Én egyet kérdezek, te válaszolsz. (beszélgetés)
Egy erdekes kerdesem van:
Miert van az, hogy a gazvezetek csoveket csak magyarorszagon heggesztik ossze, minden mas alltalam ismert orszagokban a gazcsovek menetesek es BAL menetesek, az ugy nevezett gaz withworth menetesek es azokat menetesen csavarozzak ossze, teflon szigetelo szalagok, vegyileg, direct gazhoz gyartottakkal hasznalva csavarozzak ossze???
Mi a logikus magyarazata ennek???
Van szoba kutyusom és 2 tengerimalacom
Nagy a családod?
Nincs.
Neked van?
Csak a szokásos itthoni tevékenységek
Van háziállatkád?
Határozottan igen.
Türelem....
Van programod hétvégére?
Az én lányaim most jelenleg tinik és lázadók:)
Egyszer majd kinövik?
Haaaat, igen lázadó voltam.
Vagy minden tini az?
Nagyon ritkán, minden a seggemben van:)
Jó tini voltál?:)
Régen azt is szerettem..nem tudok jól,de fiatalon jó buli volt..
Szoktál kerékpározni?
Lányaimmal unozni
Biliárdozni szoktál?
Régen..szerettem römizni. Kicsi voltam még élt apukám mindig kártyáztak a szomszéd barátokkal..
Te szoktál?
Az az úgy nevezett "taknyos" idő van
Szoktál kártyázni?
Nem,én is érzem ezt a frontokat. Fáj a térdem..
Nálatok is esik?
Nekem rossz, frontos
Vagy csak ráfogom a nyügömet?
Nem.
Miért, milyen idő van?
Univerzális férj:)
Téged is megvisel ez az idő?
Nekünk a villanyszerelőnk lehúzós..
Milyen mesterségek vannak a családban?
Igen.
Elegem van a sok hantás lehúzós "mesterből" ?
Nem.
Neked lenne szükséged gázszerelőre?
Nem. Szeretem olvasni, hogy éltek :)
Jobb, mint az egyszavas válasz :)
Tudsz jó gázszerelőt?
Tegnap este megfőztem egy jó nagy adag céklát, délelőtt elkészítettem. Mosott a gép egy adagot, kiteregettem. Főztem egy paprikás krumplit. Ebéd megvolt, most kávézom. Du. megyek a gyerekorvoshoz az unokámnak beutalóért, közben a Tescóba is beugrok. Utána már csak pihi, gépezés.
Túl részletes voltam?
Nem. Nem piszkál 😊
Mai programjaid?
Igen, natúr joghurt müzlivel
Nem "piszkál" a káposzta?
Igen. Már készül a rakott káposzta.
Reggeliztél?
nálam jobban nem.az egerekkel való találkozásaimról biztos beszéltem már.sikítok,mint,aki nem normális,akkor is ha a méregtől már döglött.de volt a fűnyíró alatt patkány,akkor az unokaöcsémet hívtam segítségül.de a hab a tortán a nyest.régen még többen voltak,van fönn a padláson egy régi gázpalack húzó.mondom ezek ráülnek,egymást húzkodják,azon röhögnek visítva.most csak egy van,októberben érkezik,tavasszal elmegy.de úgy el tud bújni,az öcsém a hosszú rúddal mindent végigpiszkált,de nem jött elő.pedig előtte hallottuk,hogy kotorászik.
ja,vettem elektromos nyestriasztót,csapdát,egy rádiót,meg a beszerelés költsége kb.60 ezer forint összesen.végül a szomszédok szóltak,hogy zavarja őket éjjel a rádió,a nyestet nem.
ebben maradtunk,látott valaki nyestet?
Bezártság és egyre rosszabb, ahogy öregszem
Kell ma főznöd?
További ajánlott fórumok:
- Ötből csak egyet!
- Szólánc nevekből (írók, költők, tudósok, gondolkodók, történelmi személyek; magyar vagy egyetemes, teljes v. vezeték név)
- Kislányom lába 14, 2 cm! Szerintetek télre elég neki, egy 15cm belső talphosszúságú csizma? (jókat kérdezek, mi?:D)
- Gyakorló anyukákat kérdezek tejpéppel kapcsolatban!
- Samsung s5230 telefonról kérdezek.
- Csak kérdezek...