Epillálás, gyanta, vagy borotva a jobb? (tudásbázis)
epilalok,nem gyantaztam soha sem :))
gyantaszuz vagyok :)))))))))
hat vegulis enis kipiszkalom,csak unom mindegyiket sorban...:)
Gondolom gyantazol, mert a benot szorszalak attol alakulnak ki alltalaban.
Hogy mit tudsz vele csinalni? hat en ki szoktam piszkalni es ezek a szalak siman ki is huzhatok.
gyanta, mert az tart a legtovább....
csak azt nem szeretem, amikor már nő, de azért leszedni még nem lehet, pedig muszáj lenne... na olyankor jöhet s.o.s. a borotva :-)
az epilálás nekem rohadt lassú volt, ahhoz nincs türelmem
Sziasztok!
Én eddig borotváltam, de most áttértem a meleg gyantára. Csak az a problémám, hogy néhol csikokban a lábamon marad a gyanta. Nem tudtok valamit, amivel lejön? Mert én nagyon szenvedtem vele.
Szia!
Köszi a tippet, következő gyanta után újra belevágok, hátha ...
Szia!
Én úgy használom, hogy a lábgyanta után 1 hétig folyamatosan, napi 1x (esti fürdés után amikor meleg, kissé felázott a bőr, vizes bőrre)
Borotvált terülteken folyamatosan... mivel kb. hetente lehúzom, ezért folyamatosan ugyan úgy heti 1x. Most épp ráuntam, úgyhogy most nem használom. :)
Majd számolj be ha tapasztalsz változást!
Kedves Márti***!
Én is próbálkozom a Leila-val, de egyenlőre nem veszek észre változást. Hogyan használod? Naponta kétszer vagy többször? Ha jól emlékszem az oldalon azt írják, hogy gyantázás után egy v. két hétig kell hasznáni, aztán szüneteltetni.
Én most ezzel próbálkozom:
A lábamat kizárólag gyantáztatom, a fazonomat és a hónaljamat pedig ezer éve csak borotválom. Eddigi tapasztalataim: gyengébbek a szőrszálak - főképp a borotvált részeken venni észre!!! És lassabban nő vissza. Pl. a borotvával kezelt területekene úgy a 2. napon már borostás kezdtem lenni mindig.... ez most kitolódott 4-5 napra. Remélem később ritkulni is fog, vagy tényleg nem nő vissza. :)) Fő a bizakodás. :))
Akit érdekel esetleg nézze meg. (regisztráció után lehet rendelni csak netről... megkérdeztem.)
Ja és nekem 1 tégely erre a 3 területre kb. 1 - 1,5 hónapra volt elég. (tehát szerintem érdemes 2-3 dobozzal rendelni - ha valakit tényleg érdekel)
Én éppen tegnap előtt gyantáztam magam legelőször. Nem tudom, valamit bizosan elronthattam, mert a lábamról alig jött le valami! Talán nem hagytam megnőni eléggé? De a hónaljamból igazán szépen kiszedte! Még most élvezem a szőrtelenségét, pedig általában 2 nap alatt már nagyon szúros voltam.
Azt hiszem, választom ezt a módszert, csak még tapasztalatot kell gyűjtenem hozzá, mert gondolom senkinek sem sikerült elsőre.
Na, ja kérdés, hogy ténylegesen mire gondolt...
Nem az ő kérdésére reagáltam, hanem arra, hogy korai-e.
Nemcsak Te vagy így vele.
Legtovább a gyantázott marad szőrtelen, azután az epilált, majd a krémezett és leghamarabb a borotvált nő. Persze egyénileg más és más a gyorsaság, de nehezen tudok elképzelni egy epilált lábat teljesen szőrtelenül 7 nap után.
Lábon nagyon jó az epilártor, de mondjuk érzékeny felületen nem használnám.
Úgyhogy epilátor, meg borotva:)
Csak én vagyok egyébként úgy vele, hogy az epilátorozásra 4 napra már eléggé szőrős a lában?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan jobb? Borotválva vagy sem?
- Ha a meleg gyantától benőtt minden szőrszál, a cukorgyanta jobb megoldás?
- Melyik a legjobb gyanta?
- Nem akarok gyantáztatni, de borotva vagy epilálógép akkor?
- A hideg gyantacsíkok (arcra) tényleg jobb eredményt produkálnak, ha a kezem helyett hajszárítóval melegítem fel őket? Vagy felejtsem el?
- Mi a különbség a hideg és a meleg gyanta között? Melyik jobb?