Epillálás, gyanta, vagy borotva a jobb? (tudásbázis)
ma este fogom mad kipróbálni
tök jó hogy mozog a fej része,meg h levegőt fúj ki :)
Szombaton betámadtam a "mert hülye azért nem vagyok" üzletet és szemügyre vettem a készüléket, amit sizsu annyira dicsért :) volt ott egy csajszi, aki a segítségemre volt :) elmondott mindent róla, mit tud. Közbevágtam, s mondtam, hogy ó én már olvastam egy élménybeszámolót és az nagyon meggyőzött, de azért végig hallgatom szívesen :))
Sajnos csak ma volt annyi időm, hogy kipróbáljam. Borotva után nem egy leányálom, de nagyon jó ez a kis készülék :) szerelem első látásra, illetve első használatra :) a levegőbefúvás nagyon jó ötlet volt a gyártók részéről!
köszi sizsu a remek tapasztalat-leírást :)
Nem gyulladt be, már csak abban reménykedek (még soha nem epiláltam vagy gyantáztam a bikinivonalamat, mindig csak az a borotva), szóval abban bízom, hogy nem fog bőr alá nőni a szőrike! Nem szokott, de azért egy kicsit sűrűbben fogom bőrradírozni magam... A fele van még mindig csak leszedve, mert tanulni kell, és hát az első tényleg fáj... Szóval a lelkierővel állok hadilábon, de ma mindenképpen leszedem...
pusy mindenkinek, léptem tanulni. :)))
hurrá! :) én is láttam reklámot, eszembe is jutott élménybeszámolód :)) felkérhetne a cég, hogy reklámozd a terméket :)
bár még nem vettem, de egyre ellenállhatatlanabb a kísértés :)
SIKER!!! Mármint úgy értem, hogy nem gyulladt be. A hüvi levegő tök jó. A lábamat be sem kellett kennem bőrnyugtatós testápolóval. Annak sem lett semmi baja, és olyan selymes a bőröm, mint a babapopsi. :) A puncim meg kb. 15éve nem volt ilyen selymes, mert hát azért a borotva után tudjuk, hogy milyen marad, főleg, ha erősek a szőrszálak. Legalábbis nekem egy kicsit mindig bökős maradt... Kivéve ha száliránnyal szemben NAGYON leborotváltam, de akkor meg baromira begyulladt.... Remélem, hogy holnapra sem fog begyulladni, akkor leszedem az egészet. Furán nézek ki félig kopaszon ott lenn, de hát egy fél pasi sincs a közelben. :))) Engem meg nem zavar.
Láttam este az RTL klubon is ezt a típust reklámozták, halványkék+fehér, levegőt fúj... Hát áldom az eladót, hogy ezt ajánlotta. Remélem holnapra sem gyullad be. Estére azért egy kis kamillás hintőporral bepamacsolom...biztos ami biztos... :)))
Rowenta EP2610D0
Epilátor 24 csipesszel 2 sebességfokozat Mikro-masszázsgömbök a fájdalomérzet csökkentéséért A feltétek levehető és mosható Hálózati üzemű, 230 V
vagy ez : Rowenta EP4630 Lovely Body & Care Epilátor - Elhalt bőrsejteket eltávolító feltét
Masszírozó gömbök
de ezek mind 10.000 Ft alatt vannak
További ajánlott fórumok:
- Hogyan jobb? Borotválva vagy sem?
- Ha a meleg gyantától benőtt minden szőrszál, a cukorgyanta jobb megoldás?
- Melyik a legjobb gyanta?
- Nem akarok gyantáztatni, de borotva vagy epilálógép akkor?
- A hideg gyantacsíkok (arcra) tényleg jobb eredményt produkálnak, ha a kezem helyett hajszárítóval melegítem fel őket? Vagy felejtsem el?
- Mi a különbség a hideg és a meleg gyanta között? Melyik jobb?