Én egyet kérdezek, te válaszolsz. (beszélgetés)
Igen,hajnalban:)
Sok dolgod van ma?
Nem. Illene.
Használsz szempilla spirált?
Én annyira nem....
Ettél ma gyümölcsöt?
Nekem nem szólt😁
Mindenki fitt ma?
Ma nem.
Tényleg jön a hó?
Nem szeretnék
Lusti vagy te is?
Néha igen:)
Mész ma valahová?
Dehogy:)
Szoktál sokat gondolkodni, hogy mit kérdezz?
Nem
Te?
Van egy pár darab:)
Regisztráltál már társkeresőre?
Utálom!😝
Sok könyved van otthon?
Tudom:)
Spenóttal hogy állsz?
Nem. Én palacsinta sütödében nyári melóztam annó. Így ha 1et megeszek már csoda. A lángossal is ez a szitu.
Tudod pörgetni a levegőben?
3
Sok??
Ha a palacsintát annak vesszük akkor igen
Hány palacsintát tudsz megenni egyszerre?
Most már csak séta, pihenés.
Sütsz ma valami sütit?
Az utóbbi 1 évben sajnos nem voltam.
Mai terveid?
Igen, megittam.
Jársz könyvtárba?
Nem csak szerettem, hanem szeretek is.
Megittad már a kavedat?
Az alfoldon a mellettunk levo masodik falut Szentkutnak hivtak, ott volt bucsu, kormenetekkel, Istentisztelettel es persze a bucsuval jaro kirakodo satras arusitok es a korhinta, cellovolde, ronglispile, es a vele jaro zugehorrel. Enlekszem amikor kicsi voltam, kaptam "bucsifiat" "holdvilag cukrot, lemezbol kis furujat, kis gombos harmonikat, fagolyos szamologepet, bugocsiga! Ezek voltak gyerekkorombeli legfontosabb kincseim! Gyalogoltunk huszon hany kilometereket, oda is vissza is.
De aztan jott a eros agymosas, eltoroltek a falu nevet, mas hangzasu lett belole, engedelyeket kellett kerni, hogy megtarthassak a jarasi es a megyei parbizottsagoktol, es persze mindig egy par hettel a kijelolt datum utan jott meg. Igazi jo vezetes volt.
Remelem tifuszosak lettek az olyan vezetok.
nana,hogy orulok!
mi a terved holnapra?
Sose voltam.
Örülsz, hogy holnap szombat?
Még gyerekkoromban.
Mikor voltál utoljára búcsúban?
Régen szerettem, ma már nem is próbálom.
Libikókáztál már?
Igen!!!
Felnőttként is szoktam, különösen szeretem a hosszú láncú hintákat, azok olyan jól kilengenek!
Csúszdázni/ vízicsúszdázni szeretsz?
Még nem:)
Szeretsz hintázni?
Igen, negyszemu!
"vadaszaton is voltam, egy edoben szetlottunk egy oreg meg allo fatonkot!!! Meg csak nem is sirt!
Nallunk negyven centis friss ho van az utcan, es a bejaromon, Te szereted a havat?
Nem és soha nem mennék. Szörnyű
Szemüveges vagy?
Igen.
Voltál már vadászaton?
További ajánlott fórumok:
- Ötből csak egyet!
- Szólánc nevekből (írók, költők, tudósok, gondolkodók, történelmi személyek; magyar vagy egyetemes, teljes v. vezeték név)
- Kislányom lába 14, 2 cm! Szerintetek télre elég neki, egy 15cm belső talphosszúságú csizma? (jókat kérdezek, mi?:D)
- Gyakorló anyukákat kérdezek tejpéppel kapcsolatban!
- Samsung s5230 telefonról kérdezek.
- Csak kérdezek...