- A hideg gyantacsíkok (arcra) tényleg jobb eredményt produkálnak, ha a kezem helyett hajszárítóval melegítem fel őket? Vagy felejtsem el?
- Mi a különbség a hideg és a meleg gyanta között? Melyik jobb?