Epillálás, gyanta, vagy borotva a jobb? (tudásbázis)
Muszáj megmondani neki???
Ha nem ő csinálja, akkor nem kell tudnia róla.
Szerintem ez nem olyan dolog, amit meg kellene osztani anyukáddal.
Segítsetek! Hogy mondjam meg anyunak hogy szőrteleníteni akarom az intim tájékom?
Erre melyik a legjobb módszer?
Azt áruljátok el, ha nem borotva, akkor mi, a legeselegintimebb tájékon? mert én ugyan nem tárom fel titkaimat a kozmetikusnál, csak a nőgyógyásznál. ;-)
Szavazok: intimtájék: borotva, a többi epilátor. (Nekem Babyliss, meg se kottyan, csak kicsit hangos...)
Örülök, h. végre valaki egyet ért velem. Már jó párszor leírtam,h. a borotva és a krém nem jó.
Ne féljetek az újdonságoktól!
A szépségért szenvedni kell!
Elő az epilátorral!
Higgyétek el, előbb vagy utóbb már észre se fogjátok venni,h. fáj. :)
Szerintem a lényeg, hogy ne borotva és ne krém legyen. (A krém ua. csinálja, mint a borotva, csak még vegyszer is, szóval abszolut nem értem, hogy miért ajánlja bárki.)
Én korábban a hónaljamat borotváltam, de idén összeszedtem a bátorságom, és már ott is epilálok. Tök jó, semmi szúró kis tüsi a hónom alján... A bikinivonalra pedig el nem tudom képzelni a borotvát, én ott is epilálok, vagy ha nincs kedvem, gyanta a kozmetikusnál.
A bikinivonalra különösen jó a korábban említett mézemulziós cucc, esküszöm, hogy sokkal lassabban nőtt vissza, pedig én az ilyen kozmetikus dumáknak nem szoktam bedőlni. Az oktatás pedig azért van, mert a hagyományos gyantákkal ellentétben ezt a szőr növekedési irányával nem ellentétesen, hanem azzal egyező irányba kell "tépni".
Ja, és éljen a Braun Silk epil
Szerintem kezd krémmel, mert attól nem erősödik meg a szőrszál, mint a "borotválkozástól".
Ha mindenképpen epillálni akarsz, azt tudnod kell, hogy fájdalmas, ezért ajánlott többfokozatú készüléket venni (már láttam csak egy fokozatút azért mondom!), mert a gyengébb fokozaton egy kicsit lassabbaz epillálás, és nem annyira fájdalmas, mintha egyből egy nagy fokozaton kezdenéd:)
Érdemes este szőrteleníteni, amikor már nem igazán látja az ember, hogy mennyire piros egy epillálás után a lába, reggelre pedig sokat halványul. És jó, ha utána bekeni a lábát az ember valami finom testápolóval...
Tudjátok azt a mondást hogy minden ember a saját hibájából tanul?
Na,hát én még abból se!Megint legyantáztam a hónaljamat.Hát ezt komolyan csak az ellenségemnek kivánnám!:/
Seila!
A metróban van most egy szett, amiben borotva, hab, és epilátor van egyben. Csak 4 és fél ezer forint körül van. Esetleg azzal kipróbálhatnád. De szerintem érdemesebb lenne egy kicsit drágábbat venned, mert a mostaniak már sokkal jobbak.
Én havonta 1x. Lehet,h. neked erősebbek a hagymáid, azért nem ritkult. Vagy csak gyengébbek lettek a szálak,de ugyanúgy megvannak.
Mióta epilálsz, ha megkérdezhetem?
Szia. Én is láttam ez a fajta reklámot a tv-ben, de igen félek tőle. Volt már pár rossz tapasztalatom a tv shop-os termékeket illetően.
Azért próbálkozz meg 1 másik kozmetikussal is. olyan nincs,h. addig kell várni míg 1 cm-es lesz a szőr...
Aki fél kipróbálni az epilátort annak azt javaslom, hogy olyat vegyen aminek van masszirozó fejecskéje.
Az első alkalom kicsit fáj, de utána nem is lehet érezni :-) Még a bikini vonalat is aránylag fájdalommentesen leszedi.
A hónaljon egyszer akartam kipróbálni, de ott inkább krémet használok. :-)
És még az is nagy előny, hogy ritkítja a szőrzetet. A lábamon évek óta használom és alaposan lecsökkentette a mennyiséget.
A lábamhoz és hónaljamhoz borotvát használok.
A bikinivonalra próbáltam a borotvát /hát ugy kipattogtam tőle, hogy nem kivánom még az ellenségemnek sem/, a szőrtelenitő krémet /na az sem használt/.
Ugyhogy ott szabadon burjánzik. Még szerencse, hogy nem nagyon járok strandra.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan jobb? Borotválva vagy sem?
- Ha a meleg gyantától benőtt minden szőrszál, a cukorgyanta jobb megoldás?
- Melyik a legjobb gyanta?
- Nem akarok gyantáztatni, de borotva vagy epilálógép akkor?
- A hideg gyantacsíkok (arcra) tényleg jobb eredményt produkálnak, ha a kezem helyett hajszárítóval melegítem fel őket? Vagy felejtsem el?
- Mi a különbség a hideg és a meleg gyanta között? Melyik jobb?